• dala82
    Äldre 17 Mar 19:33
    14308 visningar
    39 svar
    39
    14308

    Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??

    Såg en artiklar om Hoodia och ReduMax idag. Har ngn testat? Är det verkligen så bra som de skriver? Man kan ju undra vad som händer när man slutar.

  • Svar på tråden Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??
  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 11:53
    #0

    När jag åt lepigen och slutade med det gick jag upp 3 kilo av dom nerbantade så det var inte så farligt, fast det är väl inget jag vill rekommendera direkt! Det var nästan som en drog, man vart pigg och fick extremt mycket energi, låter säkert som något positivt men jag blev trött av bara sjutton när jag slutade med dom, gick och halvsov en vecka! För dom som ändå vill finns lepigen på bantning.nu fast jag rekommenderar 100 ggr hellre hoodia som jag äter nu!

  • K.C
    Äldre 18 Mar 11:55
    #0

    ni som kör hoodia och deras produkter: tränar ni och äter bra också?

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 12:06
    #0

    Jag tränar ingenting och tänker inte på vad jag äter, däremot ska jag göra det när jag slutar med dom har jag tänkt, för att behålla vikten! Jag ska gå ner 2 kilo till!

  • Ellte
    Äldre 18 Mar 13:23
    #0

    marriedbitch: Nej tack :D Jag har gått ner 20 kilo nu genom att äta och träna bra... Tabletter är inget jag tror är bra :)

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 13:41
    #0

    Nä det är väl olika, personligen tycker jag det är skönt att gå ner i vikt utan att hålla på och träna och tänka på maten:)!

  • Ellte
    Äldre 18 Mar 14:29
    #0

    Ja klart det är...fast det funkar ju inte i längden... Det finns ju en anledning till att vi har gått upp i vikt och DEN kan tabletterna inte ta bort så den finns kvar när du slutar med dem... Börja rör på dig vettja så behöver du inte börja om HELT när du slutar med pillren ;)

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 15:01
    #0

    Tjaa, för mig har det funkat i längden, körde lepigen ett tag, gick bara upp 3 kilo efter att jag slutade med dom och då hade jag gått ner närmare 20 kilo totalt, har nu gått ner 10 kilo till med hoodia och är snart nere på min målvikt så nog tycker jag dom är bra allt!

  • Gilda
    Äldre 18 Mar 15:09
    #0

    marriedbitch - äter du dom starkare Hoodia eller dom andra? Är verkligen sugen att testa, att få en start på viktminskningen!
    /Gilda

  • Sara_t­he_sta­r
    Äldre 22 Mar 14:15
    #0

    marriedbitch

    Vad vägde du innan du började med hoodia?
    Orsaken till varför jag undrar är för att jag funderar på att beställa dom men jag tvekar lite eftersom att jag har så lite övervikt liksom.
    Plus att hur många tabletter tog du om tagen och vilka tider tog du dom på?

  • Mrs. Robins­on
    Äldre 22 Mar 16:57
    #0

    Jag borjade ata Trimspa igar, som ocksa innehaller Hoodia men aven glocosamman och green tea extract.

    Jag trodde inte att det skulle fungera, och om det gjorde det sa skulle det vara ren Placebo effekt.

    men jag maste saga att om det ar sahar det kommer att fortsatta sa kommer det att fungera.

    Kanner mig inte sa intresserad av mat, igar at jag, och jag overdriver inte, halften av vad jag brukar ata och utan att vara sugen. Man ar inte illamaende, utan snarare ointresserad av mat, man kanner sig som nar man precis har atit. Det ar definitivt vatskedrivande, for jag dricker vatten hela tiden, tydligen sa ar Trimspa hogt pa fiber och det innehaller ju aven en del koffein.

    Jag ater lika ofta som vanligt, och nar det kurrar i magen vet jag att det ar dags att ata nagot. Men jag ar inte hungrig pa samma satt.

    For mig verkar det fungera, men jag har last att for vissa sa fungerar det inte. Men jag resonerar som sa att om man inte testar sa vet man inte.

Svar på tråden Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??