• hawaii

    Berätta om bröllop ni varit på...

    Vill så gärna höra om bröllop ni varit på vad har gjort dem speciella, vilka saker har fått er avskräckta o lämnat med minnet att "så vill jag absolut inte själv ha det"..??

    Efter ett par bröllop som åskådare har jag tänkt att följande inte har klaffat..
    Ex. har man ett litet bröllop blir det lätt lite torgkänsla att ha vigseln i malmös största kyrka!!!
    Ex. bröllop nr 2 se till att ha bra serveringspersonal. Brudparet ifråga hade tre 17åringar från restaurangskola som serverade med kedjor hängande i fickorna o kolsvart ögonskugga. Det hela resultrede att brudgummens mor fick springa som en galning i köket, var helt slutkörd efteråt o hann aldrig riktigt njuta av sonens bröllop...

  • Svar på tråden Berätta om bröllop ni varit på...
  • Fröken januari

    Forsfors
    Bra idé att ha en person som läser upp korten medan vi öppnar paket. Skall det vara samma person som antecknar vad man fick av gästerna eller tror du att det är smidigare med ytterligare en?

    Jag kan inte drömma om att det tar 5 minuter per paket. Så lång tid har jag aldrig sett någon ägna åt någon present. Inte ens på julafton där vi öppnar ett paket i taget tar det så många timmar som en del varnar för (och då är det minst 80 paket om alla bara har köpt ett per person). Jag hoppas att jag känner gästerna så bra att de inte tar illa upp.

  • Forsfors

    Fröken januari: jag såg inte vem som skrev ner, men jag tror att det var någon annan än hon som läste upp korten som gjorde det. men det flöt på smidigt i allafall.

  • Filippa

    En bra tråd....
    Fler som har erfarenheter av bröllop?

  • utvandrarna

    Har fortfarande aldrig varit på bröllop så jag börjar bli smått nervös nu när planeringen av mitt eget ska sättas igång. Skönt att kunna ta del av andras erfarenheter! :)

  • ann_sofies

    Hanna h,

    varför ens bjuda 150 pers om du inte vill ha dem där, eller ens känner dem? Varför inte bara ha en ordentlig fest med de ca 40 du ändå ska bjuda på middag?
    Vi bjuder inte min blivandes moster etc, som jag aldrig träffat. Vi ska ha endast dem vi verkligen vill ha med på vår stora dag. Det är VÅR dag och ingen kan klaga på vett o etikett när VI står för notan....

  • Filippa

    Fler som varit på roliga/annorlunda/trista/vanliga bröllop??

  • Betania

    Vi skall på bröllop till helgen (inte vårt eget) och jag ser fram emot att få lite "genrep" inför vårt eget bröllop som ligger två månader fram i tiden. Kan återkomma nästa vecka med hur bröllopet avlöpte!

Svar på tråden Berätta om bröllop ni varit på...