• daniiel

  Var håller alla hus?

  Senaste året har jag haft fullt upp, så inte kunnat vara inne här så ofta. Jag har dock märkt, dom få gångerna jag har loggat in, att det är väldigt lite aktivitet här.

  Vart håller alla fruar och blivande brudar hus? :)

  Förut var man tvungen att kika in flera gånger om dagen för att det skrevs så mkt här inne, om man inte ville hamna på efterkälken. Det var ju så roligt när forumet blomstrade :)

  Man märkte ju dock att det stannade av en hel i samband med att dom gjorde om BT, men har det inte kommitpå fötter igen ännu?

 • Svar på tråden Var håller alla hus?
 • Pyttan

  Håller med! I och för sig var jag bara inne och snokade oförlovad då, men nu när det väl gäller bröllopsplanering så var här väldigt lite aktivitet.

 • Plättis

  Jag tror mycket har att göra med att BT gjordes om och inte har prioriterats av moderatorerna. Många nya trådar har bara varit spam, och buggarna har lämnats åt sitt öde. 

  2015-brudarna hänger på Facebook istället och 2016-brudarna har inte kommit igång riktigt än. Så BT blir ett ställe där man bara kollar in ibland istället för att vara bubblande aktivt som tidigare. Det faktum att man först nu kunnat börja citera fast det är evigheter sedan de gjorde om sidan känns som ett ganska tydligt exempel på hur dåligt prioriterad BT är... 


  Per aspera ad astra, ad infinitum.
 • Chicita

  Om buggarna löstes och forumet fick lite mer prioritet från ägarna/administratörerna så skulle det säkert bli lite mer fart igen.

  Jag vet att "Redaktör Kristin" inte är kvar längre (nytt jobb) och att "Forumvärd" är rejält upptagen med familjeliv.
  Men nu har jag flera gånger blivit lovad att vissa saker ska ses över och rättas till. Och inget har hänt... så jag har också börjat tröttna.

  Enda anledningen att jag är kvar här är ju för att jag tyckte att det var så trevligt och att jag fick så mycket hjälp så att jag vill ge tillbaka lite av det.
  Men det är ju inte kul när sidan inte sköts ordentligt... Obestämd

  Så jag börjar fundera på att ta bort mig härifrån...

 • Alyllyra

  Håller också med!

  Det blir väldigt tråkigt att hänga på ett forum när man stör sig så mycket på alla buggar och allt krångel.

  Personligen har jag också börjat störa mig på folk som kommer in och bara vill ta, ta, ta utan att ge nått tillbaka. Personer som vill HA hjälp/stöd utan att GE hjälp/stöd.
  En bra jämförelse är att du kommer in i ett rum där en massa för dig okända personer har ett samtal. Om man då direkt kastar in SINA frågor, SINA problem och bara vill prata om sig själv - det är en sån person som jag kommer störa mig på.
  Om man istället hänger runt lite, kanske deltar i samtal kring andras frågor och problem (även om det bara är kommentaren "det undrar jag också") och SEN tar upp det man själv undrar över - det är ett mycket trevligare sätt att delta i ett forum.

  Det kanske bara är jag som känner så här förstås. Inte så att jag inte menar att alla får delta på forumet, det är självklart fritt fram, bara att det är något jag har tänkt på mer och mer under senare tid att den goda stämningen oftast förstörs när det kommer in folk som inte känner till tonen på forumet och som vill att alla ska släppa allt de har för att hjälpa dem med deras lilla problem.

 • Chicita

  Jag förstår vad du menar Alyllyra.


  Ett annat fenomen jag sett är de som kommer in och ställer frågor och sen ser man dom inte igen i den tråden.


  Inte ett "tack" för att folk har lagt ner tid på att svara på frågorna eller ens "jag har sett ditt svar"-typ. 
  Det liksom bara hänger i luften och man vet inte om personen fick den hjälp denne behövde eller inte...

 • Plättis
  Pyttan skrev 2014-12-11 11:16:40 följande:

  Vad finns det för grupper på FB som det är mer tryck i? 


  Det finns ett antal hemliga grupper. Bröllop 2015 tror jag en heter, och den är ganska stor. Om du söker på brud, bröllop och andra ord så dyker det upp några grupper. I köp och sälj-grupperna på Facebook brukar en del skriva frågor till de redan gifta också.
  Per aspera ad astra, ad infinitum.
 • Kjell Präst

  Även min lilla präst-tråd är på utdöende verkar det som. Tidigare var det ju aktivitet för det mesta där.

 • Chicita

  Tror det har en del med den låga aktiviteten att göra. 


  Trådar som inte dras upp så ofta faller i glömska och folk startar nya trådar med samma frågeställningar som ställts 1000 gånger förut (för det syns inte att någon frågat tidigare) 

 • Alyllyra
  Chicita skrev 2014-12-11 11:48:41 följande:

   


  Ett annat fenomen jag sett är de som kommer in och ställer frågor och sen ser man dom inte igen i den tråden.


  Inte ett "tack" för att folk har lagt ner tid på att svara på frågorna eller ens "jag har sett ditt svar"-typ. 
  Det liksom bara hänger i luften och man vet inte om personen fick den hjälp denne behövde eller inte...


  Ja, det är också skumt... Lite trolligt beteende, fast ofta är det inte ens en kontroversiell/upprörande fråga utan typ, "Bra lokaler i Skåne?", eller liknande.

  Jag funderar starkt på om den där "Fruntimmret har blivit tokig" tråden är ett troll som ville locka fram alla upprörda "klart att ett bröllop ska kosta MASSA pengar" och "det är HENNES dag"-kommentarer och sen blev besviken när de allra flesta kommentarer var hyfsat sansade och påpekade att de måste kunna prata med varandra om sina respektive förväntningar. Vad jag har sett har han inte kommit tillbaks för att svara i alla fall.
Svar på tråden Var håller alla hus?