• daniiel

  Var håller alla hus?

  Senaste året har jag haft fullt upp, så inte kunnat vara inne här så ofta. Jag har dock märkt, dom få gångerna jag har loggat in, att det är väldigt lite aktivitet här.

  Vart håller alla fruar och blivande brudar hus? :)

  Förut var man tvungen att kika in flera gånger om dagen för att det skrevs så mkt här inne, om man inte ville hamna på efterkälken. Det var ju så roligt när forumet blomstrade :)

  Man märkte ju dock att det stannade av en hel i samband med att dom gjorde om BT, men har det inte kommitpå fötter igen ännu?

 • Svar på tråden Var håller alla hus?
 • daniiel
  Pyttan skrev 2014-12-11 11:16:40 följande:

  Vad finns det för grupper på FB som det är mer tryck i? 


  Du är varmt välkommen till gruppen "Bröllop, prata/inspirera/tipsa/diskutera hela Sverige* på FB. Där är det mer tryck, ett gäng riktigt trevliga tjejer :)
 • daniiel

  Okej, det är alltså inte bara jag som uppmärksammat att det här forumet stannat av en hel del så att säga. Det känns jättetråkgt, även om jag själv inte har samma tid som förut, så vet jag ju vilken glädje jag haft av forumet och det känns tråkigt om det skulle ta slut. 

  Men ja, om saker och ting inte fungerar som det ska, det svämmar över av spam och det inte känns som att någon varken orkar eller vill bry sig om sidan.. Ptja, då känns det ju inte så välkomnande att hänga här heller tyvärr.

 • daniiel

  Absolut, kan vara en fördel att kunna vara anonym här, men jag tycker också det är lite av fördelen med FB - att man inte kan vara anonym. Det känns som att allt blir personligare och man kan aldrig gömma sig bakom anonymiteten.

 • daniiel
  Aniara4 skrev 2014-12-18 16:43:51 följande:

  Jo, det finns väl fördelar också med att inte vara anonym, man slipper väl också de personer här som missbrukar anonymitetsfunktionen för att passa på och vara elaka mot andra.


  Ja, det gör man :) Och många hittar personer som dom är bekanta med eller liknande och det brukar bli många glada miner :) Jag tror inte det ena (BT eller FB) är bättre än det andra, bara lite olika :)
Svar på tråden Var håller alla hus?