• Alylly­ra
  Äldre 11 dec 11:26
  24519 visningar
  25 svar
  +1
  Inlägg från Alyllyra Visa alla inlägg
  25
  24519

  Var håller alla hus?

  Håller också med!

  Det blir väldigt tråkigt att hänga på ett forum när man stör sig så mycket på alla buggar och allt krångel.

  Personligen har jag också börjat störa mig på folk som kommer in och bara vill ta, ta, ta utan att ge nått tillbaka. Personer som vill HA hjälp/stöd utan att GE hjälp/stöd.
  En bra jämförelse är att du kommer in i ett rum där en massa för dig okända personer har ett samtal. Om man då direkt kastar in SINA frågor, SINA problem och bara vill prata om sig själv - det är en sån person som jag kommer störa mig på.
  Om man istället hänger runt lite, kanske deltar i samtal kring andras frågor och problem (även om det bara är kommentaren "det undrar jag också") och SEN tar upp det man själv undrar över - det är ett mycket trevligare sätt att delta i ett forum.

  Det kanske bara är jag som känner så här förstås. Inte så att jag inte menar att alla får delta på forumet, det är självklart fritt fram, bara att det är något jag har tänkt på mer och mer under senare tid att den goda stämningen oftast förstörs när det kommer in folk som inte känner till tonen på forumet och som vill att alla ska släppa allt de har för att hjälpa dem med deras lilla problem.

 • Alylly­ra
  Äldre 11 dec 13:46
  #10
  +1
  Chicita skrev 2014-12-11 11:48:41 följande:

   


  Ett annat fenomen jag sett är de som kommer in och ställer frågor och sen ser man dom inte igen i den tråden.


  Inte ett "tack" för att folk har lagt ner tid på att svara på frågorna eller ens "jag har sett ditt svar"-typ. 
  Det liksom bara hänger i luften och man vet inte om personen fick den hjälp denne behövde eller inte...


  Ja, det är också skumt... Lite trolligt beteende, fast ofta är det inte ens en kontroversiell/upprörande fråga utan typ, "Bra lokaler i Skåne?", eller liknande.

  Jag funderar starkt på om den där "Fruntimmret har blivit tokig" tråden är ett troll som ville locka fram alla upprörda "klart att ett bröllop ska kosta MASSA pengar" och "det är HENNES dag"-kommentarer och sen blev besviken när de allra flesta kommentarer var hyfsat sansade och påpekade att de måste kunna prata med varandra om sina respektive förväntningar. Vad jag har sett har han inte kommit tillbaks för att svara i alla fall.
Svar på tråden Var håller alla hus?
Logga in
Bli medlem