• Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

  Lör 1 mar 2014 10:59 Läst 229955 gånger Totalt 1096 svar
  Lör 1 mar 2014 10:59 +1
  Den gamla tråden: Kinaklänningar och gaffel däremellan!

  Den gamla tråden innehåller så många inlägg och sidor att den blivit lite svårläst och inaktuell, så det var dags att starta på ny kula och hoppas att nya "kinaklänningsbrudar" hittar hit. Precis som i den gamla tråden ska det främst vara en plats att diskutera allt som har med kinaklänningar att göra, men också en plats för prat däremellan om alla möjliga vardagliga ting och funderingar. En social tråd för brudar som funderar på, ska beställa eller har beställt en kinaklänning! :)

  Kinasidor som just nu är populära att beställa ifrån:
  www.landybridal.co
  www.dinobridals.com
  www.lightinthebox.com
  www.jjshouse.com
  www.jenjenhouse.com

  Samlingssidor med olika säljare:
  www.dhgate.com
  www.ebay.com
  www.aliexpress.com
  Bubblare:
  www.etsy.com

  Sidor som var populära för flera år sedan:
  www.coralsbridal.com
  www.milanoo.com
  www.dressilyme.com
  www.daphnebridals.com

  Tänk på att gärna lägga in bilder på, eller länka till, klänningen du beställer och sedan visa bilder på det färdiga resultatet. I den här tråden är det obligatoriskt med bilder ;) Alla är intresserade av att se ett slutresultat.

  Kom gärna ihåg också att om du citerar inlägg med bilder, så radera bilderna eller förminska dom innan du postar. Kan du inte göra det, så skriv användarens namn i början av inlägget och strunta i att citera. Det för att tråden ska bli lite mer överskådlig och att samma bilder inte behöver postas om och om igen.

  Men, det absolut viktigaste i den här tråden är att alla som skriver här ska känna sig välkomna och bli trevligt bemötta. Förhoppningsvis ska man vilja stanna kvar här och gaffla! :)
 • Tor 6 mar 2014 19:37 #71

  Nu tänker jag sätta en tass i tråden, var medlem här tidigare men fick göra ett nytt konto nu. Denna gång är jag här "på riktigt" för jag och sambon tänkte fira tio år som förlovade med att gifta oss till hösten :)

  Och eftersom det ska vara ett litet och enkelt bröllop kommer jag högst troligt att beställa en Kinaklänning. Vet ganska bra vad jag vill ha också, så nu gäller det "bara" att hitta den rätta klänningen! Jag hade tänkt beställa från JJhouse så det är roligt att läsa att de får bra recensioner!

  En fråga bara, ska man räkna med att få betala moms och tull på klänningen? Måste ju räkna in det i priset då också. Jag bor i Finland men tänker att det är liknande tullregler för frakten hit...

 • Pernil­la S
  Visa endast
  Fre 7 mar 2014 07:40 #72
  jessi85 skrev 2014-03-06 16:02:36 följande:
  Tack, och jag med! Visar bild sen... om den är fin :)
  Nyfiken ju.
  Är du nöjd med din klänning?
 • Fre 7 mar 2014 09:32 #73
  kärleken skrev 2014-03-06 07:33:53 följande:
  Hej! Vad är detta för märke!? Jag kommer ihåg att jag tittade på denna innan men kommer inte ihåg vart! Jättefin och jättefin på dig!a ring on my finger skrev 2014-03-03 10:08:58 följande:Jag har planerat att beställa från Kina men så var jag iväg och provade klänningar och kunde helt enkelt inte låta bli att köpa denna klänningen.Men nu tänkte jag beställa en underkjol från Kina.Någon som är duktig och kan tipsa om vilken typ av underkjol jag bör ha?Vill att kjolen ska se ut ungefär som på originalbilden...
  Det är en Sincerity. När jag kollade igenom alla klänningsbilder jag sparat ner genom året såg jag faktist att jag sparat ner samma från någon av Kina-sidorna. Så uppenbarligen har jag tyckt att den varit rätt även innan jag provade den äkta live
 • Fre 7 mar 2014 09:44 #74

  Den är för stor :( Klänningen är tung, fodrad, gediget sydd och har både skenor i livet och isydda bh-kupor vilket jag inte hade väntat mig. Tyvärr är den för stor över armar, axlar och byst och midjan hamnar för långt ner. Ett vanligt problem för mig eftersom jag är rätt kort och har smala axlar. Vill också ta ur bh-kuporna, jag vill ha bh under klänningen och de isydda kuporna lägger sig över som något slags pansar, och göra den lite mer urringad. 

  Bjuder på en bild där jag står och deppar över hur stor den är. Tror ni en skräddare kan ändra den som jag vill?   
 • Fre 7 mar 2014 09:48 #75

  Hej!
  Denna klänning har jag beställt och väntar nu spänt på :)


  Dock inte i färgen som visas på bilden utan vit.


  Lägger in en ny bild på resultatet sen :)


   


 • Fre 7 mar 2014 10:35 #76

  Jättefin! Kul att se "resultatet" sen! Jag väntar själv spänt på min!

 • Fre 7 mar 2014 12:35 #77

  Jessie85, Svårt att säga om det går att sy in när man inte e sykunnig, men det borde ju gå? Har du nån skräddare i närheten? Gå dit med klänningen så får dom titta och göra en bedömning och så får du prisförslag? Väldigt söt iaf!

 • Pernil­la S
  Visa endast
  Fre 7 mar 2014 12:46 #78

  Jessi85, vad tråkigt att det blev så fel.
  Men precis som Salt skriver så tror ju jag oxå att det måste gå att fixa till som du vill ha det.
  Annars så var ju klänningen väldigt fin.

 • Fre 7 mar 2014 13:00 #79

  Vad synd, klänningen är ju jättefin annars. Jag har bestämt mig för att det INTE blir en kinaklänning som brudklänning efter allt jag läst här. Det Blir ju  inte billigare med tillägg som tull skatter samt omarbeten hos sömmerskan dessutom vet man inte vilken spets etc man får . Jag vill ta på och känna på tyget etc samt att klänningen ska passa. Har hittat en designer helt i min smak och då blir det MIN klänning i det tyg jag valt. Men fortsätter dregla över allt vackert här och tänker beställa en klänning att ha till fest från Kina i alla fall....


   

 • Fre 7 mar 2014 13:48 #80

  Vad kul att ni tyckte den var fin ändå :) det tycker jag med så jag ska gå till skräddare med den. Har fått tips från en kollega om en bra skräddare i närheten. Klänningen kostade bara 900 så det är nog värt att försöka ändra den så den passar bättre.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll