• frkmaria

    Viktnedgångspepp!

    Hej!

    Vill skaffa en aktiv tråd för pepp och stöttning för att gå ner i vikt!

    Gärna med olika utmaningar om folk är peppa på det! :)

    Måste få en liten morot att komma igång ordentligt då det går så jäkla sakta och vill iaf försöka 2-4kg/månad. :)

    Hoppa gärna på!  

  • Svar på tråden Viktnedgångspepp!
  • Sagolina

    Vilken inspiration att läsa om er! Gifter mig om lite mer än 1månad och skulle gärna väga minst 15kg mindre än jag gör, men nu är läget såhär, bara att acceptera det. Som tur hittade jag en jättefin klänning som ger fina former och med ordentliga underkläder kände jag mig riktigt vacker:)

    Testade den i början av maj och hade då påbörjat min viktnedgång och hadd som mål att gå ner 10kg, men istället blev jag gravid och kommer vara halvvägs vid bröllopet. Spå istället för en plattare mage blir det en kula...

    Tänker i alla fall försöka inspireras av er och hålla mig från onyttigheter som godis, chips och liknande dessa sista veckor . Borde ju i alla fall göra att jag är mindre "pösig" på dagen D!

  • VetHut

    Otroligt va starka ni alla är, och duktiga!


    Jag har problem med detta fast.. åt andra hållet. Min klänning var lite för stor när jag fick den och det fixades, den syddes in lite så den passade perfekt. Men nu när jag skulle prova klänningen tillsammans med mina skor som jag precis införskaffat, vad tror ni händer? Jo min klänning är på TOK för stor! Jag har tappat kilon omedvetet, jag har inte ens märkt det. Min fästman har nämnt att jag har blivit lite smalare samt att mina bröst krympt men jag tänkte inte så mycket på det. 


    Så min klänning måste nu tas in ännu mer, jag kan inte hålla armarna uppåt utan att den glider av (axelbandslös) Hur snyggt kommer detta bli att sy in den ännu mer? Ska jag försöka gå upp i vikt istället? 


    Jag skrev inte detta för att på något sätt hetsa att jag går ner ofrivilligt och andra kämpar, utan för att många strävar efter att komma i sin klänning genom viktnedgång, jag gör samma sak med uppgång.

  • 150530

    Hej hej brudar!

    Jag hoppar gärna in här. Ska gifta mig i maj 2015. Väger nu 87 och vill gå ner till mellan 80-75 kg. Har länge velat gå ner i vikt, men mammakilona sitter som berget!

    Jag är en sockerråtta och de är min last! Vill verkligen detta nu men skulle vilja ha hjälp med mat! Vad äter ni? :)

  • lommila86

    Slut på semestern för min del så nu kör jag hårt igen! Gårdagens vkt var 71.1 kg. inga drom siffror direkt men ca 6.5 kg ner. Om ytterligare 6.5 kg så ligger målet;)

    Hur har ni övriga klarat semestern viktmässigt? Har ni unnat er terasscidern och biffbean etc?

  • cecbj195
    lommila86 skrev 2014-08-04 06:59:04 följande:

    Slut på semestern för min del så nu kör jag hårt igen! Gårdagens vkt var 71.1 kg. inga drom siffror direkt men ca 6.5 kg ner. Om ytterligare 6.5 kg så ligger målet;)

    Hur har ni övriga klarat semestern viktmässigt? Har ni unnat er terasscidern och biffbean etc?


    Det gick ganska bra för mig ändå :) Gick upp något kilo under utlandssemestern men inte så farligt ändå.

    Hade invägning imorse och kunde nöjt konstatera att jag gått ner 1,6 kilo på två veckor. Har ju som mål att gå ner minst ett halvkilo i veckan så det får ju ses som positivt! :)
  • SabrinaL

    Hej alla!

    Jag har inte varit inne på BT på väldigt länge. Tog väl semester över sommaren antar jag.

    Nu har 32 veckor gått sen jag bestämde mig för att gå ner i vikt, och jag har gått ner 15 kg! Det känns så himla bra. Jag hade tänkt att jag skulle vara klar med att ha gått ner 36 kg på 52 veckor, men det blir nog kanske 70-90 veckor. Så förhoppningsvis så når jag mitt mål i juni-augusti nästa år. :)

  • hannaclasson

    Hej alla! 
    Är ny här på bt och halkade in på denna tråden! Kan själv behöva lite pepp för att gå ner i vikt! Jag och min sambo gifter oss i augusti nästa år! Väger idag 65 kilo och har som mål att gå ner till 58 kg till bröllopet! Är en periodare när det kommer till träningen men har lovat mig själv att varje dag röra på mig på något sätt och gå till gymmet 3 dagar i veckan! Så nu börjar min utmaning!
    Lycka till alla ni andra som kämpar på!!

  • lommila86

    Hur ligger ni till här? borde vi skärpa till oss innan jul?
    I våras fick jag massa pepp här o det flöt på bra, men nu har de stannat upp. E de nå fler än jag som ekvar här o jobbar aktivt?
    Nu ligger jag på 69.9 ( viktig sista 100 gram) dvs under 70:D delmål  ett avklarat. Nya skor inhandlade.
    Nästa delmål på 65 borde inte vara så svårt att nå om jag bara orkar angagera mig...

    E vi fler?

Svar på tråden Viktnedgångspepp!