Inlägg från: Linnen |Visa alla inlägg
  • Linnen

    Bröllop augusti 2015

    I helgen spikade vi in- och utgångsmusik :D 
    Vi går in till "Rid över skog" och ut till "Concerning Hobbits". 
    Vilka låtar har ni valt? :) 

  • Linnen
    bridetobe skrev 2015-03-19 07:55:24 följande:

    Var gör ni era festprogram? Gör ni dom själva i datorn eller lämnar ni in och får dom tryckta av företag eller skickar ni in på internet?


    Jag kommer göra mina själv i publisher/illustrator, eller ja lite får jag göra själv sen vill mamma och hennes man smyga in en del hemliga saker som vi inte får se innan. Min pappa jobbar som grafiker (tryckare) så vi lämnar över det till honom så får han trycka upp allt :) Annars hade vi nog skrivit ut allt själva. 
  • Linnen

    Min klänning har kommit in till butiken nu :D Det tog bara en månad fast det var fyra månaders leveranstid. Ska bli så kul att få prova den :D 

  • Linnen

    mtep skrev 2015-04-06 14:32:16 följande:

    Hade varit kul att veta vilka som hänger i gruppen här. Trådstartaren Annisen är väl inte så aktiv här längre då hon inte längre ska gifta sig i augusti, så inte lätt att lägga till i toppen som tilläggskommentar... Men om jag börjar så kanske ni andra kan hänga på, kopiera listan och lägga till ert namn och datum? SoligVi som gifter oss augusti 2015
    mtep - 8/8


    Vi som gifter oss augusti 2015 
    mtep - 8/8
    Linnen - 1/8
  • Linnen

    I fredags bokade min sambo äntligen bröllopstårtan :D 60 kr biten får vi ge men då kör dom ut tårtan och sätter upp den 1 min innan den ska ätas och sen står dom och vaktar den så den inte smälter under tiden :) Vad betalar ni för era tårtor och vad ska ni ha för slags på tårta? Vilka smaker? 

    Vi har inte bestämt smak än, vi ska dit senare i sommar och provsmaka och bestämma utseende.

  • Linnen

    Vigselringarna är beställda! :D Dom kommer tillverka en halvallians i vitguld med svarta diamanter i åt mig :) Kanalfattning och 2 mm bred. Om 3 månader är den klar. Inte för att den tar 3 månader att göra utan för att den inte ska ligga hemma så länge och så att dom slipper förvara en färdig ring så länge. Min sambo valde en vanlig slät ring i vitguld. Dessutom var hon som hjälpte oss så otroligt trevlig och gullig så det känns helt fantastiskt nu.    

    Vad ska ni ha för vigselring(ar)? 

  • Linnen
    chsvensson skrev 2015-04-22 21:09:17 följande:

    Planerar alla här inne ett traditionellt bröllop med stor fest och så?


    Kyrkbröllop och fest med ca 70 personer. Så på det sättet är det väl traditionellt :) Vi satsar på ett enkelt och roligt bröllop.  
  • Linnen
    Linosa skrev 2015-05-08 12:30:28 följande:

    Nu har vi äntligen skickat inbjudningarna! Tur att de blev fina tillslut för annars hade det inte varit värt alla turer fram och tillbaka. Min mans kommentar när vi skickade dom var "du har väl inte tänkt göra festprogrammen själv också?". "But of course!" svarade jag.


    Härligt! Det är ju så roligt att göra sånt själv :) Även om man ibland bara vill slänga datorn i väggen :P haha. 
  • Linnen
    maraya skrev 2015-05-25 18:46:44 följande:

    Jag har räknat med att folk är dålig på att svara och att dom kommer göra det närmare sista dagen. Men att folk inte hört av sig ändå, typ "grattis" "tack för inbjudan" eller nått sånt. Sån är jag iaf. T ex en kompis har kommenterat förut och bara 1 vecka innan inbjudan "när ska ni gifta er då, jag vill gå på bröllop" och sen har hon inte hört av sig ?


    Alla är säkert jätteglada för inbjudan men en del tänker inte på att höra av sig och tacka. Jag hör aldrig av mig och tackar för inbjudan enbart. Det gör jag när jag hör av mig och tackar ja eller nej istället :) 
  • Linnen
    Nightrod skrev 2015-06-26 08:19:50 följande:

    Om det regnar mycket i början av sommaren innebär det väl att det blir stabilt och fint väder i slutet av den.. hoppfull


    Det är precis så det fungerar. Det har jag bestämt ;) haha. 
  • Linnen
    Nightrod skrev 2015-07-01 09:52:19 följande:
    Bra då säger vi det

    Vi håller på att pilla med buketten, den börjar ta form mer och mer, får se hur den blir till slut men vi har förhoppningar om det

    Första ihoppsättning, utan hänge




    Igår satte vi på lite häng framtill, endel smycken kvar, men trro det kan bli bra

    Bara tärnbuketten kvar sedan, men den är förberedd
    Men herregud vilken fin bukett :D Vad duktiga ni är. 

    Själv var jag och kollade upp priset på min bukett idag. 800 kr bara, hade räknat med minst det dubbla. Det gjorde min dag :D
  • Linnen
    Nightrod skrev 2015-07-03 17:10:37 följande:
    Awww

    Tack så hemskt mycket.

    Vi är rätt nöjda själva

    Fan va Nice att få priset halverat

    Vad för bukett skall ni ha?
    Ska ha en lösbunden bukett med vita och blå rosor, brudslöja och nåt lite grönt runt om :) Var tvungen att kolla så att dom fått det rätt bara pga priset men allt var som det skulle :) 
  • Linnen
    AnnaHJ skrev 2015-07-25 17:32:07 följande:

    Jag känner mig också rätt lugn nu, fastän det bara är 14 dagar kvar Skrattande

    Det vi har kvar är att checka av med kantorn, eventuellt fixa en AC till lokalen och träffa prästen. Sen lite småpyssel, göra en skylt och köpa hängslen åt karln bland annat. Trodde också att det skulle vara som stressigast just nu, men här ligger man i soffan, dricker vin och lyssnar på regnet Flört

    Och igår fick jag äntligen hämta min klänning!

    Så himla osäker på skorna dock. Köpte först ett par gröna pumps, typ ljusmossgröna, ångrade mig och köpte de svarta kilklacks som jag har på bilden. Nu vet jag inte om jag tycker att svart skär sig lite väl mycket mot klänningen... Fast dom är himla bekväma! Äsch jag vet inte...


    Jättefin klänning :D och skorna är helt perfekta till den :) 
  • Linnen
    yasminb skrev 2015-08-06 00:41:14 följande:

    Hur lång tid räknar ni med att middagen tar? Vi ska ha buffé men vill inte att middagen ska bli långdragen och hålla på i fleeera timmar, vill hellre ha lite mer tid på dansgolvet ;)


    Vi hade buffé. Vi började äta kl 18, kl 20 ungefär var det tårta och efter det var festen igång. Det blev alldeles lagom :) Alla ska ju hinna med sina tal. Det blev lite stressigt med att hinna med alla under middagen så det blev många tal på rad. Men toastmasterna påtalade att det var okej att äta under tiden så det gick bra. 
Svar på tråden Bröllop augusti 2015