Inlägg från: Linnen |Visa alla inlägg
  • Linnen

    Bröllop augusti 2015

    Hej! Jag tar och hoppar in här jag också. 
    1/8 2015 gifter vi oss i Örebro. Kyrkan är bokad och lokal är preliminärbokad, vi ska dit i mitten av januari och prata mat och sånt. Håller på att fixa till dom sista detaljerna på inbjudningarna sen ska min pappa trycka dom åt oss så dom är redo att bli skickade i februari.


    Vad kul att läsa om hur långt ni har kommit. Nu blev jag lite mer peppad på att ta tag i saker igen :) 

  • Linnen
    Annisen skrev 2014-12-07 20:39:09 följande:
    Välkommen! Kul att en till vill hänga med här i tråden! Har ni något tema bestämt?
    Tack! Vi har blått och silver som färgtema men mycket mer tema än så blir det nog inte. Kanske smyger in nån liten Doctor Who-detalj. 
  • Linnen

    Nu tror jag att jag äntligen har gjort det sista på vår inbjudan. Sen ska den klistras i en silvrig pocket-fold och en liten inlaga med detaljer ska sättas i fickan. 
    Så här ser den ut just nu

    Har stulit designen från http://ahandcraftedwedding.com/tips-on-designing-your-own-wedding-invitations/ men har ändrat och justerat en del :) 

    Hur ser era inbjudningar ut eller hur vill ni att dom ska se ut? Har ni beställt dom eller gjort själva? :) 

  • Linnen
    Annisen skrev 2014-12-13 13:05:36 följande:
    Vilka fina! Å vilken bra länk :) Kul!

    Vi har gjort save the date och kommer även göra inbjudningarna själva, vi har tema lite rustikt romantiskt och kändes kul att kunna göra själv :)

    Försöker bifoga bild på våra save the date!

    Tack! Blev så glad när jag hittade den där länken. Jag är inte det minsta påhittig eller kreativ men att följa instruktioner och göra som andra har gjort har jag inga problem med som tur är. 


    Rustikt och romantiskt låter ju hur fint som helst. Synd att inte bilden kom med, hade varit kul att se :) 

  • Linnen
    Annisen skrev 2014-12-14 14:09:57 följande:

    Men vad fint! Kan tänka mig hur fina inbjudningarna kommer bli :) 
    Det tar sån tid med allt pyssel. Funderar på hur jag ska ha tid med allt, men som tur är så har jag en mamma som älskar att pyssla. 


    Stroina skrev 2014-12-16 21:20:03 följande:

    Hej brudar!

    Jag ska också gifta mig i augusti 1/8. Jag känner dock världens panik nu när jag ser hur mycket ni har hunnit med!!!! Vi har bara skickat förfrågan om catering och tänkte skicka ut save the date-kort efter nyår... Är jag alldeles för sent ute?

    Ni verkar alla vara så säkra på hur ni vill ha det och korten är verkligen jättefina


    Hej! 


    Du är verkligen inte för sent ute. Jag har bara bokat kyrka, preliminär bokat lokal/catering och knåpat ihop en inbjudan. Så jag känner mig också sent ute. Men det är lång tid kvar så vi hinner fixa allt. Min mamma gifte sig för två år sen, lite spontant. Hon och hennes man hade bara 10 veckor på sig att planera och utföra allt och det gick. Hon hittade till och med en riktig brudklänning i butik. 

  • Linnen

    Oj, nu var det ett tag sen jag tittade in här. Känns helt sjukt att om bara några dagar så är det året då vi gifter oss. Tiden går så fort. 

    Hoppas ni alla har haft en bra jul :) 

  • Linnen
    stresso skrev 2014-12-29 09:39:40 följande:
    bebillen skrev 2014-12-23 07:24:16 följande:
    Jag var taggad på vit långklänning redan från början (gillar klänningar, går på en del baler och så). Men om du inte är det, så satsa på något annat? Det finns ju många fina, enklare, korta klänningar nuförtiden. Kanske känns mer lockande än en tung, lång i många lager?

    Jag beställde en klänning från jjshouse (ska inte gifta mig i den dock) nyligen som var jättefin! Kan vara ett alt. Om budgetposten är begränsad :)

    jag är verkligen ingen panelhöna, jag står i allmänhet gärna i centrum och jag älskar vackra kläder! jag vill också känna mig speciell och vacker i en lång vit klänning, jag har bara så svårt att se det framför mig, kanske för att jag aldrig fantiserat om bröllop.. och även nu så är det viktiga bara att vi gifter oss, allt annat klarar jag mig utan Skrattande

    har lyckats spontanköpa två klänningar på ebay varav jag kommer att försöka sälja den ena och den andra inte levererats ännu. duger inte den måste jag väl ta mig i kragen och börja prova. nåja, än finns det tid och budgeten är flexibel så det löser väl sig, önskar bara att jag såg mer fram emot det Obestämd (ser just nu mest fram emot maten, vinet och fotograferingen OskyldigTungan ute)
    Jag känner lite likadant angående klänning. Har heller aldrig fantiserat om bröllop, hade bestämt mig för att jag aldrig skulle gifta mig men så friade min sambo. Så nu har jag fått ge mig in i bröllopsdjungeln och allt vad det innebär. Men jag tror att det blir roligare med klänningen när man väl börjat prova och får se vad man passar i. 
  • Linnen
    stresso skrev 2014-12-30 15:44:17 följande:
    det var ganska skönt att höra att det finns fler som känner lite samma, fast jag vet hur trist det är att känna så. det släpper nog för oss snart! :)
    Ja, jag hoppas det. Tycker att allt annat är så fantastiskt kul. Har köpt på mig varenda bröllopstidning jag sett och har spenderat timmar med att designa bröllopsinbjudan. I januari/februari ska jag ta tag i klänningsletandet på riktigt och den 7-8 februari är det bröllopsmässa på slottet här i Örebro. Så om det inte släppt efter det så är det nog mig det är fel på :P 
  • Linnen
    Caby skrev 2014-12-30 18:32:13 följande:

    Hej!

    En tjej från Österbotten, Finland här Glad

    Vi gifter oss 14.8.2015.
    * Bokat kyrka, festlokal, frisör o fotograf.
    * Har snart klart inbjudningskorten. (bild)

    * Hittade klänningen redan i augusti på rea. Är dock lite osäker på den, ganska speciell klänning Obestämd Vad tycker ni? För mycket extra?
    Har underkjol på bilden men det kommer jag inte att ha sen. Gillar den upptill men är väldigt osäker på nedre delen. Inte hittat någon ny klänningen hellerSkäms Ser lite säckig ut bakifrån kanske. Vill egentligen ha en stilren, ganska enkel klänning, men blev inte som jag tänkt mig.Glad

    Inbjudan. Väldigt enkel. Text inuti med lite extra design.

    Tacksam för tips o kommentarer :)


    Vilken fin klänning! Ser ut att vara som gjuten för dig :) Har du inte hittat någon ny så är det nog för att det är den där klänningen du ska ha :) Den ser fantastisk ut. 
  • Linnen
    Annisen skrev 2014-12-31 18:36:41 följande:

    Gott nytt år, 2015 är året då vi gifter oss, snart är det alltså i år!!! :)


    Gott nytt år! Äntligen 2015. Hoppas månaderna går fort nu :) 
Svar på tråden Bröllop augusti 2015