• daniiel

    Någon fler som väntar smått? :)

    Jag kan inte hålla mig. Vi har fått reda på att vi väntar barn (vårat andra) och bebis är berkänad 19 mars. Halva graviditeten har alltså gått.

    Nu står vi inför val som att köpa barnvagn, babyskydd, spjälsäng och en massa annat. Samt välja namn till den lilla.

    Är det någon fler här som väntar smått?

    Jag tänkte att även om bröllop är den stora snackisen här, så kanske det kan vara skoj att skriva av sig lite om diverse gravidkrämpor och annat också :)


  • Svar på tråden Någon fler som väntar smått? :)
  • niriel
    FruForsmark skrev 2014-02-12 06:36:05 följande:
    Hej Niriel, Tips om du gillar Bugaboo är att beställa från England eller Holland. Billigare plus att man kan be om att få rabatt. Jag och en väninna beställde från Holland och köpte maxicosy babybilbarnstol i samma veva med möjlighet att koppla på den på vagnen. Jag har en bugaboo donkey duo och vi tjänade nästan 6 tkr på att beställa den från Holland. Bugaboo är lite väl dyra i Sverige. Om du gillar det märket så kan jg säga att det är en jättebra vagn som är superskön att köra. Hjulen är snurrbara (kan stelställas också) så man kan navigera den väldigt lätt
    Tack för tipset! Jag har hört från andra att det funkar bra att beställa från Holland, men det känns som om vi lutar mer och mer och mer åt Crescent Classic-hållet faktiskt. Men om det skulle bli aktuellt med en donkey någon gång i framtiden kan det ju helt klart vara värt att kika på! Och härligt med lilla dottern! Ser fram emot att få träffa vårt pyre i juni med..

    Själv är man på väg in i vecka 25 nu, det sprattlas runt så man knappt kan sova!! Men det är väl bra antar jag, då vet man ju helt klart att det är något där åtminstone. 
  • Lenaerik86
    daniiel skrev 2014-02-12 10:56:40 följande:
    Strax före åtta imorse föddes vår andra lilla dotter, i v.34+6 :)
    grattis! har läst i tråden tidigare men inte skrivit. hoppas att allt gick bra iaf trots att det blev lite tidigare än förväntat Glad

    hoppar in här tänkte jag då ni är några som planerar bröllop och bebis samtidigt. funkar det bra tycker ni att vara gravida och ha bröllopet framför er (svårt att veta nu exakt hur ni mår på bröllopsdagen dock)? vi ska nämligen gifta oss 24 maj, har festen och middagen 5 juli och därefter drar vi till thailand på bröllopsresa. tanken var först att vi skulle avvakta bebisbaket men jag vill inte vänta längre och jag känner att bebis är viktigare än att jag kan dricka på bröllopet och dansa runt. 
  • meandmylove

    Grattis daniiiel!! Nu har du giltligt frånvaro från att vara här inne och hänga! Stort grattis! LenaErik, jag tycker absolut inte att man behöver vänta med bebis materiel pga att avstå alkohol. Det är att tänka fel, enligt mig. Du kommer verkligen inte sakna det eller ens fundera över det på din dag eller någon annan dag! Jag gifter mig i v34 och det känns askalas! Jag är så taggad och det kommer bli jättefint. Har du beställt klänning? Det är väl det enda "problemet" igentligen. Man kan ju alltid köpa ny. Iofs kommer du antagligen inte hinna bli så stor eftersom det bara är 4 mån till er dag så en vanlig klänning funkar nog utan problem, speciellt första barnet. :D

  • niriel

    Idag var vi hos BM igen, vecka 30 nu! Herregud så tiden går. Allt bra hittills, följde mag-kurvan och bra blodtryck och allt det där. Helt obegripligt att det inte är mer tid kvar..

Svar på tråden Någon fler som väntar smått? :)