Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
 • filibustern

  Vi som gifter oss 2015!

  kom att tänka på det. något jag gärna vill, och ska försöka göra, är att köpa en ny parfym att inviga på bröllopsdagen, det sägs u att lukt är bland det starkaste.. minnesframkallande.. sak.. vad det nu heter. har ni funderat på något sånt? ni kanske redan hittat en? vad är eran TYP av lukter? starka, söta, svaga, fruktiga, "tantiga" ?

 • filibustern
  Tessa skrev 2013-08-18 18:38:26 följande:
  Perfekt för "något nytt" enligt traditionen. Flört Har tänkt på samma sak faktiskt, men inte hittat någon doft att inviga än. Jag gillar lite "tyngre" dofter som inte sticker i näsan (alltså inte kryddiga grejer, det får jag huvudvärk av). Sånt som man själv och andra förnimmer, som framkallas av varm hud eller nära kontakt. Vanilj, trä, läder, mysk - allt i den kategorin passar mig.

  Jag använder oftast EdP när det kommer till koncentrationen av parfymoljan. De håller bättre under dagen och är inte lika flyktiga. Just nu använder jag parfymen Gucci "Première" som ger lite lyxkänsla. 
  Gillar Juicy Coutures "Viva La Jucy" som känns lite flörtig. Gillar också Dolce & Gabbanas "The One" som har en varm och glamourös känsla över sig.
  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  haha! fattade nada av ditt andra stycke:P måste googla.

  jag älskar söta, gärna fruktiga saker, bl.a naomi cambells cat deluxe. mild men god. hon hade även andra som var väldigt goda! men det är det med milda är att de kan försvinna ganska lätt. gillade även "clean" kollektionen typ "fresh laundry", men den tro ja jag hellre skulle vilja ha till vardags. min svärmor berätta att hon älskade britney spears parfym, har dock glömt lukta på den. minns en Diesel för kvinnor som var förbaskat god. men den är ju så hemskt dyr!
 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-08-18 22:08:42 följande:
  Jag gillar rätt klassiska parfymer, som typ.. Jean Paul Gaultiers Classique och Kate Moss Vintage. Skrattande Personligen så hade jag haft svårt att ha en helt annan parfym på bröllopsdagen.. det hade inte känts som att det var "jag" som stod där och sade ja.
  var inne på kicks idag (kan ju inte låta bli att prova några parfymer) och hittade Britney spears "fantasy" mycket nice! men även upptäckt vad svårt det är med parfym, dom luktar på ett sätt på en pappersbit, på ett annat på huden, på ett tredje sätt efter någon halvtimma.. man måste ju ta flera dagar på sig för att kunna pröva ut bara några parfymer :P
  Katathani skrev 2013-08-19 20:25:56 följande:
  Härligt att höra att det är någon mer än jag som har fallit för pinterest! En kompis visade det för mig när jag berättade om förlovningen och sa att jag kanske skulle kunna få lite inspiration därifrån... OM JAG FICK! Glad Helt underbar liten uppfinning!
  måste kolla in detta pinterest.. aldrig gjort faktiskt
 • filibustern
  Katathani skrev 2013-08-19 20:25:56 följande:
  Härligt att höra att det är någon mer än jag som har fallit för pinterest! En kompis visade det för mig när jag berättade om förlovningen och sa att jag kanske skulle kunna få lite inspiration därifrån... OM JAG FICK! Glad Helt underbar liten uppfinning!
  men va tusan. MÅSTE man ha ett inlogg bara för att kika??
 • filibustern
  Lislj skrev 2013-08-20 00:50:55 följande:
  Kan inte ni lägga upp lite inspirationsbilder som ni har? :) LÅngt kvar ju till bröllopen så finns ju sjutusen idéer i huvudet! Kan ju delas lite! 
  Jag bildbombar lite!! Hoppas ingen blir sur!

   


  Minst sagt! lägger up en bildbomb jag med!  många bilder, tyvärr inte alla jag skulle kunna lägga upp då jag inte har min bärbara, där jag samlat allt :P men ni ser ett litet urval. trä/skog är väl det huvudsakliga. sen beror det på om det blir i maj eller i september, om vi har grönt tema, eller höstfärgstema med skogen. ^^
 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-08-20 18:22:41 följande:
  Hörrni, insåg precis att vi har mindre än två år kvar nu eftersom den 15e augusti har varit!  Så nu är det ett år och 360 dagar. Flört Och augusti verkar vara en väldigt instabil månad. Här i Skåne har det varit regn och åska om vartannat.. Kallt har det blivit också!
  kul! ;D själv har vi antingen ett år o 9 månader, eller 2 år och några dagar kvar. håller på att känna att maj skulle vara skönare.. och närmare :P
 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-08-20 19:36:09 följande:
  Haha. Du får kolla hur september blir i år, så kan ni ju bestämma utifrån det? Skrattande
  precis! får väl se^^ för ja vill ju att löven har fått sina underbara färger i alla fall! fast det verkar bli dåligt om det om man ser på i år.. i alla fall för början av september.. och det FAST sommaren var så tidig! får kolla mitten av Maj nästa år hur den är :P
 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-08-22 18:59:44 följande:
  Så, nu har jag en betydligt smalare solitärring i vitguld istället.. Nu blev det en CZ-sten ändå, men äh.. Vigselringen får ha diamant!


   
  de går väl lika bra? :) fin ring! ^^
 • filibustern
  Lislj skrev 2013-08-22 19:43:14 följande:
  Verkligen jätte snygg! 

  Berättade för min tärna idag att jag gifter mig om hundra år och att hon ska vara tärna. Aldrig sett en sådan glad tjej! :D 
  "om hundra år"? :P
 • filibustern
  Lislj skrev 2013-08-22 20:32:41 följande:
  Haha det är långt kvar tills 2015.... Anser jag :D Dock är jag glad att vi har den tiden att ordna allt!
  ok :P trodde du menade hundra dagar :P
  cljung skrev 2013-08-22 22:13:59 följande:
  Hejsan alla! Vi ska gifta oss i juli 2015 :) bokade lokalen i dag, var även och tittade på den i dag innan vi bokade den. Och fick sånna mysiga fjärilar i magen. Ska till kyrkan i morgon och boka det med, känns kanske tidigt för vissa Men här i kullabyggden måste man vara ute i god tid! Åhhh känns så härligt, ett steg närmre :)) och lokalen komme bli Så fin och mysig!
  välkommen!
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!