Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
 • Sudditjuven

  Vi som gifter oss 2015!

  filibustern skrev 2013-08-04 17:15:23 följande:
  ok! vi vill gifta oss kyrkligt. Gubben för att han gillar kyrkan, och jag tror han gillar traditionen. jag dels för samma anledningar, men även för att.. ja.. jag vill ha guds välsignelse. jag kanske inte utövar en tro, men jag tror på en gud. :) 
  Då tycker jag personligen att det är helt okej! Skrattande Inte för att min åsikt spelar någon roll när det är ert bröllop, men bara så att du inte tror att jag hatar folk som gifter sig kyrkligt eller något. Flört
 • Sudditjuven

  Hahaha, vad fint! Nu har jag nog hittat min ring med. Silver, 4 mm med tre stycket 0,01 ct-diamanter. Så nu måste jag in till stan och mäta igen, tydligen är det olika ringmått på smala och breda ringar?   


 • Sudditjuven

  Åhfanken. Skrattande Jag ska nog ändå mäta, så att jag känner mig extra safe, haha!

  Sedan såg jag en annan tråd här som berörde hur man tar sig till/från kyrkan. Jag är jättesugen på häst och vagn. Vårt hotell och vår vigsel- och festplats ligger väldigt nära varandra (3,8 km).. Däremot så måste färden gå via två landsvägar och en rondell. Och min sambo är lite allergisk (även flera personer på han sida) så vet inte om det är en så bra idé... Obestämd Har ni funderat något över detta?


 • Sudditjuven

  Åh vad coolt det hade varit med hundspann! Du får väl göra en brudentré ensam i hundsläden och möta upp din blivande vid kyrkan? Skrattande Annars är gamla bilar så himla läckert. Sitter också och kikar på sådana via Bilförmedlingen. En Bentley R-Type från -54 hade jag inte tackat nej till.. 


 • Sudditjuven
  Tessa skrev 2013-08-04 19:51:41 följande:
  Att ta sig från vigsel till festen är inget vi berörs av, vilket jag tycker är tråkigt! Eftersom vi vigs utanför herrgården där festen sedan kommer vara behöver vi ingen transport. Jag tycker det finns så många roliga sätt att transportera sig på! Och en snygg amerikanare hade aldrig varit fel. Jag har funderat på att ändå ta dit en bil (har lite kontakter med folk som äger amerikanare) för att det blir så himla fina bilder... och så tänker jag att man kanske kan åka iväg en sväng och komma tillbaka sen? Eller blir det fånigt tycker ni?
  Tänker mig också någon form av Bentley, Buick eller Cadillac från 1940-talet. Hade passat in i temat.

   
  Det där med att åka iväg en sväng och sedan komma tillbaka tycker jag är självklart om man inte får någon "chans" att åka mellan exempelvis kyrka och lokal. Klart att man ska ha sitt ärevarv liksom! Skrattande För oss blir det antagligen att vi tar transporten mellan hotellet och vigselplatsen/lokalen, alltså inget efter vigseln. Jag hade funderingar om att vi skulle åka och fotograferas efter vigseln, men jag tror att vi gör det innan vigseln och innan transporten kommer. Tur att det finns tid att tänka. Flört

  Har du kollat in http://www.bfm.nu/? Deras Bentley är to die for. 
 • Sudditjuven

  Ooh, vad spännande! Du får lova att ge oss besked med. Flört Och vad roligt att du ska designa din ring själv. Var tvungen att gå in på hemsidan och jäklar vilka maffiga ringar han gör! Blev lite förälskad i 5th Avenue.


 • Sudditjuven

  Ska du införskaffa din vigselring redan, eller kollar du bara läget angående priser och så? Glad

  Och det känns som att jag alltid är inloggad här, haha.. Jag har ett liv utanför forumet, jag lovar! 
  Inväntar mitt proteinpulver som jag hoppas kommer imorgon, då blir det sex veckors shredding och sedan har jag förhoppningsvis CSN igen så att jag kan få lite muskler innan våra hemsidebilder ska tas. Har märkt att det inte känns som så lång tid kvar om jag sätter upp olika "stolpar", t ex bilderna som ska tas i vinter, danskursen vi ska gå på i vår etc.. Skrattande


Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!