• Äldre 2 Aug 17:11
  598513 visningar
  3624 svar
  3624
  598513

  Vi som gifter oss 2015!

  Tessa skrev 2013-08-02 12:18:41 följande:
  Nu har vi också bokat lokal!! Wohoo! Skål 
  Datumet spikat till 1 augusti 2015 och vi gifter oss på denna vackra herrgård: www.melderstein.se/

  Skrattande
  Oj vilket pampigt ställe!! Skrattande
 • Äldre 2 Aug 17:12
  Tessa skrev 2013-08-02 17:01:38 följande:
  Svettas lite nu när jag fått in en till post på budgeten.... Fotograf. Kontaktat favoritfotografen som fotar lifestyle/reportage-stil. Fick in priserna:
  Vill man ha det "viktigaste" med förberedelser, vigsel, kyssen, gruppbilder så går det loss på 13 900kr. Då ingår även fotobok och dvd med bildspel av bröllopsfotografierna. Vill man ha hela dagen, med allt det viktiga plus snygga detaljbilder och spontanbilder och middag, första dans och fest... Då går det loss på 22 900kr. Då ingår iofs alla bilder, högupplösta och redigerade, fotobok plus två mindre fotoböcker att ge till familjen.  Det är en lika stor post som maten!
  Finns det ingen mediaskola i närheten? Tänker mig att gymnasieelever vill ha det som extraknäck, ser bra ut på CVt för framtiden! Fast du blir det iofs svart betalning.
 • Äldre 2 Aug 21:57

  Jaaa, men något sådant här? Skrattande  Och sedan vet jag inte om jag har skrivit det tidigare, men vi har kommit överrens om att han inte ska ha en corsage i blomform.. utan han ska ha en nyckel i sitt kavajslag och jag ska ha låset i buketten! Glad Han hittade idén på Pinterest och blev döförtjust. Så nu har jag en anledning att gå på loppis i bröllopssyfte.. Flört
 • Äldre 3 Aug 16:10

  Tessa: åh, det  var ju döläckert! Ska kika på var man kan hitta liknande. Skrattande


 • Äldre 3 Aug 19:59

  Är ni helt nöjda med era ringar föresten? Efter mycket om och men har jag insett att min ring är för bred för mina korvfingrar. Med sina 7 mm är den inte bekväm att bära och jag har insett att det inte kommer att gå att ha en extra ring till det. I skrivande stund kan jag inte ens ha ringen på mig utan att irritera ihjäl mig på att den slår emot knotan på lillfingret. Rynkar på näsan Så nu börjar jakten igen.. 

  Jag har hittat en ring som ser likadan ut, fast ligger på 5 mm. Men det kanske fortfarande är för brett?   Har även kikat på andra ringar som är 4 mm, och som skiljer sig i utseendet (det svarta är alltså inte på ringen, utan en reflektion).   
 • Äldre 3 Aug 21:03

  Mitt lillfinger är kanske kortare än ditt, filibusternFlört Den översta du visade var jättesnygg, men tror att den med tre stenar kommer att "blinga till det" lite mer. Jag är en sucker för när det glittrar.. som en skata. Tungan ute Är det titan du har nu? Trivs du med materialet?


 • Äldre 4 Aug 11:29
  filibustern skrev 2013-08-04 07:07:12 följande:
  hehe. ja gör mig spelar det på ingen roll om det blingar mer eller mindre^^ har dock lite svårt för enstensringar med små på sidorna.. det blir lite mycket. jo det är titan, med guldinlägg. ja jag älskar det! var gubben som såg dom. och jag, som var mer inne på guld, var väl lite avig i början.. men jag växte in i den :) funderade på titanringar.com ett tag, för vigselringen, meen dom är 2 mm hög.. min är bara 1.8 eller nåt. vill hellre ha en som är lägre än högre. om ja skulle välja. 

  har din fästman en likadan ring som du eller? ska han också byta? 
  Den är jättesnygg. Glad Och angående titanringar, kan inte de som har företaget göra ringar som är lägre? 

  Nej, han har en som är blank på ena sidan och matt på andra. Det var inte jätteviktigt för oss att ha matchande.
 • Äldre 4 Aug 12:29

  Tessa, din ring är verkligen en classic. Den kommer aldrig att gå ur tiden. Jag letade först efter något liknande. Men är det inte lätt att man fastnar med själva kroninfattningen? 


 • Äldre 4 Aug 16:12
  Tessa skrev 2013-08-04 16:07:10 följande:
  Jag tycker det är rätt fint med missmatchade ringar, som du säger så är man två olika personer med olika tycke och smak. Du är ju fortfarnade en individ fast du lever i ett parförhållande. Glad Så bra sagt!
  Tummen upp på det här. Glad 
 • Äldre 4 Aug 17:13

  Yes, det blir borgligt för oss. Glad Det känns dumt för oss båda att vara i kyrkan då vi enbart är döpta men inte konfirmerade och inte aktivt troende.. Visst, kyrkor är oslagbara vad gäller det estetiska, men det känns som att man "lurar Gud" eller något om man gifter sig där. Och jag vill inte heller att någon gud jag inte direkt tror på ska välsigna vårt äktenskap.. det betyder ingenting för mig. Då ser jag hellre att släkt och vänner ger oss sin välsignelse istället.


Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!