Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
 • Sudditjuven

  Vi som gifter oss 2015!

  Hmm.. Svårt det där! Jag hade sagt någon typ av balja (om inte zink så någon gummivariant) som man fyller med is i stora kuber. De smälter långsammare. Har man en gummivariant så kan man nog frysa in hela baljan och alltså ha en genomfrysen "isbotten", men vet inte om det finns en risk att den spricker då? 

  Annars funkar faktiskt vatten med kylklampar i botten! Skrattande 


 • Sudditjuven

  Idag har vi varit förlovade i två månader! High five! Skål

  Sambon har även blivit lite mer enagerad i det hela (även om han häromdagen frågade om jag hade bröllopsfeber.. förstår inte vad han menar?). Han har lagt veto på liveband och på pianomusik när vi går mot altaret. Ska se om jag inte kan klämma in en saxofon där med. Problemet med livebandet är dock att det dels blir en extra kostnad, och dels är det föräldrar till vår toastmaster som spelar. Vi bjuder ju ingen annans föräldrar så är livrädd att det ska bli sura miner.. 


 • Sudditjuven
  filibustern skrev 2013-07-25 13:36:52 följande:
  va kul! hoppas min karl också blir engagerad  någon gång :P men han är mer av åsikten "de e ju länge kvar". :P dock har jag visat han massa grejer och han gillar en del :) nyss visade jag bilder av en (hobby?)fotograf från en grannkommun. älskade hennes bilder. och min karl sa att det var riktigt fina ener så kanske kanske man anlitar den kvinnan som bröllopsfotograf. :) 
  Tror att det kommer! Glad Min har ju märkt av hur engagerad jag är (dock utan att bli Bridezilla) och vi är överrens om väldigt många saker. Bland annat att våra gäster först och främst ska ha roligt och må bra. Sedan har jag iofs sagt att hans chans att påverka är nu medan det fortfarande är i planeringsstadiet.. Annars får han helt enkelt ta det som det kommer och vara nöjd med det. Flört 
 • Sudditjuven
  Cammyr skrev 2013-07-25 17:26:32 följande:
  Sudditjuven: mina tärnor kommer ha svarta klänningar men annars blir det nog inte jättegotiskt.. Fast är lite sugen, är en snudda gotiskt haha. :) 
  Coolt! Glad 
  Tessa skrev 2013-07-25 19:43:21 följande:
  Tror jag har börjat hitta någon form av röd tråd eller tema... Old Hollywood goes Countryside. Skrattande
  Nej vad roligt! Vilken "epok" av gamla Hollywood blir det då? Skrattande
 • Sudditjuven

  Haha, vad roligt! Vi verkar vara en del här som dras till det ljuva 20- och 40-talet. Skrattande Vi har också 40-talsinspirerat med jazz, däremot är vi lååångt från Hollywood utan ska mer försöka efterskapa en lite lyxigare "dans på logen".


 • Sudditjuven
  Cammyr skrev 2013-07-27 23:39:14 följande:
  Åh vad bra sudditjuven :) vilka sånger ska ni ha? Hur gör ni med musiken? Har ni redan bokat? Vart ska ni vara? Hur många gäster? Hur gör ni med maten? Oooopsss tusen frågor! :)
  Tusen ROLIGA frågor! Flört Vi har en hel del alternativ till sånger och musik. Jag är sugen på att ha Visa vid vindens ängar på piano och saxofon som ingångsmusik. Låtar som jag tycker är vackra är Lars Winnerbäck - För dig, Elisabeth Andreassen - Rör vid min själ, Gertrud Stenung - Jag ger dig min morgon.. Vi är båda stora Kent-fan men jag har svårt att hitta någon låt som känns bra. Utan dina andetag känns uttjatad och rätt betydelselös.. Rynkar på näsan Vi kommer att skriva våra egna löften för att få en större personlig touch på det hela!

  Vi ska vara på SnogeLoge strax utanför Eslöv, inget är bokat ännu men vi ska boka så fort vi har depositionen undansparad. Det blir buffé efter plånboken, tror att vi siktar på runt 3000-4000.- i matkostnader för 50 personer. Skrattande 
 • Sudditjuven
  Lindijoo skrev 2013-07-28 00:14:33 följande:
  sudditjuven,
  3-4000 tusen för mat till 50 pers?? OJ det var ett bra pris.Vad ska ni ha då?  
  Det återstår att se! Vet inte ens om det blir 50 pers heller, det är bara något vi har satt som maxtak. Glad Har en vän som är kock så ska bolla lite idéer med honom. Det blir inget extravagant, vill ha det väldigt simpelt och gott. 
 • Sudditjuven
  Lindijoo skrev 2013-07-28 00:24:09 följande:
  Aha. Glad Ska hen laga maten till er eller ska ni göra det själva? 
  Ingen aning ännu. Skrattande Jag är inte helt främmande för idén att göra maten dagen innan, men det är kanske lite väl optimistiskt.. så vi får se!
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!