Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
 • Sudditjuven

  Vi som gifter oss 2015!

  filibustern skrev 2013-07-29 08:51:34 följande:
  jag hoppas jag får hem mina träskor idag..  =/ trodde det skulle gå fortare att få dom... 
  Fick du dem? :)
   
 • Sudditjuven

  Jag sitter för övrigt med buffémenyn och vrider och vänder.. Kan man ha både en varm och en kall soppa till förrätt? Eftersom att augusti är en lurig månad så kan det ju både vara jättevarmt eller jättekallt.. är det jättevarmt så är man kanske inte så sugen på en mastig, varm soppa. Och räcker det med två soppor och ett litet tilltugg som förrättsbuffé? Får lite prestationsångest och vill helst ha en miljon olika alternativ, men det känns överambitiöst. 

  Grönsallad.. just nu är planen att ha en grönsallad i en stor skål och därefter mindre skålar med t ex tomater, gurkstänger och liknande så att gästerna kan göra sin egen sallad. Är det ett smart alternativ eller blir det bara omständigt? Alla gillar inte tomater liksom.

  Och är det lite att peta i gamla sår att ha med "memory chairs" på ceremonin? Min älskade styvfar gick bort 2008 och jag har alltid önskat att han skulle få vara med på mitt bröllop. Så funderar på att ha en tom stol längst fram med hans porträtt, dels för att hedra hans minne och dels för att han ska få "vara med" (även om jag är säker på att han är det ändå). Blir det jätteawkward om man gör så?  


 • Sudditjuven
  SaRoVi skrev 2013-07-30 16:57:27 följande:
  Hej :) är ny på sidan! Jag och min m2b planerar att gifta oss 11 juli :) Någon mer än jag ska kommer ha ett officersbröllop? Min man är yrkesmillitär och vill ha inslag av sabelhäck osv :)
  Hej och välkommen! Skrattande Jag tror inte att vi har någon annan i tråden som ska ha ett officersbröllop. Kul med något nytt! Vad innebär det, föresten? 
 • Sudditjuven
  Cammyr skrev 2013-07-30 21:53:39 följande:
  Fantastiskt!!! Lite vintage sa dar? Jattefina! :D
  Jajamen! :)

  Och bilden i mitten blev ju jättebra (har glömt vad den tekniken heter.. brodera?). Ska det in i ramar sedan, eller vad är tanken? 
 • Sudditjuven
  Tessa skrev 2013-07-30 22:08:59 följande:
  Fina inbjudningar! Och härlig inspiration. Jag är också sugen på att pyssla ihop egna inbjudningskort, men samtidigt är jag svag för tryckta kort. 

  Kikat runt lite på www.kleinfeldpaper.com/ som turligt nog skickar till Sverige. Men skulle helst vilja hitta en svensk sida i samma stil för inbjudningskort. Calligraphen känns uttjatat och inte så unikt. Finns ju också en hel del via Etsy har jag sett. Några tips?

   
  Åh, vilken bra länk! Har också kollat Calligraphen, de har en hel del fint men JÄKLAR vad dyrt det är!! 
  Nackdelen med Etsy är att all text är på engelska.. Det verkar vara det på den här sidan med, eller kan man ändra det? Jag vill ha all min text på svenska nämligen. Skrattande 
 • Sudditjuven
  Cammyr skrev 2013-07-30 22:24:44 följande:
  Japp! Det ar broderi! Kommer ta ett tag haha! har i och for sig tva ar pa mig haha!
  Har en känsla av att du kommer att vara mästare på broderi innan ni gifter er. Flört
 • Sudditjuven
  Tessa skrev 2013-07-30 23:59:07 följande:
  På Kleinfield Paper kan du klicka på "Personalize" och där ändra texten som du vill. De flesta kort verkar ha att all text går att ändra eller ta bort - så det är bara att skriva in på svenska om man vill. De verkar också vara noga med att skicka över korr innan tryck. Glad

  Kan även tipsa om Scarlett Weddings som har en del fina inbjudningskort www.scarlettweddings.se/luxury_stationery.htm... Det är ett företag som etablerat sig i Sverige (ursprungligen från London står det på deras hemsida) och jobbar främst som bröllopskoordinatorer och designers/formgivare av bröllop. Hittat en hel del inspiration från deras hemsida överlag. Skrattande
  Ah, såg det nu! Lär ju beställa därifrån isåfall, de hade himla mycket fint för inga pengar alls. Skrattande
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!