• Sudditjuven

    Vi som gifter oss 2015!

    En dottertråd till Bröllop 2015.

    Här diskuterar vi alltså kommande bröllop! :) 

    Vi planerar just nu ett vintageromantiskt bröllop för ungefär 50 personer och vi har en budget på 20.000 - 25.000. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-14 23:00
    Augusti:

    8e - Artemiss
    15e - Sudditjuven

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 08:39
    ? - Lindijoo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 13:02

    120926 - april/maj
    ellie01 - Maj/juni
    Cammyr - 13e juni
    Artemiss - 8e augusti
    Sudditjuven - 15e augusti
    Lindijoo - augusti

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!
  • Mirred
    Plättis skrev 2015-07-16 23:47:25 följande:
    Jag är egentligen inte missnöjd, bara besviken över att jag fått betala mer för arbetet än vad som är rimligt. Efter att ha tittat på sömmen så ser jag själv att det inte finns något att förlänga med, den är klippt för kort när den syddes (fast jag bad säljaren på Etsy göra den längre fram). Men sömmerskan sa att hon hade glömt det, så jag tvivlar på att hon kollat på fållen innan jag kom dit.

    Så i bästa fall får jag lite pengar tillbaka, i annat fall behöver jag aldrig mer gå tillbaka till den sömmerskan. Vilket är lite oturligt eftersom min syster mest troligt gifter sig nästa år och det är enda brudbutiken i stan.
    Det finns nån i Vännäs också och sen har jag för mig att det finns nån till här i stan...

    Jag ska hämta ut min imorgon, jag hoppas att allt är som det ska med den!
  • SofiaF

    Nu är det nära... Imorgon blir jag fru!!!!

    I tisdags var vi och träffade prästen och gjorde klart de sista detaljerna med restaurangen och det känns såå bra!! Alla är engagerade och har verkligen ansträngt sig till Max för oss :)

    Mina föräldrar har ordnat en solist till kyrkan som vi inte fått veta något om och transporten är också en överraskning

    Så spännande och så pirrigt :D

  • tesselessan

    Åhh jag blir så avundsjuk på alla som sak gifta sig nu så snart. Jag kan knappt vänta tills det blir oktober. Även om det är en hel del kvar att fixa.

    När en sitter och planerar bröllopet får jag sånna översvallande känslor och säger till min blivande att jag verkligen inte kan vänta till jag får gifta mig med honom och påbörja vårt nya liv tillsammans.

  • Plättis

    Kvällen innan bröllopet här också, och jag bröt ihop i tårar när jag började slappna av för en stund sedan. Så jag grät i typ en halvtimme över allt och lite till, men nu känns det bättre. 15 och en halv timme till vigseln, och jag kommer nog inte fatta det förrän jag tar på mig klänningen imorgon.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • ballerina

    Stort grattis till Plättis, crs, Sofia F och er alla andra som gifter er idag! Tänk - nu är dagen som ni väntat på här!

    För mig är det två veckor kvar, och det pirrar konstant i magen. Hoppas det lugnar ner sig där inne, för annars vet jag inte vad jag ska göra!

  • Lillaelle

    Grattis på er ???? själv har klänningen kommit och den är typ 15 cm för lång och går inte bara att sy upp. Jag och min mamma ska åka iväg en vecka så jag släpper tankarna på klänningen och när vi kommer hem får vi fundera på hur vi ska lösa det. Idag lämnade jag in alla ringarna och beställde alla blommorna. Blev inte så dyrt som jag trodde. ? jag ska ha min mormors förlovningsring+ vigselring som vigselring så de ska sättas ihop till en och graveras om och förstoras, min förlovningsring ska förstoras och sambons ring skulle vigsel datum och mitt efternamn graveras in. Floristen fick ganska fria tyglar gällande min bukett då jag bara hade en massa ideer men tärnan bukett visste jag hur den skulle se ut. Nu ska jag ha solsemester en vecka och bara ta det lugnt och vila från alla bröllops bestyr!

  • Plättis

    Om en dag kan bli perfekt så var gårdagen det. Solen strålade, klänningen satt perfekt, sminket var makalöst bra (fram till midnatt ungefär, men då var hela jag lite suddig i kanterna), min man var så snygg att jag fortfarande inte fattar det, gästerna hade jättetrevligt, maten var underbar och alla tal var sååå fina. Jag grät mest av alla, men först när jag skulle hålla ett tal till min man.

    Vi dansade första dansen på bryggan i solnedgången och festade vidare till solen hade gått upp. Jag är lyckligast i världen idag, förutom att jag mår som en kratta efter något glas vin för mycket.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • tesselessan

    Stort grattis till alla som gifte sig igår. Vi väntar med spänning på bilder.

    Jag satte mig ikväll och gjorde ett ryck med brudbuketten. Har inte satt ihop den utan mest gjort massa "blommor" av smycken och knappar som sen ska sättas ihop till en bukett. Blir bättre än vad jag väntat mig. Dock har jag för några riktigt stora knappar kvar så det blir många små blommor. 
    Här är en bild på några av "blommorna "jag gjort av knappar.. 

  • filibustern

    idag är sista OSA och igår svarade sista :D tyvärr har tre sagt ifrån sig tilla tt närvara vid bröllopet (middagen å festen i a f). men det är de tre som haft invändningar och gnällt också :P 
    nu är det ju bara nalta ojämt i antal personer, vi fundera på att bjuda EN annan så vi i alla fall får det jämt :P nu låter det som att jämnheten är viktigast men nej, vi skulle nog ha bjudit personen i fråga om vi haft plats vilket vi inte hade förut, men har nu :P 

    igår ringt ja till vår präst och bokade för vigselsamtal. det blir den 10 aug :D 
    WUHU!!!!! imsoexcited!

    i övrigt håller nerver och fjärilar på att dyka upp :P 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!