Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

37 år

Civilstatus

Förlovad

Personlighet

Amibitös     Ambivalent     Kontrollfreak     Nyfiken     Omtänksam     Snäll     Social     Tänkare    

Intressen

Film/TV     Heminredning     Matlagning/Bakning     Psykologi     Resor     Sex/samlevnad     Shopping     Träning    

Aktivitetsflöde

Äldre 28 maj 08:03 tesselessan svarade i tråden: Hjälp en kurvig brud med strumpbyxor!: borde inte apoteket har någon likande kräm som det tipsades om att köpa - något att gnida på för att motverka friktionen. ???

ska kolla upp det när jag får tid. vore bra att ha nu under sommaren också.
Äldre 26 maj 19:10 tesselessan svarade i tråden: Vi som gifter oss 2015!:
Nej det hade vi inte tänkt. Har inte listat ut alla detaljer kring lokalen men tror vi har den i ett angränsande rum. Sen mot wn vägg som vi dekorerat fint. Och sen en massa props att fåna sog med.

Äldre 26 maj 17:26 tesselessan svarade i tråden: Vi som gifter oss 2015!: Vi ska ha fotobås och har köpt en fjärrkontroll i kameran som de får knäppa av själva - då kan folk ta lite hur många bilder de vill - ska be en av toastmastrarna/tärnorna/marshalkerna hålla.
Äldre 22 maj 10:30 tesselessan skapade en ny tråd: vigselförättare Stockholm:
Hej.

Är det någon som har förslag på en bra vigselförrättare i Stockholmstrakten?

Äldre 21 maj 22:20 tesselessan svarade i tråden: Hjälp en kurvig brud med strumpbyxor!: Vilken typ av stay-ups använder du då? Hur högt upp går de? Mitt problem är att mina lår skaver väldigt högt upp då stay-ups skulle behöva sluta i kant med trosorna och då känns det som.
Äldre 21 maj 14:30 tesselessan svarade i tråden: Hjälp en kurvig brud med strumpbyxor!: Jag har samma problem jag med skavsår mellan låren.

Jag har sån såna shapers som håller in magen men längre ben. Problemet är kanske att de går rätt högt upp, till bh-kanten som någon nämt.
Äldre 17 maj 09:46 tesselessan svarade i tråden: Oktober 2015: Hur får det för er alla oktoberbrudar?  Det har varit tyst i gruppen. Hur långt har alla kommit i planeringen. 

Själv har jag varit väldigt produktiv den senaste veckan känns det som.
Äldre 15 maj 09:06 tesselessan svarade i tråden: kan vi ha denna som tärnklänning??:
varför inte.
gillar du den kör på den.
själv älskar jag färgen och tycker den passar som tärnklänning

Äldre 15 maj 09:04 tesselessan svarade i tråden: Vi som gifter oss 2015!: Hur kommer alla par göra med ringarna vid vigseln? kommer ni ha en sån där lite kudde att ha ringarna på? Tyckte det var fånigt mest men såg att de hade det i ett av bröllopen i kakan magnussons serie "på.
Äldre 9 maj 11:40 tesselessan svarade i tråden: Vi som gifter oss 2015!: Nu har jag äntligen bestämt vilken klänning jag vill ha och hittat en skräddare i Kina som kan specialsy den. Så nu är brudklänningen, underkjol, slöja, tärnornas klänningar, hårsmycken, det.