Inlägg från: litenkaka |Visa alla inlägg
  • litenkaka

    Vi som gifter oss 2015!

    Men jösses så fin du var i den korta! :) klockren! Liknande men lång? Tea-längd kanske? Jag gillar rätt enkla lite bohemiska spetsklänningat men vill gå all in på spets, tyll och korsetter just för att det är once-in-a-lifetime ;) korta klänningar kan man ha när som liksom...


    Plättis skrev 2015-01-07 13:19:37 följande:

    Här kommer de två klänningarna jag provade på Lilly! De är som sagt väldigt olika, och jag vet inte vilken av dem jag tycker bäst om. Ingen av dem känns som Klänningen, utan det handlar nog mer om vilken typ av klänning jag ska fokusera på 

    Den här tycker jag känns mest brudig, men samtidigt är den väldigt mycket. Typ tusen lager tyll (både klänning och underkjol) vilket gjorde att den var nästan omöjlig att gå i och kommer bli supervarm i slutet på juli. För att inte tala om riskerna för att någon trampar på den.

    Den här tyckte jag bäst om i butiken. Väldigt bekväm, lite elegant och enkel nog för att passa på en borgerlig vigsel. Men är den för enkel? Jag har drömt om en lång klänning, men samtidigt är det praktiskt med en kortare. Då behöver jag inte byta till festen senare. Spetsöverdelen är avtagbar, men passade helt perfekt till.

    (Mina bilder kom också dubbelt när jag laddade upp dem, men det gick bra att ta bort dubbletten.)


  • litenkaka

    Vi gifter oss 26/9 så vi är också på hösten...tidigt men höst ;)


    tesselessan skrev 2015-01-08 15:52:33 följande:

    @lillemor

    Jag ska också gifta mig den 10 oktober :) roligt med flera som valt oktober som annars känns som en udda månad att gifta sig i

    sen blir det enkelt för mannen att komma ihåg datumet - 15 -10-10


  • litenkaka

    Jag ska prova klänningar imorgon!!!! :) var eg inte alls tänkt så men vi är i sambons hemstad och i grannstaden finns en butik! Känns inte alls som stt jag kommer hitta MIN klänning där men får kanske veta vad som passar mig... Min svärmor följer med som smakråd! Så kul :)

  • litenkaka

    Är det inte samma klänning? Oavsett: jättefin!


    filibustern skrev 2015-01-10 19:27:29 följande:

    meeen finally har vi gjort lite "nytta" å gjort inbjudningarna! inte alla klara dock, men nästan! här lite bilder :) 

    blev helnöjd! :D 

    ja och så klänningarna, både den nya å den "gamla! med underkjol. bilderna är urusel.. men hann inte pröva dem igen idag. första klänningen är den nya. axelbanden är såklart för stora. men i övrigt gillar jag den mycket! 

    den "gamla" med underkjol denna gången (har lagt ut den här klänningen tidigare i tråden). gillade den mer med underkjol än utan. lite stor över livet är den. men det kanske känns mer än det syns? 


  • litenkaka

    Men oj! När jag skrev så såg jag bara de översta bilderna, inte den axelbandslösa :)


    filibustern skrev 2015-01-11 11:18:17 följande:

    nej absolut inte samma klänning. =p

    tack! tog sin tid att få till det. men till slut så =p


  • litenkaka

    I och med att den är lite puffig tycker jag inte längden gör något faktiskt. Hade du haft en enkel klänning utan lager hade det nog sett konstigt ut men inte sådär /)

  • litenkaka

    Ficka ska vi nog ha :)


    Sofia2015 skrev 2015-01-11 18:52:13 följande:

    Ja, tanken från början var att ha en liten ficka i kortet där sån extrainformation kunde vara, men för att skära ner på svårighetsgraden i själva tillverkningen försökte jag få bort den detaljen. 

    Sitter fortfarande med designen i inDesign, så har inget klart ännu. Det kommer dock bli ett dubbelvikt kort, varje sida är en tredjedels stående A4. 

    Kanske måste gå tillbaks till extralapparna dock... 


  • litenkaka

    Provade klänningar igår och provade flera för mellan 2-3000:-. Från Nixa :) och något annat märke...


    Allrakäraste skrev 2015-01-11 20:56:49 följande:

    Åh vad kul att se klänningar och inbjudningskort! Jag riktigt sitter och hoppar i soffan av längtan efter att få ta tag i båda delarna :)

    Vi satt ikväll och tog en extra koll på budgeten och stämde av våra konton och sparande. Har kollat runt lite på lokaler för festen och väntar på svar. Sen är det väl egentligen bara att boka fotograf så känns det som att vi har fixat det allra viktigaste. Eller ja, cateringen ska vi ju också boka men vi har redan bestämt vilken restaurang vi ska använda. Ca 9 mån kvar men det känns som att tiden bara kommer att rusa iväg! Har ni samma känsla eller är det bara jag? ;)

    Hur är det med klänning förresten, alltså hur långt i förväg bör man beställa den? Jag står och väger just nu, funderar på att börja med att kolla i en butik men eftersom jag inte är beredd att betala så mycket (absolut max 3 000 kr) så är jag tveksam till om jag hittar någon där. Återstår då att beställa från Asien men man hör ju både ris och ros om det.


Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!