• pnufs

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    RockNRollbruden skrev 2013-08-31 18:08:58 följande:
    Hej alla.Hoppas att det blir rätt nu.Första gången jag komenterar här , och är helt ny.Vi ska gifta oss i maj -2014 , och vi bor i Habo.Vi ska gifta oss i Kölingaredskyrka.Såg att ni nämnt Lustfyllt.Det blir ni säkerligen jätte jätte nöjda med.Så underbart vackert där nere!       
    Var ligger Kölingaredskyrka? :)
  • pnufs

    Här har det varit ganska låg aktivitet på sistone, mycket att göra på annat håll.. Men vi har nog hittat en som kan hjälpa oss i köket, och kanske även hittat det vi ska ha som bröllopstårta :)

    Jag tycker också att det vore roligt att träffas! :)

  • pnufs

    Jag är 25 år, min sambo är 29. Jag är redovisningskonslut på en redovisningsbyrå här i stan och min sambo pluggar på Tekniska högskolan här i Jönköping. Vi träffades på internet sommaren 2010, förlovade oss 2011 och det blir bröllop 2 augusti :) 

    Vi köpte min klänning igår, den ska bara fixas lite som jag vill ha den så kan jag hämta den sen. Känns såå bra att ha den klar :) 

  • pnufs

    Kul att du beställt klänning Äriqa! :) Våra inbjudningskort är färdiga nu, det återstår bara den lilla detaljen att skriva alla kuvert. Måste hitta alla adresser också.. Men vi räknar med att få ut dem i början på februari :)

  • pnufs

    Det låter ju bra, Jonas o Karin kan nog vara bra att ha :) Jag har precis varit i butiken och provat, kändes riktigt bra att prova nu när det var rätt längd och passform! Så nu är det inte långt tills jag får ta hem min klänning :)

  • pnufs

    Vad kul! :) Det blir nog toppen! Vi ska träffa Ottossons om några helger och planera, ska bli roligt! :)

  • pnufs

    Visst är det skönt att bocka av! Det känns som att det kommer bli en massa att fixa de sista veckorna ändå, så ju mer man kan göra nu desto bättre :)

  • pnufs

    Det här med blommor är nästa sak på listan. Tror att vi ska gå runt till olika blomsteraffärer och titta på olika buketter de gjort. Men tycker det är svårt att veta vad som är bra pris eller inte..

  • pnufs

    Hej tjejer, jag funderar på det här med bröllopstårta.. Hur gör ni med det? Försökte hitta info på olika konditorier, bagerier, cateringfirmor och caféer, men det var ytterst få som gav ut någon information på sin hemsida.

    Jag har fått tips om en tjej som heter Isabel Perez som har något som heter Isabels sweets som tydigen gör tårtor för runt 40 kr/bit.

    Har ni koll på någon annan som gör tårtor hyfsat billigt?

  • pnufs

    Vi ska köpa biljetter till eventet imorgon :) Var har du hittat underkläder Slilja? (om man får fråga) :)

  • pnufs

    Tack Slilja! När jag ska köpa bh är det oftast dit jag går :) Och jag har ett fullstämplat stämpelkort som jag kan utnyttja :) Gifter ni er också 2 augusti? (kommer inte ihåg från början av tråden) Blommor och tårta är det vi har kvar att beatämma, har fått prisförslag på buketter och det lutar nog åt att vi köper av Planta blommor. Vi har fått tips om en som gör tårtor som vill ha ca 35 kr/bit så vi ska nog kontakta henne och se om vi kan provsmaka lite :)

  • pnufs
    Svartsocka skrev 2014-02-11 22:05:31 följande:
    Vi ska också på kuskarna stadshotells event :) vi har ju vår bröllopsfest där! Skulle vara roligt att känna igen några här ifrån! :)
    Skulle vara roligt att ses där! Vi har ju pratat om att vi Jönköpingsbrudar skulle träffas och det verkar ju som att flera ska dit så då kan vi ju passa på :)
    linda87 skrev 2014-02-13 09:26:49 följande:
    ett tips till er som är ute efter fina o billiga buketter så kolla med hullaryds handelsträdgård. ska köpa min bukett där en 500 kr! han gjorde 2 buketter till 2 tjejer som gifte sig förra året o dom är så fina! kan lägga in bild från datorn om någon är intresserad.
    Lägg gärna upp bilder! :)
Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)