• pnufs

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Vårt värdpar blev också väldigt glada :) Som tur var så frågade vi dem på en gång, nu har vi fått veta att ett par till ville ha dem som värdpar helgen efter oss och att tjejen ska vara tärna på ett bröllop i slutet på maj, de får mycket o göra! :)

  • pnufs

    Det är ju det som är riktigt svårt! Man får massor av tips som man tycker är jättebra, och sen märker man att en del tips "krockar" med varandra.. Känns ju som att man vill ha saker som passar ganska bra ihop i alla fall :)

  • pnufs

    Utgångsmusiken vill vi också ska vara glad, men det är lite svårt att hitta någon som passar. Vi funderar på om det ska vara instrumentalt eller om det ska vara någon som sjunger till.. Det styr ju ganska mycket vilken låt det blir. Vi har pratat lite löst om The Best med Tina Turner :)

  • pnufs
    Slilja skrev 2013-07-17 16:51:36 följande:
    Vi ska gifta oss i juli om det går, har ju inte kunnat boka något än! Verkar svårt att hitta festlokal, har inget emot att fixa allt själv, blir mer personligt o billigare tror jag! Tips på ställen?
    Hur många ska ni vara? :)
  • pnufs
    ModighWestlund skrev 2013-07-21 19:49:34 följande:
    Vi gifter oss 20 juli 2014. Vi bor i Ekjsö men kommer gifta oss i Blekinge där jag är ifrån. Kyrka ej bestämt, inte heller lokal för festen, vi har två alternativ och ett tredje billigare bokat som backup. Väntar nu på offert från de två andra vi helst vill ha. I planeringen har vi inte kommit nycket längre än såhär, och kanske lite tankar kring vilken typ av bukett jag vill ha..
    Kan någon tipsa om butiker i Jönköping där man kan prova klänningar? Jag känner knappt några här som är jämnåriga (mina kollegor är lite äldre) så saknar möjligheten att gå och prova klänningar med en vän :-/
    Kul att ni bor i Eksjö, jag kommer från Eksjö från början :) Är din blivande från Eksjö?

    Här i Jönköping finns ju Kristina Brud & Fest och Mani till exempel. Jag har inte provat klänningar än, så jag kan inte rekommendera någon särskild, men de finns iallafall :)
  • pnufs

    Åseda vet jag vart det ligger :) Ja, min blivande är ifrån Jönköping o jag har pluggat här så valet att bo här var ganska naturligt :) Men jag gillar verkligen Eksjö, ska vara där större delen av den här veckan :) Det finns säkert fler affärer, men jag har inte så bra koll än :P

  • pnufs

    Slilja: Missade ditt svar! Vi har bokat lokal, kyrka o fotograf, har även bokat catering :) Känns väldigt skönt att ha det klart så man kan fokusera på detaljer :) (även om det är väldigt mycket kvar naturligtvis). Vi trodde att vi hade en färdig gästlista, men den fortsätter växa så nu är vi uppe i 100 gäster... *puh*

  • pnufs

    Ja, jag har väldigt stor släkt så de står nästan för halva gästlistan (och det är bara närmaste släkten, som jag faktiskt umgås med). Men vi gifter oss ju bara en gång och vi vill ha med våra vänner också så då blev gästlistan ganska stor :P Det är massor att planera o jag tycker också att det är jättekul! :)

  • pnufs

    Jag ska bara ha en tärna och det är min syster. Hon befinner sig i Montenegro än så länge och jag kommer fråga henne om hon vill vara min tärna när hon kommer hem i mitten på augusti :) Så klänning till henne tar vi när hon kommer hem :)

  • pnufs

    Slilja: Hur många rymmer Domsand? Försökte hitta information på deras hemsida, men hittar inget.. Är så sugen på att fortsätta pyssla med allt men vi ska på medeltidsveckan på Gotland på söndag och jag måste fålla en klänning, pressa en massa sömmar och ändra lite på ett av min sambos plagg.. :)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)