• Emelie1014

    14 juni 2014

    Hej alla!
    Tänkte att vi kanske skulle kunna samlas vi som tänkt gifta oss den 14 juni 2014!
    Här kan vi snacka om allt mellan himmel och jord, tipsa och ge varandra idéer och bara ha det allmänt mysigt under det året som är kvar tills vår stora dag är här! {#emotions_dlg.flower}

    Hur långt har ni kommit i planeringen, har ni gjort klart något än?

  • Svar på tråden 14 juni 2014
  • MajKlas2014

    Jättefin klänning! Berätta gärna hur den passade. Har med hittat några klänningar från nätet, bla. från jenjenhouse, men är osäker på om jag vågar beställa, vet ju inte riktigt hur de ser ut i verkligheten o hur de kommer passa...

  • Milli

    Wiheee nu har jag även beställt bröllopsklänning Hade inte tänkt beställa en på flera månader men nu såg jag en till superbilligt pris (totalt 760kr ink underkjol och frakt) och de fanns bara 2 kvar så kunde inte stå emot när de dessutom var sååå billigt :) Bara hoppas att den ser ut som på bilden och att den passar när de väl är dags :)

  • Milli

    Glömde visst lägga upp bilden på klänningen jag köpte för totalt 760kr med underkjol och frakt.. Givetvis helt ny :)


  • Junibrud2014

    Woho klänningen dök upp idag, helt jäkla underbar, frasigt vintage men i väldigt fint skick och passade perfekt (jag har gått och oroat sönder för att jag varit så rädd att den skulle vara för liten, och jag redan är smal nog så att gå ner i vikt är inte ett alternativ). Och den var ännu vackrare i verkligheten! :D

    Milli - Vacker som en maräng, håller tummarna att den passar! :) 

  • Milli

    Tack vilken tur du hade med din klänning :) håller tummarna för att jag har samma tur..

  • Clariza
    snartfrueriksson88 skrev 2013-08-28 18:39:33 följande:
    Hej! Länge sen jag skrev här. Vilka färger ska ni ha? Vi ska ha lila o vit ev lite silver
    Vad kul att du frågar om färger. Vi tyckte det var jättesvårt att välja färgtema eftersom det finns så många fina färger. Därför bestämde vi oss för att vårt färgtema skulle vara Alla färger. Så behövde vi inte begränsa oss :) Från början tänkte vi då på starka färger som cerise, orange, turkos, lila, mörkröd, mörkblå. Typ som de här bilderna: 


      



     


    Men, nu har jag börjat fundera på om det inte är finare att ha lite ljusare färger. De flesta saker som vi börjat köpt in och planerat till bordsdekoration mm går i färgerna, vitt, beige, brunt, ljusrosa och ljusblått. Som färgerna på de här bilderna: 




    Så nu funderar jag på om det passar bättre med ljusare färger på bröllop än med starka färger.
    Hur tänker ni andra kring det där med färg? 
  • Milli

    Vad coolt de var med så många färger =)

    Våra färger är vit, rosa och silver :) 

  • Milli

    Hur går de för er? Hur långt har ni kommit i planewringen?



    De bästa med tråkigt väder är att man kan pyssla med gott samvete, dock är de glitter i hela huset av någon anledning ;) Har alltså gjort dessa bokstäver, håller även på med egna värmeljushållare och så har jag sytt sammanlagt 13 stolsöverdrag nu :) Går sakta framåt :)


    Så här ser min samling inför bröllopet ut, alla de kartongerna är fyllda med saker till bröllopet =) Ska iväg och hämta ännu ett paket idag så de spörs väl om de får plats i någon låda eller om man ska börja i en ny banankartong..  I den bruna stapeln ligger bordsarrangemangen, 14st..
  • MimmiKGA

    Hej hej! Jag är ny här i forumet men kände att jag passade in i den här tråden eftersom vi också planerar att gifta oss den 14 juni nästa år :) Än så länge har vi bokat kyrka, präst, festlokal och färgerna kommer gå i mjuka, neutrala pasteller, ljust puderrosa, nude och kanske lite inslag av ljust blå och grönt :) Jag hade en väldigt tydlig bild av hur jag ville att min klänning skulle se ut och har surfat runt efter den som en galning utan resultat... Men när jag åkte till en butik med brudklänningar hemma i sverige så provade jag en snarlik och blev visad en från en katalog som såg ut exakt som jag föreställt mig, svindyr givetvis. Men eftersom jag skulle åka på semester till usa så kollade jag upp priset på den här (är i usa just nu) och det är ca 6000 kr billigare än i sverige. Ringde runt till varenda bridal shop här omkring och frågade om de hade min klänning på lager men ingen hade den hemma men alla kunde beställa med leveranstid på 8-12 veckor (långt efter att jag redan åkt hem) tillslut chansade jag och åkte själv till en av butikerna ändå för att prova lite och få inspiration och döm om min förvåning när jag den första klänningen jag fäster blicken på i butiken är "min" klänning, fast än de just sagt att de inte hade den hemma. Slog till direkt och köpte den, den är helt perfekt och behöver bara sys in lite när dagen D närmar sig :D Nu när jag ändå är i usa så passar jag på att kolla på bodsdekorationer, små påsar för ris, placeringkort, material till inbjudningar osv... Allt sånt är så himla mycket billigare här men jag lär ju få betala en massa extra för övervikten på bagaget hem så det kanske går på ett ut ;)

Svar på tråden 14 juni 2014