Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    widuse skrev 2013-09-09 09:56:26 följande:
    Hallo! Även vi gifter oss i juni...närmare bestämt 14/6. Inser dock när jag läser i tråden att jag ligger way efter i planeringen. Vi har typ bara bestämt när och var änså länge...jag har tänkt att det är så länge kvar men jag kanske måste lägga på ett kol...



    Dom stor bitarna vill man ju gärna ha klart långt före, men resten kan man ju ta eftersom. Vi gifter oss 28/6 och det som klart är kyrka, festlokal, catering (men ej valt meny än), brudklänning o skor, tärnklänningar, fotograf, frisyr och tårta.  
  • LinaNordstrom
    Maries31 skrev 2013-09-09 22:26:37 följande:
    Tycker det är sjukt svårt det här med klänning.... Känns som jag ändrar smak från vecka till vecka så jag skulle inte våga köpa någon klänning redan nu men grattis till er som hittat rätt! :)



    Jag har ändrat mig många gånger också men tillslut så hittade jag rätt. Jag vill även ha klänningen klar långt före så man slipper fundera på den när det närmar sig och man har massa annat som ska falla på plats. Sen tycker vi även att det är bra att sprida ut kostnaderna lite..  
  • LinaNordstrom
    Caisa skrev 2013-09-16 11:45:01 följande:
    Nu kan jag inte låta bli att lägga upp detta... Kik har tyvärr fotoförbud i sin butik, då de har erfarenhet av att tjejer kommer dit, provar och fotar och skickar till Landybridal etc för att få en billigare version uppsydd, vilket är jättetråkigt och därför förstår jag verkligen deras policy. Min kusin som var med under min provning tog dock en smygbild. Egentligen hade jag inte tänkt lägga upp något här och får dåligt samvete för att jag gör det, men jag SKA verkligen köpa den här klänningen hos Kik och därför känner jag att jag borde kunna göra det med gott samvete. Jag bara måste få dela med mig. Är den inte underbar?

    Kan verkligen rekommendera Kik, otroligt trevligt bemötande och underbara klänningar!


     


     


     


     


    Jättefin klänning, kul med lite annorlunda kjol
  • LinaNordstrom

    Här har inte planeringen kommit vidare direkt, har jobbar mkt och varit jättetrött. Men klänningen är ju beställd och jag väntar med spänning! Syrran har funderat ut frisyrer till tärnorna och vi har valt klänningar men inte beställt dom än. Sen filar vi fortfarande på gästlistan det har kommit till några och några har fallit bort..  

  • LinaNordstrom

    jag har börjar fundera lite på en annan festlokal som ligger finare till, har skickat iväg ett mail till dom får om dom svarar..  

  • LinaNordstrom
    Jennie1414 skrev 2013-09-27 15:16:53 följande:

    Hoppas det går vägen då :)


    Var ligger lokalen?


    Den ligger alldeles bredvid kyrkan och det är ett gammal hus som dom rustat upp så det är verkligen mysigt! Saken är bara den att restaurangen som har den vill att man tar allt från dom för att få hyra och frågan är ju vad det kostar, kommer få prisförslag nästa vecka när ansvarig är tillbaka från semester. Och min familj tycker jag är jobbig som håller på att ändra mig hela tiden (har bytt datum en gång så mkt ändringar är det väl inte). Det är ju faktiskt rätt lång tid kvar så nu är väl verkligen chansen om man vill ändra sig blir ju svårare längre fram.
  • LinaNordstrom
    Caisa skrev 2013-10-03 12:21:42 följande:
    Ååååh fick världens bästa nyheter idag - löneförhöjning på 5% och en bonus på 25000! Kan knappt tro att det är sant! För två månader sedan fick vi en liknande överraskning, 25000 i skatteåterbäring som vi får i vinter. Snacka om att det inte kunde komma mer lägligt. När vi bokade kyrkan hade vi inga sparpengar och ingen aning om hur vi skulle få ihop allt och risken för att vi skulle behöva ställa in var enorm, nu är situationen helt förändrad. Sååå glaaaad! Hjärta
    Åh härligt!
  • LinaNordstrom

    Åh va jag är glad! Min "kinaklänning" kom idag! Först fick jag en chock när jag tog ut klänningen ur paketet och såg att det var dragkedja i ryggen och inte snörning! Men det gjorde absolut inget det är lika fint med dragkedja och den passade verkligen helt perfekt! Tänk att man skickar sina mått till en sömmerska i Kina och får en så fin och perfekt klänning utan att ens prova innan! Tyget är jättefin kvalitet och jag är så nöjd  

    Jag beställde från Landybridal och totalsumman blev ca 2500:- kan verkligen rekommendera dom till er som inte köpt klänning än! Nu behöver jag bara en sån där påse att förvara klänningen i, vars hittar jag det? Tips?

  • LinaNordstrom
    Js Fästmö skrev 2013-10-11 20:10:20 följande:
    Vad kul att du blev nöjd, vad bra pris också! Oftast är det dragkedja i ryggen, om man inte beställt korsettöverdel. Hade du beställt med snörning? :)
    Jo det stod i beskrivningen att det skulle vara det men jag är jättenöjd ändå.
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-10-11 20:20:52 följande:
    Åh vad roligt att den passa. Du får visa oss bild då :) Ni har ju sett min ;) Jag köpte sån påse på ebay för typ 20kr inkl frakt =)
    Ah Ebay ska jag kolla!
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet