Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    det finns verkligen mkt kul på Ebay, måste bara leta rätt på min lösenord till paypal

  • LinaNordstrom

    jag tror jag har valt klänning! fast jag kanske ändrar mig igen

  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-09-06 18:02:29 följande:
    Hämtade hem mina skor idag. De var jättefina men de kändes så trånga och mina fötter såg väldigt breda ut i dom. Vet inte om dom blir bredare om jag beställer hem en storlek större eller om de är ungefär samma. Kanske lika bra att köpa skor från en affär så man får prova dom ändå.. Åh vad jag önskade att dom satt perfekt.. :)
    Csve skrev 2013-09-06 19:09:15 följande:
    Här är våra enkla men funtionella STDkort. Magnet!


    Åh va tjusiga!
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-09-06 21:37:49 följande:
    Varför citera du mig lina? Glömde du skriva svaret kanske? ;)
    Va vars? Denna sida krånglar ibland för mig
  • LinaNordstrom
    LinaNordstrom skrev 2013-09-07 09:55:09 följande:
    Va vars? Denna sida krånglar ibland för mig
    Nämen nuu ser jag, jo jag skulle ju kommentera dina skor Att jag jag tror att dom kanske inte blir så mkt bredare men då kanske dom istället blir för långa. 
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-09-07 10:23:13 följande:
    Hehe okej. Ja jag tänkte att de nästan blir så.. Får skicka tillbaks dom. Hade du någon returfraktsedel i din låda? De står att man ska fylla i den och lägga i lådan. men jag har inget man kan fylla i. Men en sån klisterlapp som jag antar att man sätter på paketet när man skickar tillbaks..
    Ska på stan med barnen och en kompis idag så tänkte jag skulle gå inom skoaffärer och prova där.. Hoppas jag hittar några snygga och bra =) 
    Jo det var nån klisterlapp med mina, dom kanske glömde skicka med?
  • LinaNordstrom
    Junibrud2014 skrev 2013-09-07 18:56:31 följande:
    Vi var och kollade på en till lokal i veckan som vi gillade väldigt mycket men kom till sist överens om att ha det hemma ändå (ska renovera upp ladan) eftersom vi vill ha vigseln här hemma i en underbar skogsdunge på mins föräldrars tomt där det dessutom är ett hav av blommor runt om i juni! Och då känns det meckigt att ha festen en mil bort då alla gäster inte har bil och det är jobbigt nog att ta sig hem till oss. Däremot velar vi mellan att ha ett afternoon Tea bröllop med vigsel vid två och sedan bjuda på nybakade scones, god ost, olika marmelader, te, kaffe, frukt, champagne, vin och marmelad. Och en maffig bröllopstårta för att sedan åka iväg bara jag och sambon till ett spa hotell vid havet och äta finmiddag bara vi två. ELLER ha ett vanligt bröllop med catering buffé eller smörgåstårta och fest långt in på natten.



    Det låter ju jättefint med en lada och vacker omgivning runt
    Vi vill ju ha fest hela kvällen med middag och allt som hör till, men det låter mysigt med eftermiddagsbröllop också Tycker ni båda alternativen känns lika lockande?
  • LinaNordstrom
    Junibrud2014 skrev 2013-09-07 19:54:41 följande:
    Ja de känns lockande på olika sätt, det känns så stressigt att få ihop ett bröllop med middag och allt på en hyfsat liten budget och så är jag rädd att vissa gäster dricker lite väl mycket. Plus att sambon avskyr att stå i centrum. Så därför känns ett eftermiddagsbröllop mer lagom och oss. Samtidigt som vi kanske ändå vill ha en röjig fest men det känns konstigt att festa med släkten.
    Det är ju mkt planering och fix när man ska ha middag och allt. Jag är ingen festfixare så jag är glad att jag har min syster som hjälper mig. Vi har inte heller någon jättestor budget men allt behöver inte bli så dyrt har jag upptäckt
  • LinaNordstrom

    Nu har jag beställt klänning från LandyBridal! Valde custom made så jag hoppas den kommer passa bra. Nu måste man bara väänta en evighet innan den kommer. Tur att jag har börjat på en ny avdelning på jobbet så jag är för trött för att orka tänka på nåt annat

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet