Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Imorgon ska jag och kolla brudklänning i butik! Tjolahopp va KUL det ska bli!! Tar med mig syrran o mamma.

  • LinaNordstrom

    Det blev ingen klänning idag, dom hade mkt fint men inget som var wow liksom. Dom skulle snart få in mer klänningar men jag vet inte det blir nog ändå E-bay för dom allra finaste med mkt kjol och bling dom kostade 6-9000 kr vilket jag tycker är alldeles för dyrt!

  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-19 20:57:39 följande:
    Junibrud: De låter ju som de blir kanonbra ju :) vad roligt att de renoverar för eran skull =)

    Lina: Visst kan du hitta billigare klänningar även i affären.. Jag provade klänningar och hitta en jättefin med massa bling bling stenar (strass) på både fram och baksida, den såg riktigt lyxig ut och kosta bara 2500. Dock vill ju jag spara in på så mycket som möjligt så jag beställde en kinaklänning för 670kr så jag hoppas att jag ska bli nöjd med den kvaliten.. 
    Har klänningen kommit, blev det bra?
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-23 16:22:26 följande:
    Haha lustigt att du frågar. Jag fick ett samtal från brothers and sisters i malmö igår (typ 60 mil härifrån) som undra om jag beställt en klänning. Då hade de fått den levererad till butiken men skulle såklart skicka den vidare med schenker som lämnat den fel. Idag ringde schenker i göteborg och undra om jag hade spårningsnummer på klänningen så de kunde rätta till felet (vilket jag inte har) men de skulle skicka den ändå men först på måndag eftersom bilen redan gått idag. Så vi får väl se om den kommer ända fram eller inte ;) 
    Ojdå for den så fel, hoppas den dyker upp snart. Från vilken sida är det du köpt den? Jag velar så hur jag ska göra med klänningen, köpa i butik svindyrt eller chansa och beställa.. ? Synd att man bor i en sån liten stad där det inte finns några brudshoppar annars kanske man hade kunna hitta något på rea eller så :/
  • LinaNordstrom


    Nåt sånt här vill jag har, a-linje, draperat över magen och ska det glitta med brodering/pärlor på nåt vis både på upptill och på kjolen. Spetkant är också fint.
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-23 19:55:04 följande:
    åh, den var ju också jättefin! har du hittat den utomlands! och vad kostar den?



    Jo den fanns på Ebay, sys i Kina. Tyvärr så verkar dom inte sy upp just den här utan det var bara fasta storlekar och minsta 36 fast jag behöver 34.
  • LinaNordstrom
    LinaNordstrom skrev 2013-08-23 20:33:22 följande:
    Jo den fanns på Ebay, sys i Kina. Tyvärr så verkar dom inte sy upp just den här utan det var bara fasta storlekar och minsta 36 fast jag behöver 34.



    Mailade säljaren och dom syr upp! Ska nog slå till på den, har beställt skorna jag ska ha och när dom kommer ska vi börja måtta. Den kostar 950:- och då tillkommer väl frakt, tull och sånt. 
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-25 08:52:34 följande:
    Okej men du har sett någon storlekslista så att de verkligen är den storleken du ska ha? För av den säljaren jag köpte klänningen av så stod de att kina/asien klänningar i regel är 2 storlekar mindre än europeiska storlekar och när jag mätte måtten så blev jag tvungen att beställa en storlek 40 fast att jag ska ha 36. Har aldrig beställt något i så stor storlek men när jag mätte så var de den storleken som var närmast..

    950är ju också ett jättebra pris, frakten brukar väl inte vara så dyr (på min så ingick den) och tull slapp jag. Men tror ändå inte den blir så himla mycket när klänningen bara kostar 1000kr..

    Har inte kollat på skor på riktigt än, har sökt lite på ebay men de är nog lättare att gå i en affär. vill ha fin skor men inte med hög klack för de kan jag inte gå i ;)
    LinaNordstrom skrev 2013-08-23 20:33:22 följande:
    Jo den fanns på Ebay, sys i Kina. Tyvärr så verkar dom inte sy upp just den här utan det var bara fasta storlekar och minsta 36 fast jag behöver 34.
    Jag hittade på rea på www.brandos.se, 249:- kostade mina med 5cm klack lagomt högt tycker jag.

    Tänkte ändå att det är bäst med måttsytt eftersom jag är så kort, minsta storleken är typ 2dm för lång för mig. 
  • LinaNordstrom
    Havsklippan skrev 2013-08-25 20:57:13 följande:
    Vilken fin klänning LinaNordstrom!! Jag beställde en klänning i våras till ett bröllop där jag var gäst och beställde bara enligt deras vanliga storlekar. Jag mätte runt bysten eftersom jag är som störst där och tittade i deras tabell över vilken storlek jag skulle vara närmast då. När den kom var den för stor runt bysten men satt bra över magen, så jag gick och fick den insydd för 500 kr på ett vanligt kemtvättställe. Men annars var jag nöjd! Beställer jag en brudklänning från Kina nu så skulle jag skriva in mina mått istället faktiskt, så man slipper "omvägen". 

    Jag skulle ju som sagt göra min egen brudklänning, men nu vet jag inte hur jag ska göra. Plötsligt är vi Gravid igen haha! Planerat visserligen, men det tog sig på första försöket och så snabbt trodde vi inte att det skulle gå. Beräknat i maj månad så ja, det blir ju spännande att vara både höggravid och planera bröllop in i det sista....Och dessutom amma knappa månadsgammal bebis på ens eget bröllop, kan ju bli spännande, men äsch, jag får ta dan som den blir helt enkelt! Har börjat titta runt på färdiga klänningar nu, för man är ju nästan ständigt trött första halvan av graviditeten så då blir det nog inte mycket gjort! Drömmer
    Men å grattis! Va kul med bebis :) 
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-25 21:27:42 följande:
    LinaNordstrom skrev 2013-08-25 09:39:43 följande: Milli skrev 2013-08-25 08:52:34 följande: Okej men du har sett någon storlekslista så att de verkligen är den storleken du ska ha? För av den säljaren jag köpte klänningen av så stod de att kina/asien klänningar i regel är 2 storlekar mindre än europeiska storlekar och när jag mätte måtten så blev jag tvungen att beställa en storlek 40 fast att jag ska ha 36. Har aldrig beställt något i så stor storlek men när jag mätte så var de den storleken som var närmast..950är ju också ett jättebra pris, frakten brukar väl inte vara så dyr (på min så ingick den) och tull slapp jag. Men tror ändå inte den blir så himla mycket när klänningen bara kostar 1000kr..Har inte kollat på skor på riktigt än, har sökt lite på ebay men de är nog lättare att gå i en affär. vill ha fin skor men inte med hög klack för de kan jag inte gå i ;) LinaNordstrom skrev 2013-08-24 19:41:25 följande: LinaNordstrom skrev 2013-08-23 20:33:22 följande: Milli skrev 2013-08-23 19:55:04 följande: åh, den var ju också jättefin! har du hittat den utomlands! och vad kostar den? Jo den fanns på Ebay, sys i Kina. Tyvärr så verkar dom inte sy upp just den här utan det var bara fasta storlekar och minsta 36 fast jag behöver 34. Mailade säljaren och dom syr upp! Ska nog slå till på den, har beställt skorna jag ska ha och när dom kommer ska vi börja måtta. Den kostar 950:- och då tillkommer väl frakt, tull och sånt.  LinaNordstrom skrev 2013-08-23 20:33:22 följande: Milli skrev 2013-08-23 19:55:04 följande: åh, den var ju också jättefin! har du hittat den utomlands! och vad kostar den? Jo den fanns på Ebay, sys i Kina. Tyvärr så verkar dom inte sy upp just den här utan det var bara fasta storlekar och minsta 36 fast jag behöver 34. Jag hittade på rea på www.brandos.se, 249:- kostade mina med 5cm klack lagomt högt tycker jag.Tänkte ändå att det är bäst med måttsytt eftersom jag är så kort, minsta storleken är typ 2dm för lång för mig. Ja 5cm är mer lagomt :) Får kolla in den sidan :) Hur lång är du? jag är också kort, bara 153cm så jag hade också tänkt måttbeställa ifrån början men jag får väl sy upp den själv (är van att sy upp alla byxor jag köper) eller lämna in den till någon som kan. Får se hur den passar i övrigt.. :)
    jag är 158 så lite längre än dig då ;) man kan ju sy upp sen också men klänningen jag vill ha har en spetskant och jag är inge vidare på att sy ;)
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet