Inlägg från: Kittwn |Visa alla inlägg
  • Kittwn

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    idag har jag fått en tid för att testa klänningen. Så nästa fredag 16.30 är de dags :D wiie

  • Kittwn

    Igår vad jag och provade min klänning. SÅ fin, jag är så glad! Men jag känner mig lite stressad att gå ner mer i vikt när jag såg mig i den... aja. Nu skall den sys in och läggas upp lite bara.

    Men det funkar inte för mig att lägga upp bilder här längre =/

  • Kittwn
    meandmylove skrev 2014-03-22 11:14:54 följande:

    Det är sämst med denna sidan, att det inte går att lägga upp bilder.. Bilder är ju halva grejen!!

    Kittwn, gött att prova klänningen. Är du i Sverige nu? Hur mycket vill du gå ner då? Jag börjar bli orolig för min klänning.. Beställde på Etsy.com och har haft mycket kontakt med tjejen som syr, beställde också med en slöja. Den skulle ha skickats i början av mars men sen har det flyttats fram och senaste var att hon skulle skicka den med express DHL och den skan komma senast 25/3. Fortfarande inget meddelande om at den är skickad.. Mejlade hennes igår och skrev att det är OK om den är lite sen men jag måste bli meddelad om det!

    Hon Har fortfarande inte svarat (24h sedan), hon brukar svara på någon timme bara.. Ska jag börja oroa mig på riktigt? Gaaaaaah!!!


    Ja! Jag förstår inte vad som hänt :(

    Yes nu är jag i Sverige :) vet inte exakt. Har gått ner 7 sen nyår. Ligger på 67 nu och ville vara under 65 på bröllopet så de diffar ju inte mycket. Men tycker mina armar såg så flabbiga ut i klänningen. Egentligen är väl hela jag lite för slapp och degig men de är jäkla svårt att få till tid att träna när jag är hemma med en 10 månaders och hennes pappa jobbar upp mot 12 timmar om dagen 6 dagar i vecka =/

    Skönt att klänningen är på väg! Om de löser sig med bild uppläggandet här så hoppas jag vi får se bilder snart! 
  • Kittwn

    Hej igen allihop! Har varit så fullt upp medan jag varit här hemma i Sverige (forttfarande kvar) att jag inte hunnit logga in.

    I morgon är de 65 dagar kvar för mig!

    Har precis fått texten klar för de grekiska inbjudningarna och allt lär vara klart till helgen eller under nästa vecka.
    Har haft "möte" med min släkting som skall sy näbbklänningar och köpt typ till dessa. Så fina små vita klänningar med rosa band i thai siden kommer de bli :D

    Och idag fick mina tärnor hem sina klänningar och vi hade en liten fika när dom testade. Jätte

    nöjda allihop och dom kommer verkligen bli jättefina! 

  • Kittwn

    Nu funkar det ju att lägga upp bilder! Så här kommer min klänning. Dock med helt fel bh och så skall den tas in och läggas upp som ni nog ser :P Inte heller min slöja på bilden då den inte kommit in när jag var där och testade. Men den är så halv lång med samma spets som på klänningen runt kanten.

  • Kittwn
    Power of Love skrev 2014-04-02 22:30:49 följande:
    Jättetjusig klänning! Du är verkligen jättefin i den =)
    tack :D
  • Kittwn

    I går blev jag möhippad! Har varit lite ledsen för att vi inte skulle få till någon i Grekland eftersom dom kommer bara två dagar innan och de har varit massa strul. Och jag hade verkligen inte minsta tanke på att dom skulle fixa något här! men tydligen har mina två närmsta vänner, min sambo och hela min familj vetat om de här och planerat i två månader!

    Var och fikade med min dotter och föräldrar i går morse. Så hoppar mina tärnor fram med en tiara/slöja och säger "Från och med nu är du kidnappad! Nu är de möhippa". Min mamma tar dottern och vi sticker iväg.

    Först fick jag shoppa skor, party outfit och biniki. Sen skulle jag hem och packa en väska för övernattning. Mamma skulle ha dottern i närheten helatiden och hon hade fixat all packning till henne.

    Sen körde vi och körde hade ingen aning om vart vi skulle. Men vi kom fram till ett spa hotell. Där hade dom bokat en timmes super härlig massage för mig. Sen kom jag upp till vår svit (tre sovrum, bastu och massa grejer) där dom gjort i ordning med ballonger, grialnder, vin och mitt favorit godis.

    Så gick vi ner till spat igen och drack bubbel och badade någon timme. Fixade i ordnign oss för middagen med dom nya kläderna. Åt fantastisk god mat och hade sååå kul och trevligt! Sen slutade vi med att dansa någon timme på hotellets nattklubb!

    Hade SÅ ROLIGT, har inte varit ute sen jag blev gravid (två år) så de var verkligen behövligt. Dom hade fixat allt så bra och jag behövde inte oroa mig en sekund för dotter då hon bodde en trappa ner och mamma uppdaterade oss hela tiden. Känner mig fortfarande helt uppskruvad av lycka :D

  • Kittwn
    Micaelan skrev 2014-04-04 15:15:00 följande:

    Det har gått trögt för mig ett tag, svårt att bestämma mig angående dekorationer, in-syning av klänning ligger på is under lite viktnedgång, veliga tärnor, renovering i hemmet osv. Men idag fick jag äntligen pricka av något på To do-listan!

    Jag köpte mina skor. Handgjorda från Etsy. Både de med klackhöjden på bilden samt ett par likadana fast i ballerina version för att skona fötterna framåt natten. De är handgjorda. Det gick på 1250kr totalt med frakt och allt. Helt okej för två par handgjorda skor. Jag är lycklig. så skönt att få något gjort!


     
    De är samma som jag har! Platta beställde jag. Jätte jättenöjd! 
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet