Inlägg från: Kittwn |Visa alla inlägg
  • Kittwn

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Oj vet inte varför bilden blev upp och ner... 
    En till bild iaf 


  • Kittwn
    Jennie1414 skrev 2014-02-19 08:16:45 följande:

    Åh va fina... var har du hittat dessa?


    :)


    dom kommer från etsy
    www.etsy.com/se-en/transaction/179135971
    Jennie1414 skrev 2014-02-19 10:18:00 följande:

    Jag är allt annat än lugn om man säger så :)


     


    Tror dom kommer lösa en helt fantastisk dag med en heeel deeel jävulskap :)


     


    Hur känner ni andra inför er möhippa?


     


     


    oh jag skulle så gärna ha en "riktig" möhippa! Men jag har väldigt få vänner hemma och är inte där mycket, här har man inget sånt. Så de blir "bara" en utekväll med alla tjejer/kvinnor i familjen/vänner två dagar innan. 
    Satzi skrev 2014-02-18 20:40:24 följande:
    Vill också vara med! Vi gifter oss den 14 juni! Drömmer redan mardrömmar om allt som kan gå fel under dagen :D
    Jag har haft massor med mardrömmar! Oftast att ngåon säger "men ni skall ju gifta er om en timme" och jag kommer på att vi inte köpt ringar, jag inte har någon klänning, glömt bjuda gäster osv. Eller som senast att vi kommer in på festen och de är halvtomt. Ser hur folk börjar gå och mumla att de är såå tråkigt här. haha HEMSKT är de!

     
  • Kittwn

    Sitter och funderar över vårna "entré" musik till festen. Någon låt som passa bröllop men ändå är lite upptempo. Jag är verkligen sämst på musik, är de någon som har något tips?

  • Kittwn
    Power of Love skrev 2014-02-23 18:22:51 följande:
    Hur hade ni tänkt er entrén? Kommer gästerna redan sitta till bords eller hur är det tänkt? Frågar för jag är nyfiken om upplägget. Jag har bara varit på bröllop där man stått ute och väntat på brudparet och då har de inte haft nån musik. I samband med detta har det hurrats och skålats för brudparet. 

     
    Det är ju som sagt ett grekiskt bröllop och där med väldigt annorlunda än ett Svenskt. Det kommer vara ute, gästerna sitter och äter när vi kommer in (endel står på bordet när dom kommer, annat kommer in under kvällen). Vi kommer komma in (till en låt som jag nu försöker klura ut vilken det skall bli) och gå upp på secen.

    Där kommer vi dansa första dansen, sen kommer det in champagne(här skär de flesta tårta) och vi skålar med varandra och ut mot gästerna, sen sätter vi oss och vi får se ett bildspel från vi var bebisar fram till idag under den lilla tiden får vi äta och sen börjar dansen.
  • Kittwn

    De vore ju lite svårt att ha koll på allas traditoner ;) 

    Hade faktiskt tänkt på den innan, men de kändes inte så bra när jag läste hela texten (hur mycket skall man bry sig om sånt?) framförallt denna biten
    "If we wake up and you wanna break up that's cool.
    No, I won't blame you;
    It was fun girl." 

    känns lite sådär att börja firandet med :P Men något åt de håller. Vill ju komma in liksom "whoho här är vi nu skall vi fira" inte skrida in som i kyrkan om ni förstår. Sen är de en bit att gå så de blir konstigt om man måste gå långsamt för att matcha tempot. Men de flesta kärlekslåtar är ju ganska långsama.

    skall se om jag kan hitta något om jag söker lite 

  • Kittwn
    iQbee skrev 2014-02-25 16:47:29 följande:
    Jäte fin ring caisa Jag har en lika dan:)) HjÄLP:jag var på en konsultation igår för bruduppsättning och sminkning då hon sa att det ingår i priset men hon gjorde ingen uppsättning utan en lock och visade hur en sida kan vara hur jag ville luggen.. men ingen boll eller något och det är svårt att säga om man passar eller ej... ska jag ta upp det? Det var som sagt prat som man typ kunde ta på telefon.. hur ska det vara? Hon är jätte duktig men kag vill ju gärna prova innan... hur har ni gjort??
    Jag skulle absolut vilja prova hela uppsättningen och se hur det ser ut och känna hur de känns, innan bröllopsdagen! Så jag skulle säga ifrån
  • Kittwn
    Caisa skrev 2014-02-26 14:14:17 följande:
    100 dagar kvar till den 7 juni! Skrattande
    Oh! 7 är vårt datum också, galet det känns att vara under 100!

    Jag har massor med små saker kvar. Men känner mig ändå väldigt lugn. De mesta stora är klart.
    Skall till feststället och bestämma meny i nästa vecka. Och om ca 2-3 veckor är de dags för första provningen av min klänning! 
  • Kittwn
    Rcbröllop skrev 2014-02-27 19:06:36 följande:
    Hej gifter mig oxå i juni! Kul o se hur långt alla kommit i planeringen:)) Har det mesta klart lite småfix bara! Någon som vet en bra sida där man kan beställa servettringar?
    Med allt runt bröllopet är jag helt fast på etsy.com sökte lite snabbt på "napking ring" och fick över 5000 träffar.
  • Kittwn

    min blivande är såå seg att få iväg på sånt (som ringarna) som vi måste fixa ihop. så jobbar han nära på dygnet runt också... Men jag vill så gärna komma iväg och prova ut våra ringar snart!

    Hur är det med andra smycken? Har ni de klart? Jag har klart örhängen men vet inte vad/om jag skall ha halsband och/eller armband...

    Jag har varit på första mötet med floristen som skall göra buketten och dekorationer till bil, kyrkan och fest. Det enda jag har spikat är brudbuketten (enbart ljustrosa pioner), det andra spånade vi lite om och så skall hon ha tagit fram lite exempel och så tills nästa gång som är om en vecka eller två :) 

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet