• Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • junibruden89

    Vi ska ha "den blomstertid nu kommer" min absoluta favorit och "Guds kärlek är som stranden" tror jag eller "denna ljuva sommartid" mitt upp i planeringen så gick min älskade farmor bort i förra veckan så nu blir det begravning och min blivande ska ta bort halsmandlarna i mitten å maj så det känns lite sådär nu :( men i torsdags provade jag klänningen jag är så nöjd :) och nu är placeringskorten färdiga och rispåsarna. Min blivande hämtade ut kostymen i fredags vilken service vi köpte väst och fluga på annat ställe ändå hjälpte hon oss så han fick prova allt så snygg han var!!!

  • Caisa
    ESW skrev 2014-04-29 21:17:46 följande:
    Caisa, vi ska ha vår vigsel på båda svenska och engelska. Om du vill kan jag maila över dokumentet över hur det kommer att gå till som vi fått av vår präst. Jag tror inte du ska oroa dig. Vi har på oss enda till dagen innan bröllopet att välja psalmer och bibelord om vi vill. Prästerna är vana vid vigslar och behöver inte så mycket tid på sig som man kanske tror.
    Åh, tack så jättemycket! Jag hittade dock ett dokument som heter "gudstjänstordning" igår kväll där den engelska versionen står med tillsammans med den svenska, det kanske är det du har? :)

    Vi fick även svar från bokningen att engelskan inte blir något problem. Enorm lättnat. :)
    7 juni 2014
  • widuse

    Åh nu måste ni hjälpa mig! Jag har insett att jag inte kommer kunna svira som jag vill på bröllopsfesten iförd min brudklänning ( massor kjol, långt släp etc) jag älskar ju att dansa ,! Iaf så har jag bestämt att jag vill ha en kort klänning att byta till framåt natten... Men jag hittar ju ingen fin! :(

    Det jag tänkt mig är att den gärna får påminna om brudklänningen. Jag vill således att den ska vara vit och gärna i spets. Jag vill ha ngt " fodraligt" , alltså inte så bylsig men inte för kort. De flesta jag sett ser ut som nattlinnen när de är vita i spets... Har ni ngt tips? Är det fler som kommer byta klänning och har ni isf bild på den ni ska ha på er?

  • Imsevimse

    Hej allesammans!

    Ser att det går framåt i planeringen för er alla, även här börjar det äntligen hända saker. Igår var vi på vigselsamtal och måste säga att vi är helnöjda med den präst vi blivit tilldelade, han är ganska ung och hade många bra idéer och tips. Gubben min har äntligen hittat de kläder han vill ha, cateringföretag är bokat, planering för blommor till vigsel och bordsdekoration är i full gång (vi ska hämta så mycket som möjligt från naturen/egen trädgård), några osa har börjat trilla in och vigselringen ligger nu här hemma. Det vi måste ta tag i snart är vigsel- och festprogram samt att bestämma smaker och provbaka tårtan. Tur att det är långhelg nu!:)

  • Jennie1414
    Milli skrev 2014-04-29 20:53:09 följande:
    Du har mail :)
    Tack :)

    Det va super fint!

    Vårat är nästan klart nu. Bara beskrivningen utav alla gäster kvar... Men nu har alla OSA:t 

    5 st som inte kunde utav 101 personer :) Känns super kul!!

    Så i helgen blir det beskrivning av gäster och börja fila på bordsplaceringen!

    Det e nära nu :)
  • Jennie1414

    Glömde ju ... Idag efter jobbet skall jag åka till sömerskan och prova klänningen , hon har bytt dragkjedjan i den då den va trasig!

    Så idag skall den äntligen på ordentligt :) riktigt spännande!

    Nu är det bara uppläggning kvar .

  • ESW
    Caisa skrev 2014-04-30 08:23:46 följande:
    Åh, tack så jättemycket! Jag hittade dock ett dokument som heter "gudstjänstordning" igår kväll där den engelska versionen står med tillsammans med den svenska, det kanske är det du har? :)

    Vi fick även svar från bokningen att engelskan inte blir något problem. Enorm lättnat. :)
    Jag tror vår är något vår präst själv satt ihop men det låter ju som det borde vara det samma som du hittat. Skönt att du fått bekräftat att det inte blir problem, känns som man inte vill ha några onödiga stressmoment såhär nära inpå dagen!
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet