Inlägg från: widuse |Visa alla inlägg
  • widuse

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hallo! Även vi gifter oss i juni...närmare bestämt 14/6. Inser dock när jag läser i tråden att jag ligger way efter i planeringen. Vi har typ bara bestämt när och var änså länge...jag har tänkt att det är så länge kvar men jag kanske måste lägga på ett kol...

  • widuse

    Shit...jag blir alldeles stressad när jag ser vad mycket alla planerar! Jag tänker att det är så jäkla långt kvar men risken blir väl att man står där med skägget i brevlådan dagen innan vigseln ;)

  • widuse

    Har varit och provat klänningar idag...det var ingen rolig upplevelse...jag hittade inte något jag gillade alls :( kan man få gifta sig i mysbrallor tack!

  • widuse

    Testar att posta detta inlägg även här...har fått offert av cateringfirman som landade på ca 670 kr/ person för personal från brudskål till vickning på batten, tre rätters fin middag, hyra av alla bestick glas tallrikar dukar kandelabrar etc etc plus transport för cateringfirman. Således allt utan dryck som vi fixar själva. Vad säger ni om det priset?? Jag har ingen aning??

  • widuse

    Gah!! I någon slags desperation över att inte hittat en enda fin klänning i de butiker jag varit i bokade jag in en provning med Hui Couture som jag tycker har jättefina klänningar. Men nu har jag kollat på typ landybridal etc och hittat massor fina som förmodligen skulle kosta halva priset jämfört med hui couture....vad göra?? Ska jag våga lita på att det blir bra och beställa på nätet eller ska jag ta det säkra kortet...och bli skinnad på kuppen?? Jag hade tänkt lägga max 4500 kr på en klänning innan jag insåg vad det kostar. By the way är jag helt överraskad över hur mycket många gjort/ planerat!! Jag tänker att det är skitlångt kvar...mpste kanske speeda up. Men det är svårt tycker jag att ens fundera på tex inbjudningar när inte allt är bestämt, typ tid för vigsel etc.

  • widuse

    Nu har vi bokat vigselförrättare så nu känns det som vi är på G!! Vi har också haft möte med cateringfirman och jag har en tid för klänningsprovning m hui couture . Ang. inbjudningar.... hur stor är eg prisskillnaden mellan att beställa på nätet el göra själva?? Jag tänkte att om man själv ska göra 95 inbjudningar , program, menyer placeringskort etc så går det ju också på en hel del , både i tid och material el??.

  • widuse

    Jag håller med dig " midsommarpar" . Det är tidigt att skicka ut nu tycker jag. Vi gifter oss i juni och kommer inte skicka förrens i februari.

  • widuse

    Altså...jag kanske är lite korkad men om man köper kort , sidenband och grejsimojs som man ska göra egna inbjudninfar av- lämnar man in dem på tryckeri för att få till texten el hur gör man det?? Jag antar att man själv får stämpla monogram osv men jag tänkte snarare på det som ska stå i kortet???

  • widuse

    I helgen köpte jag klänning!! Det känns så bra. Konstigt nog blev det inte en sådan jag mest spanat på, trumpeth formad utan en mer a-linje...men som ni vet " när kärleken slår till" :) ska försöka ladda upp ngn form av bild så ni får se!

  • widuse

    Tänkte jag skulle försöka lägga. upp en bild på min klänning... får se hur detta går :)

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet