Inlägg från: ESW |Visa alla inlägg
  • ESW

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Caisa skrev 2013-09-02 10:16:44 följande:
    Undrar om du funderar på samma frisyr som jag Jennie1414! Bifogar bild! Har själv en kusin som är utbildad frisör och ska göra mitt hår. Skrattande




     


    Hej Caisa, jag har också sett den frisyren och den är en av dem jag kommer visa för min frisör för att beskriva vad jag vill ha. Vilka blommor ska du ha i?
  • ESW
    LinaNordstrom skrev 2013-10-11 19:58:14 följande:
    Åh va jag är glad! Min "kinaklänning" kom idag! Först fick jag en chock när jag tog ut klänningen ur paketet och såg att det var dragkedja i ryggen och inte snörning! Men det gjorde absolut inget det är lika fint med dragkedja och den passade verkligen helt perfekt! Tänk att man skickar sina mått till en sömmerska i Kina och får en så fin och perfekt klänning utan att ens prova innan! Tyget är jättefin kvalitet och jag är så nöjd  

    Jag beställde från Landybridal och totalsumman blev ca 2500:- kan verkligen rekommendera dom till er som inte köpt klänning än! Nu behöver jag bara en sån där påse att förvara klänningen i, vars hittar jag det? Tips?
    Jag har hört att den bästa förvaringen är att sy ihop två lakan och trä över klänningen. Köp inte en plastpåse då tyget kan börja lukta plast och inte kan "andas".
  • ESW

    Vi har en låt som vi älskar båda två, men vi vet inte hur vi ska integrera den i bröllopet. Det är Home av Edward Sharpe & The Magnetic Zeros (
    ">

    ). Kan man ha den som utgångslåt från kyrkan?

  • ESW

    Vi har redan skickat inbjudningar till de som kommer från andra länder. Dem i Sverige skickar vi till i början av februari. Vi gifter oss den 7 juni och har inte skickat ut några Save The Date kort.

  • ESW

    Vi ska träffa vår präst nästa vecka och det gör att allt känns mer verkligt nu! Är det någon som träffat sin präst som har tips på vad man inte ska glömma att fråga om?

  • ESW
    meandmylove skrev 2014-03-25 18:44:29 följande:

    ESW; Jag kommer nog inte fråga så mycket, jag tar med min mamma som är verksam inom kyrkan så hon får ställa de frågor som behövs!

    - Kolla så musiken är ok

    - Få information om upplägget så man kan skriva vigselprogram

    - När lämnas hindersprövningen?

    - Få papper som det som ska läsas högt, om man inte valt att skriva egna löften

    - Var och när kommer man till kyrkan på dagen D

    - Kolla regler kring riskastning

    - Regler om man vill bli framförd av pappan

    - Test-gå en gång


    Jättebra tips, särskilt det med att få papper på det vi ska läsa högt. Jag kommer va så nervös på dagen D att det kan nog va skönt att få öva lite innan. 

    Nu i helgen ska jag fixa med det sista som behövs köpas till min outfit: slöja, kofta och smycken! 
  • ESW

    Jag vet inte riktigt. Jag har en ganska enkel klänning och tror det därför får bli en bomullskofta som är lite finare än H&Ms koftor. Gärna en ljusblå. Men jag vet inte var jag ska hitta en sån.

  • ESW
    Caisa skrev 2014-04-29 15:02:54 följande:

    Fick äntligen veta vem vår präst är, men hon är nyanställd och börjar inte förrän i slutet av maj, mindre än tre veckor innan bröllopet. Och först DÅ kan hon kontakta oss för ett möte. Vi som ville prata med henne om att ha vigseln på engelska och annat. Känns förjävligt ärligt talat.

    Allt i planeringen har gått så bra så det är väl dags att allt ska rasa nu sista månaden. Jäkla skit.


    Caisa, vi ska ha vår vigsel på båda svenska och engelska. Om du vill kan jag maila över dokumentet över hur det kommer att gå till som vi fått av vår präst. Jag tror inte du ska oroa dig. Vi har på oss enda till dagen innan bröllopet att välja psalmer och bibelord om vi vill. Prästerna är vana vid vigslar och behöver inte så mycket tid på sig som man kanske tror.
  • ESW
    Caisa skrev 2014-04-30 08:23:46 följande:
    Åh, tack så jättemycket! Jag hittade dock ett dokument som heter "gudstjänstordning" igår kväll där den engelska versionen står med tillsammans med den svenska, det kanske är det du har? :)

    Vi fick även svar från bokningen att engelskan inte blir något problem. Enorm lättnat. :)
    Jag tror vår är något vår präst själv satt ihop men det låter ju som det borde vara det samma som du hittat. Skönt att du fått bekräftat att det inte blir problem, känns som man inte vill ha några onödiga stressmoment såhär nära inpå dagen!
  • ESW
    Caisa skrev 2014-05-02 11:08:23 följande:
    Har beställt detta från Ebay nu... Film till 100 bilder (vi kommer att vara ca 40 personer så det borde räcka). Älskar Heisenberg-looken! Nu gäller det bara att fixa en gästbok... :)

    Hoppas att allt kommer fram i tid och i fint skick!
    Är det en digitalkamera? Kan du inte skicka länk till var du beställt figurerna? Jättehäftigt ju!
  • ESW

    Hur gör ni vigselprogrammen? Jag får inte till det när jag försöker på datorn :(

  • ESW

    Vi ska ha Kents "Utan dina andetag" när vi går in. Sen har vi Joshua Radins "I'd rather be with you" och sen går vi ut till The Ronettes "Be my baby". Vi har en jätteduktig sångerska som sjunger alla låtarna.

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet