• a ring on my finger

    Skånebröllop 2014

    Efter att ett tag ha varit med i en grupp som heter Skånebrudar 2013 tyckte jag nu det var dags att starta en för 2014 istället eftersom vi bestämt oss för att vänta ett år med vårat bröllop.

    Är det möjligtvis fler från Skåne som planerar bröllop 2014 eller kanske någon som planerar bröllop i Skåne trots att ni bor någon annanstans?

    Vårt bröllop kommer att vara i Helsingborgstrakten och just nu lutar det åt att festen kommer hållas på H55. Var cermonin ska vara har vi dock inte alls bestämt än.

    Vem är ni?
    Var bor ni?
    Var ska ni ha ert bröllop?
    Hur ska ni ha ert bröllop?
    Hur långt har ni kommit i planeringen?

    osv...        

  • Svar på tråden Skånebröllop 2014
  • Förälskade

    Åh nu händer grejer! Min föredetta svärmor (min sons farmor) såg i tidningen att det finns en brudbutik som har total utförsäljning. Klänningarna ska säljas till inköpspriset! Lyckades få tid nu vid 12 innan jobbet kallar vid fyra, håller tummar och tår att jag hittar MIN klänning där!

  • Förälskade

    Jag köpte min klänning! 2000:- och för min vackra klänning! Bra service men eftersom det är öppet utan tidsbokning så hade jag åkt dit så fort som möjligt om jag var du! Jag ringde idag 10.30 och fick tid 12.00 bara jag, min ena tärna och hon. Hon ska lägga ner så det fanns bara en klänning som var i min storlek och det var den jag köpte. Hon syr självklart in det själv om det behövs. Men skynda dit! Massa vackert!!

  • Malin G

     Alla som inte beställt bröllopstårta än - kolla in Cake Me Happy i södra skåne!! Och har ni annat kvar att fixa så finns det ett nätverk av bröllopsleverantörer som har hela skåne som sitt upptagningsområde - Bröllopstankar heter det, jag anlitade en massa av dem till mitt bröllop. Tror de har www.bröllopstankar.se - där finns tårtor, blommor, ringar, make-up, DJ osv!

  • sofiemagdalena

    Hoppar in som nu i tråden!! Härligt att läsa om allas planer! Jag trodde att jag var ganska långt fram i planeringen, men icke..!


    Gifter oss 27 september i Hörröds kyrka precis norr om Österlen, och festen blir på Esperöds herrgård i Kivik! Underbart ställe! Utsikt över havet och äppelodlingar! Vi har tänkt fota oss både på Haväng och i någon äppelodling. Höstens vackra natur ska iallafall med! Hoppas bara på vädret! Det är också höstfärgerna som fått inspirera oss i färgtemat till festen och det blir vinrött, mossgrönt och koppar färger i inbjudningskort-placeringskort-festhäften-servettringar och blommor!


    Inbjudningar är under konstruktion och festhäftena är nästan klara.. "bara" presentation av gästerna kvar! kan ju dock ta ett tag att få det roligt och fyndigt!


    Börjar känna att det börjar närma sig tid att leta klänning och ring.. bara nervös över att den som jag blir förälskad i  kommer kosta för mycket..


    Hoppas ni har lika kul som jag under planeringen! Är ju ett litet planeringsfreak och min m2b har lite svårt att hänga med i svängarna ibland...


     

  • sofiemagdalena
    Lindatamminen skrev 2014-01-18 07:17:51 följande:
    vad kul att det är någon mer från Österlen:)vi gifter oss i stiby kyrka och festen hålls i skåne tranås:) 
    Vad kul! Tittade också på lokalen i Skåne Tranås, väldigt fin! men vi fastnade för Esperöds Herrgård i KIvik och det är lite närmre dit från Hörröd också! :) När blir det av för er?
  • Lindatamminen

    Den 26/7 blir jag fru😊 Vi kollade oxå esperöds men blev för långt från kyrka.... Nu längtar jag har dock massor kvar att fixa svåraste är att hitta saker nära simrishamn...

Svar på tråden Skånebröllop 2014