Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  amerika skrev 2013-08-23 10:42:21 följande:
  Ahaaaaaa, då fattar jag! Flört
  Jag har ju inga tärnor (känns rätt skönt faktiskt!) och mina väninnor får leta efter och fixa sina kläder själva. Jag vill veta vad de har tänkt för färger bara för jag ska beställa aftonväskor på Etsy med en liten personlig hälsning i och då vill jag att de ska kunna matcha, om de vill.
  Låter ungefär som jag hade tänkt.. Eller ja; jag ville att de skulle ha blå klänningar, nyans, modell etc fick de bestämma själva. Men sen kom dem själva till mig och sa att nej, de ville ha likadana så jag får följa med så att de kan träffas och leta ihop.
 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-23 11:02:23 följande:
  Mina väninnor ska ju inte vara med i brudföljet så de får ha på sig precis vad de vill! Men min bästa väninna som ska vara vittne har världens ångest för hon vet inte vad hon ska ha på sig! Hon har oftast till fest knäkort jeanskjol m tights alt lång tunika m tights i färgerna svart eller vitt, så hon känner sig helt lost!

  Enda anledningen till att jag vill veta vilka färger de tänkt är att väskan ska kunna matcha, om de nu vill ha den på själva bröllopet, det väljer de själva såklart, men de ska få den ett tag innan. Jag tänkte beställa härifrån och även en till mig själv.
  Jo jag förstod att de inte är med i brudföljet. Jag insåg nu att jag skickade iväg förra inlägget lite fort..
  Jag tänkte hur som helst få fram att jag tänkte köpa något (vet inte riktigt vad ännu) som de ska få ha likadana, men kläderna får de ha vad som helst sålänge det är blått. Men att de envisas med att klänningarna måste vara likadana ändå.  
 • xMariax
  brud14 skrev 2013-08-23 16:04:22 följande:
  Åh måste bara berätta att min klänning som jag har beställt från kina kom idag. Jag har varit så himla nervös att den ska se ful ut men icke då. Tycker mycket om den och svävar på moln idag. Helt underbart att hitta en klänning som dessutom är väldigt billig. Har ingen lust att lägga ut flera tusen på en klänning som är tänkt att bäras bara en gång.
  Åhh, kan du inte visa?
 • xMariax
  Pingel skrev 2013-08-24 16:47:39 följande:
  Vilka fina klänningar!! Efter att allt strulat massor med lokal (vi hittar INGENTING som passar... Det enda som dög var uppbokat och det andra var som jag skrev över budget) samt att vi har massa familjedrama hela tiden gav sambon mig förslaget att vi drar utomlands över jul och nyår och gifter oss på en öde strand... Bara han och jag.... Tanken lockar mer och mer... Ingen stress, press... Skickar ut vårt bröllopsfoto och bjuder in till en jättefest någon gång under nästa sommar... Vi ska fundera några dagar till sen meddelar jag om jag blir kvar i tråden eller inte Vad folk skulle bli sura...

  Haha, oj vad vi också har funderat på det emellanåt! Ska bli kul att höra hur ni gör.
 • xMariax
  Jackie och Emelie: Välkomna!

  Jackie:  Vilken helomvändning!

  Emelie:  Vad mysigt med Skottland! Dit skulle vi vilja åka på smekmånad.. Såna drömmar har jag också haft.. Eller liknande iaf.. Hua!

  Jag sitter just nu och försöker bestämma ett datum med mina tärnor, jag föreslog fredag den 4e oktober, men en av dem har inte svarat och en av dem ville ändra till 5 oktober istället så vi får se.. Har det helst på en fredag då butikerna har bättre öppet-tider på vardagar och tågen går bättre på vardagar. Men vi får se.

  Detta har inte med bröllopet att göra egentligen, men känner att jag behöver berätta för någon. M2b har hoppat av skolan (han insåg efter nästan 1 år att han valt fel utbildning och väntar nu på att komma in på rätt utbildning) och skaffat jobb! Jag har lite delade känslor med det.. Jag är glad fö hans skull och det är ju självklart bra att inte ta mer lån på e utbildning man inte vill ha, men arbetstiderna är ganska dåliga. Han kommer arbeta från 13.00-21.00 mån-fre..  Jag vet att många har det mycket värre, det är bara så ovant och främmande..
  Det känns lite jobbigt att han inte kommer vara hemma och äta middag med mig och sonen och han kommer inte vara hemma när sonen ska gå och lägga sig. Jag har ångest inför hur han ska reagera eftersom att han är väldigt ''pappig''.. :-/
  Förhoppningsvis trivs han på det nya jobbet, får ok betalt och kommer in på sin drömutbildning snart! 
 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-26 16:19:49 följande:
  Förstår att du känner dig kluven. Självklart är ett jobb bra (inkomst) samtidigt som jag håller med om att arbetstiderna är rätt usla...
  Å andra sidan: han kan få hela morgonmyspaketet tillsammans med sonen och hela förmiddagen tillsammans med honom. Och helgerna har de ju fortfarande tillsammans. Sonen kommer att vänja sig vid att det är du och han där hemma, barn är läskigt anpassningsbara!
  Förstår att det känns ovant men ni kommer snart in i era egna rutiner, du och sonen och även din sambo kommer att hitta sitt sätt att spendera tiden med sonen. 
  Tack! Jag visste det ju redan innan, men det kändes väldigt skönt att höra någon annan säga det också.
 • xMariax

  Vad härligt det låter Pingel

  Ni som kanske bor i Stockholm och har lite koll.. Vilka brudbutiker måste jag besöka i oktober? Jag tänkte rina runt och kolla lite vad de har för storlekar och boka tid till de som behövs. 


 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-29 19:54:05 följande:
  xMariax: hur går det med sambons arbetstider? Känns det som du befarade?
  Han är skönt nog hemma ännu.. Han ska först på utbildning i början av nästa vecka (måndag vet vi och antagligen tisdag) sen börjar han jobba. 
 • xMariax

  Jag tycker att vi ska starta en ny tråd för datum och kanske en för bilder..


  24 Maj 2014 <3
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014