Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  veronica84 skrev 2013-10-17 09:23:09 följande:
  Men åhh vad jag hade blivit galen på min svägerska om hon hade betett sig så.. Kan inte dina andra två tärnorna beställa iaf utan henne? Eller vill du att alla tre har exakt likadana? Tänkte om färgen bara ska matcha.
  Hemsk tanke kanske, men behöver du henne som tärna eller räcker det med två? Om du säger ifrån att nu behöver vi beställa klänningar och vi kan inte vänta tills senare då klänningarna kanske inte finns kvar eller något..
  Lycka till iaf :) Härligt att du har hittat en fotograf igen :)
  Jag hade egentligen bara önskemål om färg, det var tärnorna som bestämde att de mååååste ha likadana (jag tror de är lite skadade av romantisk komedi.. ) Men de håller på och velar så dant så nu kräver jag att de köper olika..
  Idag fick jag sms av min svägerska att hon ''hoppar av''.. Jag är lite ledsen för det, men förstår henne och tycker det känns lite skönt ändå. Mycket pågår i hennes liv just nu (som vi inte fått veta, annars hade vi förstått henne..) så hon orkar helt enkelt inte..

   
  24 Maj 2014
 • xMariax
  veronica84 skrev 2013-10-18 13:20:59 följande:
  jag förstår att det är tråkigt, men det kanske ändå är bäst så. Så kan hon ta itu med sina problem och slippa känna stress eller ångest för att hon inte engagerar sig i ert bröllop, för det kände hon nog säkert.
  Sen kan du koncentrera dig vidare på ert bröllop. Ska du leta efter en till tärna eller räcker det med två? 
  24:e maj 2014 kl 15
  Jo precis.. Jag känner mig nöjd med två, jag bad ju inte 3 för att det ''ska se snyggt ut i kyrkan'', däremot så verkar tärnorna tycka att jag borde det..

  Provade klänningar idag, hittade INGENTING! Dessutom var Saras brud och fest i Eskilstuna helt värdelösa, sämre service har jag aldrig stött på! Orkar inte skriva upp exakt allt just nu, kan skriva mer imorgon.. 
  24 Maj 2014
 • xMariax
  amerika skrev 2013-10-20 10:33:21 följande:
  Så trist för dig xMariax att det var så dålig service i bröllopsbutiken du besökte!  Inte precis vad man önskar sig... Sen verkar ju din svägerska/numera f.d tärna vara en hopplöst omogen tjej - lika bra kanske att hon hoppade av uppdraget annars hade du nog bara haft problem med henne!
  Jo hon kanske är lite omogen, men jag förstår det på sätt och vis.. Hon är 19 år (inte så gammal med andra ord.. ), bor fortfarande hemma, har ADHD, lider av depression och tvångstankar och hade jättesvårt för skolan. Nu håller hon dessutom på med en utredning då läkarna misstänker struma eller fel på sköldkörteln, så hon har det inte lätt just nu.
  Det stora problemet var att hon inte berättade för oss om hur hon mår utan vi fick det slängt i ansiktet när vi sa att det måste bli ändring.. :/

  Angående butiken; Extremt dåligt! Jag är ju ''plus size'' och mejlade butiken för någon vecka sen och frågade om storlekar, fick då svaret ''Vi har de flesta storlekar! Från strl 32 upp till 54/56, så det är bara att komma in och prova.'' När jag kom in där sa hon snoffsigt ''Kan jag hjälpa dig med nåt?'' och jag svarade att jag ville prova brudklänningar. Utan att ens fråga om min storlek sa hon bara ''Vi har inget för dig här. Vi har inget i så stora storlekar'' :-O Jag stod där bara och ja.. Jag visste inte vad jag skulle säga.. Svarade bara ''Jaha, ja men då får jag väl gå..'' Då frågade hon när bröllopet var och så sa hon ''Ja men hörru Bruden, vi får in en ny kollektion om några månader så då kan du komma och beställa'' och sen så letade hon upp en klänning i storlek typ 60 som var helt jätteäcklig! Kuporna lyste igenom och var helt gula!! Kräks  ''Prova denna Bruden!'' Ehhh.. Nej tack... Så gick vi. Usch fy fan för det bemötandet!!
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Jadå, den andra butiken jag besökte hade jättebra personal.. Så otroligt trevliga att jag nästan vill köpa klänning hos dem för att sponsra trots att de inte har något jag vill ha!

  Ledsen blev jag som tur var inte, jag blev jävligt irriterad och sur men ja.. Det var Saras brud och fest i Eskilstuna jag var på då och tyvär tror jag att det bara är hon som jobbar där, så jag kan inte höra av mig till hennes chef.. :/ 


  24 Maj 2014
 • xMariax
  sofiecallmer skrev 2013-10-23 18:54:06 följande:
  Måste bara ställa frågan här då alla är i samma sits (vi gifter oss i maj). Vi planerar att gifta oss i kyrkan och bli vigda av en präst. Men när vi sen ska boka kyrka OCH präst så får jag veta att de inte schemalagt vem av prästerna som är i tjänst, vilket innebär att om det är en församling där det finns flera präster å man endast känner att en av dessa präserna passar för oss och får vår vigsel...Så kan de bli en av de andra prästerna som är i tjänst just på vår vigseldag och vi kan inget göra...Man vill ju boka kyrka och präst omgående så de inte blir fullbokat å när vi vill ha de...Hur gör man om man får veta man får en präst som man inte vill dka viga oss???
  Vad träligt det låter!! :/ Tyvärr så har jag inga bra råd att ge.. Vi fick veta vem som kommer viga oss redan när jag ringde och bokade..
  24 Maj 2014
 • xMariax
  Caledonia skrev 2013-10-26 10:09:25 följande:
  I veckan bokade vi bröllopsresan! Vi ska bara njuta och ta det lugnt i två veckor på Gran Canaria. Vi har bokat ett blue couples-hotell med Fritidsresor där man måste vara minst 16 år för att bo. Har varit där innan och de serverar galet god mat och läget är fantastiskt. Ser fram emot det såååå mycket!
  Härligt!
  24 Maj 2014
 • xMariax
  amerika skrev 2013-10-26 12:23:18 följande:
  xMariax: men fy, vilken hemsk expedit! Det bemötandet är snudd på en anmälan till Diskrimineringsombudsmannen!
  Jo, jag väljer dock att strunta i det pga att hon är invandrare.. Det hördes att hon fick kämpa med språket så jag väljer att tro att hon bara uttryckte sig dåligt pga brist på andra ord.. :/ Jag hoppas att det är så iaf och jag kan tänka mig att hon redan har svårt att få kunder med det bemötandet, så ja.. Jag vet inte, jag vill väl kanske inte göra det värre..
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Vi har inte hunnit göra så mycket faktiskt.. Det är först nu som vi egentligen har råd att börja handla grejer och så.. Tungan ute Men vi har tittat ut mycket.


  24 Maj 2014
 • xMariax

  Usch, jag har såna problem.. Nu när vi äntligen har pengar att spendera på bröllopet så vågar jag inta handla något!! Jag har hittat i princip allt, men vågar inte köpa för ''tänk om jag ångrar mig'' (om klänning tex).. Suck!


  24 Maj 2014
 • xMariax

  Åhh vad spännande!! Glad Själv sitter jag fortfarande och velar.. Har hittat en klänning jag älskar, men vågar inte beställa den än pga att jag är så osäker på om jag kan bära upp den... Är lite tveksam på om klänningen passar min kroppsform.. Klänningen är en ''ball-gown'' modell och min kroppstyp är äppelformad.. Obestämd


  24 Maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014