Inlägg från: amerika |Visa alla inlägg
 • amerika

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  xMariax: den var ju fantastiskt vacker!! Och en sådan skärning på klänning passar vilken kropp som helst - believe me!! Jag hade sådan modell förra gången jag gifte mig och den satt som en smäck trots att jag var både mullig och kort. Prova, ska du få se!
 • amerika
  xMariax: jag har tyvärr inga bilder så jag kan övertyga dig men mitt bästa tips är att du provar någon sådan modell i en klänningsafär, dvs skuren med längsgående våder uppifrån och ned, det heter säkert nåt tjusigt på skräddarspråk som jag inte kan. Det gör att silhuetten smalnar av och förlängs, inte breddas. Jag har tyvärr inte sett så många klänningar på t ex Kinasidorna som är skurna på det sättet, så det verkar inte vara trendigt just nu men för såna som mig som är runda gör det underverk!

  När det gäller efternamn så tänkte jag behålla mitt efternamn som jagj har gift till mig eftersom jag ville heta samma som mina barn. Men min blivande vill gärna att jag tar hans namn och efter mycket funderande så har jag bestämt mig för att göra det. Mina barn är mitt blod och vi hör alltid ihop, oavsett vad jag heter. Att heta samma som min blivande är oxå ett statement på något sätt att jag börjar ett nytt liv. Låter fånigt kanske, men så känns det. 
  Din blivande kanske kan ta ditt namn istället, xMariax
 • amerika
  veronica84 skrev 2013-08-11 20:46:55 följande:
   Visste ni att igår så var det exakt 9 ½ månad kvar tills vår Dag :)
  Jag har en nedräknare på mobilen..  
  Shit!! En sån kanske man skulle skaffa sig.... eller inte??!! Förvånad
  Vi har alltså samma datum, 24/5? KUL!!
 • amerika
  Malin4900 skrev 2013-08-13 21:19:15 följande:
  Vad roligt att se bilder på beställda och eventuella klänningar! Själv får jag ångest över att det finns så mycket att välja på.. Men ska ta mig ut och testa lite snart tror jag :) Jag hittade iaf ett par skor i precis den mintgrönt nyans vi (läs jag) valt som färg till bröllopet, så jag slog till!
  Mintgrönt - va coolt! Det måste va en lite ovanlig färg, eller?
 • amerika
  Malin4900 skrev 2013-08-14 22:19:06 följande:
  Det var nog en ovanlig färg iaf, sedan hade prinsessan madeleine det... Nu har jag sett en hel del inspirationsbilder på temat. Jag var iaf före prinsessan i tanken ;)
  Jaha, hon bytte till det efter vigseln eller? Coolt!

  Själv skulle jag vilja ha lila skor. Helst lavendelfärgade. Och de ska inte ha alltför hög klack, max 6 cm, hel tå och hel häl. Inte så lätt att hitta!! Mörklila finns, men lavendel är inte trendigt....
 • amerika
  veronica84 och xMariax: töntig fråga kanske, men vad heter appen ni har som nedräknare till bröllopet? Jag hittar bara töntiga "kärleks"-appar på amerikanskt vis när jag söker i AppStore.
 • amerika

  Vi har tittat litegrann på ringar på nätet men inte hittat nån som känns "wow". Har inte heller riktigt bestämt mig för vad jag vill ha, jo jag vet hur min drömring skulle vara (egendesignad) men den lär jag knappast ha råd med. Tror jag... Men jag vet att den ska vara i vitguld eller palladium med bling och ej enstensring utan snarare allians i så fall. Har en kompis som är guldsmed och har en butik i stan, ska knalla in till honom någon dag o snacka lite...

  veronica84: hur ska din dotter vara klädd? Hur gammal är hon? 
   
  Mina pojkar kommer vara 14 resp 10 år när vi gifter oss. Jag tror att de kommer ha chinos & vit skjorta m fluga och väst samt converse, valfri färg. Men det är tveksamt om jag får på fluga + väst på fjortonåringen.... tioåringen däremot gillar att klä upp sig!

 • amerika
  xMariax skrev 2013-08-15 12:07:34 följande:
  Min heter ''Wedding countdown'' och finns i Play butik. 
  veronica84 skrev 2013-08-15 14:32:48 följande:
  min heter julkalender på play, men skulle helst vilja ha en roligare :)
  aha... jag kan inte hitta samma, kanske skiljer det på Play butik och AppStore?
  Jag hittade en som heter My Wedding countdown som jag laddade ner. Den är enkel men söt Tungan ute
 • amerika
  xMariax skrev 2013-08-15 16:49:47 följande:
  Amerika: Appstore är väl för Iphone och Play för android tror jag.

  Jag har valt ring sen några månader tillbaka.. Schalins Europa Allians Turin eller något liknande.. Kostar ca 6500:- och är precis enligt min smak! Blivande maken däremot vet fortfarande inte ens om han vill ha en ny ring eller inte.. Om han ska ha ring så vill han ha en sån där i svart material. Vet någon av er vad det heter eller vart man kan få tag på det? 
  Jo, det är olika för android och iPhone och då är det väl ibland oxå olika appar...

  Vilken fin ring du har valt! Vad har du för förlovningsring som den ska sitta ihop med?
  Och ang svarta ringar så är det väl volfram du tänker på, tror jag. Men även titan kan ju vara riktigt mörkgrått.
 • amerika
  veronica84 skrev 2013-08-15 17:56:55 följande:
  Amerika: Min dotter kommer att vara 7 år vid Bröllopet och min son 5 år.
  Här är hennes klänning. Den ska vara i gammelrosa 
  Okej, menar du den turkosa klänningen fast i gammelrosa?
  Mysigt att ha barnen med i följet! Hade jag oxå haft om jag hade yngre barn, men tvivlar starkt på att min fjortonåring skulle vilja det... fast han får såklart om han vill!!
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014