Inlägg från: amerika |Visa alla inlägg
 • amerika

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  veronica84 skrev 2013-08-26 21:24:13 följande:
  Värsta drömmen är nog när jag drömde att jag r*nkade av en artist från gruppen Westlife mitt på scenen!!!
  inför publik. Skämdes nästan när jag vaknade på morgonen även om jag visste att det bara var en dröm och ska tillägga att jag inte hade fått något sådant intryck under den dagen eller sett något dylikt! :) 
  Hoppsan, undrar vad dr Freud har att säga om det? Flört hehe
 • amerika

  Idag fick jag ett bekräftelsemejl från dem som har hand om parken där "vårt" vigselträd står. Och han skrev att såklart är vi välkomna att ha vår ceremoni där och vi kommer även få tillgång till toaletter samt elektricitet! Glad

  Så det är ytterligare en sak att bocka av på listan....

 • amerika

  Härligt Pingel att det blir precis så som ni vill ha det!!!

 • amerika
  veronica84 skrev 2013-08-29 13:13:42 följande:
  Jag är så sugen på att beställa en new york weekend till mig och min blivande till nästa år! Förut ville jag inte ut och resa själv med bara han.. För jag MÅSTE ju ha med mig barnen känner jag, vart jag än går..
  Men kände att det skulle vara mysigt om det bara är jag och S som åker iväg. Vi har aldrig gjort något ensamt sen vår dotter kom för 6 ½ år sedan. Vet inte om barnen skulle uppskatta New york heller lika mycket just nu när de är små.
  Ja vi får se hur det blir, hinner nog ändra mig igen ;) 
  Klart ni ska åka utan barn!! Hur ofta är man utan dem, liksom??!! New York kan dottern säkert uppskatta när hon blir äldre men så länge vill ni väl inte vänta? Flört
  Ha inte dåligt samvete för att ni lämnar henne hemma. Hon har det garanterat bra där hon är och ni får rå om varandra. Den påtumanhand-investeringen är värd massor och kommer at skvätta på dottern oxå!
 • amerika
  xMariax: hur går det med sambons arbetstider? Känns det som du befarade?
 • amerika
  Theli504: Välkommen till tråden!! Ännu en 24:a - kul!! Glad

  Nej, vi har ingen datumlista och trådstartaren har inte varit aktiv på väldigt länge, så dessvärre blir det väl svårt att få till nåt sånt.

  Det jag tänker att man kan göra är ju att själv "lägga till" sitt datum någonstans i sitt inlägg (eller som sidfot) så syns det ju ändå.
  24 maj 2014
 • amerika
  veronica84 skrev 2013-08-30 21:11:07 följande:
  Annars gör vi en ny tråd med en trådstartare som är aktiv :) och gör en lista
  Jag var inne på det oxå men det finns trådar med hundra tilläggskommentarer därför att det tillkommer och faller bort brudar hela tiden och det blir oxå jobbigt att hålla reda på.... kanske enklare på detta lilla sidfotevis? Flört
  24 maj 2014
 • amerika
  veronica84 skrev 2013-08-31 09:23:22 följande:
  Ok. 
  Tänkte bara om det gick att göra en ny tråd och ha den endast aktiv fram till när vi alla gift oss i maj. Om trådstartaren är någon av oss som skriver flitigt så hinner man nog med att lägga till nya i listan. Sen är det upp till var och en och visa sitt intresse i tråden Skrattande  

  Men annars håller vi oss till sidfoten, det spelar ingen roll :)
  Det roligaste är att vi pratar om bröllop och lite till Glad 
  24:e maj 2014
  haha ja det var ju min perfekta idé, tur att jag är så förbaskat smart!! Flört
  24 maj 2014
 • amerika

  Meh! Hur blev den där jäkla citeringen??

  Vad jag skrev var:

  Haha, ja det var ju min perfekta idé, tur att jag är så förbaskat smart! Flört


  24 maj 2014
 • amerika

  Jag har ingen vetorätt utan men vill bara framföra att jag tycker det är jobbigt med femtioelva olika trådar på samma ämne. Det finns redan tre, fyra trådar med just maj 2014, nu har det råkat bli så att just denna har varit mest aktiv.

  Personligen tycker jag det blir jobbigt att läsa i trådstarten när TS gjort om och uppdaterat listan massor med ggr, det blir rörigt och svårt att överblicka. 

  Om man vill ha något annat i sin sidfot (en bloggplats t ex) så kan man ju skriva sitt datum sist i inlägget om man vill. Såhär:

  24 maj 2014 


  24 maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014