Inlägg från: amerika |Visa alla inlägg
 • amerika

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  xMariax: om jag fick precis som jag ville så önskar jag mer åt lavendel, ja, vilket minne du har!! Men mer mörklila verkar vara lättare att få tag på så vi får se...
  Skaffa barn är svårt att veta när det är "rätt" läge. Tänk om det inte går på första försöket och så har man väntat så länge på att "rätt läge" ska infinna sig... Det är ju ändå lite av en lyckträff. Men din son är ju inte så gammal än så det kan vara skönt att få njuta av honom innan han ska bli storebror!
  Låter mysigt att få fixat hemma! Det är alltid jobbmed att renovera eller greja i hemmet, men så kul när det blir klart!
  24 maj 2014
 • amerika
  Malin4900: vilka fina kort! Gillar stilen på dem, tidlösa o stilrena. Och klänningen var ju superfin!! Förstår att du är nöjd med den! Har du tänkt ut hur du ska ha håret, slöja, smycken?? 
  24 maj 2014
 • amerika

  Här är det lyckorus - fästmannens beslut har kommit så nu har vi bokat flygbiljett och han kommer hem på onsdag, wiiiiii!! Glad

  Och då kan vi börja bröllopsplanera på riktigt, det har vi inte vågat förut, det har varit så många om och men och kanske - så nu känns det fantastiskt! 
  Har tänkt bjuda hem mina tre väninnor som ska vara värdinna, vittne och fotograf på bröllopet och som jag beställde anteckningsböcker till. En helg nu i oktober ska det vara bröllopsmässa i en galleria i stan, tänkte ta det den lördagen, om det passar tjejerna, så kan vi börja på mässan (och förfasas över allt som visas där hehe)

  Har ni några planeringstillfällen inbokade? Eller känns det för tidigt ännu? xMariax, jag vet att du pratade om att kolla på klänning tills m tärnorna, har ni bestämt nåt än?

   


  24 maj 2014
 • amerika
  Malin4900: låter fint som du beskriver det m hår och smycken! Och va kul att åka t London o kolla på klänningar! Vi ska inte ha något brudfölje så för mig är tärnor inte aktuellt. Därför blir de väninnorna istället.

  xMariax: så mysigt det låter att sitta tillsammans o kolla på klänningar!! 

  Vår planering "på riktigt" kommer väl bl a att innebära att vi spikar gästlistan! Vi har pratat om vilka vi ska bjuda, men det är långt ifrån klart. I mitt huvud har jag en lista, men hur det ser ut i sambons huvud är lite mer oklart... Så det behöver vi ta ett seriöst snack om så att vi är överens. Han har ju hur mycket släkt som helst och i hans hemland bjuder man alla, men det vill han inte, det vet jag redan. Däremot har han inte mycket vänner i Sverige och kanske skulle han vilja bjuda några kompisar hemifrån, det är ju helt okej, men det måste räknas in.

  Vi har egentligen ingenting färdigplanerat förutom att vigselplats och festlokal är bokade och att fotografen (kompis) är vidtalad. Men det känns helt okej. Jag vill planera tillsammans med min blivande och nu när han kommer hem, så får vi tillfälle att göra det.
  24 maj 2014
 • amerika
  veronica84 skrev 2013-09-29 20:57:50 följande:
  Vart bor du? Tänkte på att du skulle bröllopsmässa. Jag bor i Sthlm och väntar tills det blir bröllopsmässa här :) 
  Jag bor i Linköping. Det kommer vara bröllopsmässa där 19-20 okt i en galleria i city. Jag har inga större förhoppningar om bra erbjudanden och sånt, men inspiration kan man ju alltid få!

  Har du (eller ngn annan) koll på bröllopsmässor i Sthlm närmaste halvåret? Dit skulle vi oxå kunna tänka oss att ta oss, min familj bor där så vi är där ganska ofta ändå.
  24 maj 2014
 • amerika
  xanthine: ser nu när jag scrollar i tråden att mitt inlägg där jag kommenterade din klänning fallit bort men det jag skrev var: vilken underbar klänning!! Ska du ha den slöjan till oxå? Vilken sptesdröm, så vackert!
  24 maj 2014
 • amerika
  veronica84 skrev 2013-09-30 21:22:26 följande:
  Ok. Tror att bröllopsmässan brukar vara i januari här i Sthlm..
  Ja 24-26:e januari verkar det bli :) 
  Var inne och kollade på hemsidan, det känns onekligen lyxigt... Den enda detaljen de har utelämnat är biljettpriset! Flört Men det vore kul att åka dit och ta med min blivande och kanske mamma oxå.
  24 maj 2014
 • amerika
  xMariax skrev 2013-10-01 13:51:08 följande:
  Vi insåg precis att idag är det 3 år sedan vi förlovade oss.. Så bra koll har vi! Det firas med att hela familjen ligger hemma och är sjuka.
  Vilken vacker bild!! Antar att det är mästerfotografen själv (dvs du) som tagit den? Tungan ute

  Grattis på förlovningsdagen!!

  Vi ligger oxå sjuka här hemma (jag + mina söner). Inget kul alls Rynkar på näsan
  24 maj 2014
 • amerika
  xMariax skrev 2013-10-03 11:06:36 följande:
  Allt känns så himla mycket lättare just nu!!! Med sambons nya jobb, barnbidrag, föräldrapenning och jämställdhetsbonus kommer vi kunna spara undan ca 15.000:-/månaden fram till april och efter det ca 5000:-! SÅ SKÖNT!!!
  Underbart!!! Det är såååå skönt att slippa stressa och oroa sig för pengar! Det sägs att pengar inte gör dig lycklig och det är sant, men man kan bli jäkligt olycklig när man är utan dem...
  Caledonia skrev 2013-10-04 07:14:33 följande:
  I den brudklänningaffären jag var inne så påpekade de också att vi gifter oss i valtider, dvs då alla gymnasieelever går på bal så det kan ta rätt lång tid om man behöver en sömmerska etc. Jag ska köpa min klänning efter vår semester (åker imorgon), men den kommer från Kina så det är inte lika lång leverans på den...
  Blev lite full i skratt när jag läste ditt inlägg och undrade vad f-n sömmerskor och gymnasieelever hade med VALET att göra!! Flört

  Jag ska oxå beställa min klänning från Kina och min mamma är duktig på att sy, så hon är min "sömmerska". När jag gifte mig första gången för 18 år sedan, sydde hon min klänning, (som är jättefin tycker jag fortfarande!) men idag har hon problem med både sin syn och med stela fingrar, så hon är inte lika flink längre. Göra ändringar kan hon dock klara av och det är skönt för mig!! 
  24 maj 2014
 • amerika
  brittlouise skrev 2013-10-01 18:16:05 följande:
  Hej!
  Jag och min Lelle gifter oss den 24 maj i Norrköping
  Vi har bara bokat kyrka och lokal
  Hoppas att vi snart ska få till det att fråga tärnorna och bestman om de kan tänka sig att vara det, men det är svårt att få in det, alla har så fullt upp jämt. Vill ju inte fråga via sms eller telefon. Sen tycker väl min kille att man inte behöver vara ute i så god tid utan han vill gärna vänta. Jag är mer för att planera nu och att det ska hända något. Så jag är avundsjuk på er som har planerat mer. Däremot vill han skicka ut inbjudningskorten redan i november och det tycker jag är för tidigt. Än så länge är det ingen som vet att vi ska gifta oss:)
  Välkommen till tråden!!
  Vi gifter oss i Linköping samma datum Glad

  Vi kommer att skicka ut någon slags blänkare på sms/facebook nu i oktober och sedan de riktiga inbjudningarna nästa år, februari kanske. Det är inte så många omkring oss som vet att vi ska gifta oss heller...
  24 maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014