Inlägg från: veronica84 |Visa alla inlägg
 • veronica84

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  brud14 skrev 2013-08-22 08:53:21 följande:
  Fin klänning! Verkligen snabb leverans.
  Tack :) Ja verkligen
 • veronica84

  amerika skrev 2013-08-22 13:22:53 följande: veronica84 skrev 2013-08-22 12:28:07 följande: Har bild hemma, men kan skicka länken här :) www.jenjenhouse.com/se/A-Linjeformat-V-Ringni... Men du gjorde inga ändringar på din klänning eller hur? Jag har ställt några sådana frågor just till JenJen och de är inte speciellt pigga på det. Av den anledningen kommer jag antagligen/troligtvis beställa från dinobridal istället, även om många klänningar är precis samma på de olika sidorna... förmodligen samma sömmerskor som syr dem oxå!Jag bad att de inte skulle lägga till extra 5 cm som det står att de gör, eftersom jag inte ska ha högklackat.Innan jag beställde så mailade jag dom om hur jag skulle mäta midjan, för jag var lite osäker, men fick inte riktigt ett svar hur jag skulle göra. Jag var ju rädd att klänningen skulle bli för liten.. Men tänkte att det får bära eller brista och som tur kom jag i den, så nu får jag hålla mig i form. Har nämligen gått ner 8 kg i vikt och även gått upp 2kg under sommaren, så det gäller att inte äta för mycket och röra på sig för min del nu :) 

 • veronica84

  amerika:


  Jag bad att de inte skulle lägga till extra 5 cm som det står att de gör, eftersom jag inte ska ha högklackat.Innan jag beställde så mailade jag dom om hur jag skulle mäta midjan, för jag var lite osäker, men fick inte riktigt ett svar hur jag skulle göra. Jag var ju rädd att klänningen skulle bli för liten.. Men tänkte att det får bära eller brista och som tur kom jag i den, så nu får jag hålla mig i form. Har nämligen gått ner 8 kg i vikt och även gått upp 2kg under sommaren, så det gäller att inte äta för mycket och röra på sig för min del nu :)

 • veronica84

  Min sambo har sett mig i klänningen. Det var för att han skulle kunna fota mig så jag själv fick se den på bild :)
  Sen har vi varit tillsammans i snart 12 år, så det känns som att vi har passerat det överraskande stadiet :)

  Men däremot vet han inte hur det kommer att se ut förrän på bröllopsdagen, med håruppsättning, smink och klänning ;)
  Nu fick han se mig osminkad och med håret bara borstat och klänningen :) 

 • veronica84
  brud14 skrev 2013-08-23 16:04:22 följande:
  Åh måste bara berätta att min klänning som jag har beställt från kina kom idag. Jag har varit så himla nervös att den ska se ful ut men icke då. Tycker mycket om den och svävar på moln idag. Helt underbart att hitta en klänning som dessutom är väldigt billig. Har ingen lust att lägga ut flera tusen på en klänning som är tänkt att bäras bara en gång.
  Härligt! Nu vill vi ha bildbevis ;)
 • veronica84
  amerika skrev 2013-08-23 12:55:32 följande:
  Men precis! Om det är nån som vet hur man faktiskt ser ut, med eller utan kläder, så är det ju sambon! Vi kommer att vara tillsammans både natten innan och under dagen fram till vigseln (vi ska alltså sova tillsammans och sedan fixa oss och fota oss tillsammans innan vigseln).

  Sen kommer ju varken han eller jag faktiskt veta exakt hur jag kommer se ut med håret fixat, smink, klänning, blommor, smycken och inte heller hur stilig han kommer bli - kan bara fantisera! *dreggel* hehe
  Vi kommer oxå att sova tillsammans kvällen innan och sen kommer jag att åka iväg och bli fixad och sen möta upp min blivande för fotografering :)
 • veronica84

  trasdockan: Välkommen! :) Nu är vi 5 styckna som gifter oss den 24:e maj :) Enkel klänning kan vaar väldigt fint oxå och det är din :) Fin inbjudan. Hur ser den ut på insidan?

  brud14. Vilken fin klänning :)

  När vi alla härinne har gift oss så får vi lägga ut bilder på oss och våra äkta män :)

  Ja 9 månader och 2,5 timmar kvar för mig ;) Vi gifter oss kl 15

 • veronica84
  Välkomna Jackie85, Josephine i Frankrike och Emelie87 :)
  Detta har inte med bröllopet att göra egentligen, men känner att jag behöver berätta för någon. M2b har hoppat av skolan (han insåg efter nästan 1 år att han valt fel utbildning och väntar nu på att komma in på rätt utbildning) och skaffat jobb! Jag har lite delade känslor med det.. Jag är glad fö hans skull och det är ju självklart bra att inte ta mer lån på e utbildning man inte vill ha, men arbetstiderna är ganska dåliga. Han kommer arbeta från 13.00-21.00 mån-fre..  Jag vet att många har det mycket värre, det är bara så ovant och främmande..
  Det känns lite jobbigt att han inte kommer vara hemma och äta middag med mig och sonen och han kommer inte vara hemma när sonen ska gå och lägga sig. Jag har ångest inför hur han ska reagera eftersom att han är väldigt ''pappig''.. :-/
  Förhoppningsvis trivs han på det nya jobbet, får ok betalt och kommer in på sin drömutbildning snart! 
  Tråkigt med så kassa arbetstider, men som amerika skrev så får han förmiddagen med er son och kanske även med dig? Vet inte om du jobbar?
  Men förhoppningsvis så är det bara för ett tag och inte för många år framöver. Det är ju bra att han har ett jobb iaf under tiden tills han får komma in på rätt utbildning. Ni får mysa ännu mer på helgerna tillsammans :)
  Min sambo jobbade till 23 varannan vecka i början av vårt förhållande och jag tyckte att det var tråkigt. Han lyckades ändra till schemat strax efter att vår dotter föddes.Hade det inte gått hade vi anpassat oss efter det.
  Men det är klart att det känns konstigt för er. 
  Det är ju något nytt, men det kommer att gå bra :) Barn är väldigt duktiga på att anpassa sig. Han får mysiga morgnar med er istället :) 
 • veronica84
  Emelie87 skrev 2013-08-26 10:41:41 följande:
  Jag har nog inte skrivit här förut, utan i en annan maj 2014-tråd... Gifter oss också 24 maj nästa år =P Har lokal, kyrka och fotograf bokade, gästlista och budget under bearbetning och nästan klart vilken brudklänning jag ska ha. Bokat resa till Skottland över jul/nyår där fästmannen ska köpa sig en kilt (kommer från Skottland). Det känns alltså som att det mesta är under kontroll, och gott om tid att ta hand om resten. MEN inatt drömde jag att det var dags för bröllopet och INGET var iordning. Vi var tvugna att byta lokal på förmiddagen innan vigseln, jag hann varken duscha eller sminka mig, maten var kall och lokalen helt odekorerad... Trodde inte att de drömmarna skulle komma förrän ett par veckor innan det är dags =/  
  Jag har inte hunnit drömma om bröllopet än! Men drömmer om mycket annat istället ;)
  Alltifrån att jag flirtar med någon annan kille och sen tills att jag väntar barn med min blivande för att sedan bli jagad av i drömmen av någon!
  Jag tar ofta in mycket intryck under dagen och de kommer ikapp mig på nätterna.
  Jag drömmer 9 av 10 nätter och kommer till 95% ihåg allt i drömmen sen när jag vaknar på morgonen..
  När jag var yngre så skrev jag upp mina drömmar i bok och den fylldes fort! 

  Värsta drömmen är nog när jag drömde att jag r*nkade av en artist från gruppen Westlife mitt på scenen!!!
  inför publik. Skämdes nästan när jag vaknade på morgonen även om jag visste att det bara var en dröm och ska tillägga att jag inte hade fått något sådant intryck under den dagen eller sett något dylikt! :) 
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014