• Plättis

    Augusti 2014!

    Hej! 
    Jag har suttit ganska länge och väntat på att någon ska starta en tråd för bröllop i augusti 2014, men nu kunde jag inte vänta längre utan gjorde det själv! 

    När och var ska ni gifta er? Hur har ni tänkt? Hur långt har ni planerat? Kyrkligt eller borgerligt? Stort eller litet? Jag är nyfiken!

  • Svar på tråden Augusti 2014!
  • Icalundahl
    Fru Pérez skrev 2014-03-04 23:42:38 följande:
    Hej, super vacker kläning, kan man fråga vart någosntans köpte du den? Och kanske pris med? Jag letar eften en sådan klänning och ville ha lite tips ;)
    Oh tack!
    Köpte den på Bröllopskällan. Kostar 9.000 kr men jag köpte den på havla priset ;)
    De hade  många fina empireklänningar.
     
  • FrkJeppa

    Idag ska vi träffa cateringfirman och nästa vecka hoppas jag på att få tag i ngn av fotograferna som jag kontaktat. Så nu har vi börjat med våra festpogram måste dock in tillåtna och köpa band och papper så jag hoppas kunna göra det nästa vecka... Mkt små fix känns det som nu när det största snart är fixat.. Provademin klänning igår igen och vad jag älskar den... Känns så bra att ha den på sig ... Skörtat verkligenhittaträtt :)

  • FrkJeppa

    Puffar lite hur går de för alla ip planeringen vi har nog fått klarhet i det mesta nu ska bara det klaffa och se att det håller budgeten någorlunda.. Inbjudningarna, klara och skickade -check Brudklänning köpt-check Catering firma -check inväntar bara menyerna för att bestämma exakt vilken vi vill ha.. Fotograf Velar mellan två stycken hoppas på att bestämt oss senast tisdag Ringarna beställda -check Partytält check Just nu letar vi soloartist till kyrkan. Och håller på att bestämma låtar.... Har fastnat för Sonja aldens du är allt så den blir det nog och sen vill jag ha en till men vet inte riktigt vilken... Någon som har förslag. Så även på ingångsmusik och utgångsmusik.

  • Icalundahl
    FrkJeppa skrev 2014-03-09 20:45:31 följande:
    Puffar lite hur går de för alla ip planeringen vi har nog fått klarhet i det mesta nu ska bara det klaffa och se att det håller budgeten någorlunda.. Inbjudningarna, klara och skickade -check Brudklänning köpt-check Catering firma -check inväntar bara menyerna för att bestämma exakt vilken vi vill ha.. Fotograf Velar mellan två stycken hoppas på att bestämt oss senast tisdag Ringarna beställda -check Partytält check Just nu letar vi soloartist till kyrkan. Och håller på att bestämma låtar.... Har fastnat för Sonja aldens du är allt så den blir det nog och sen vill jag ha en till men vet inte riktigt vilken... Någon som har förslag. Så även på ingångsmusik och utgångsmusik.
    Härligt!

    Vi har gjort klart inbjudningar, lokal, frisör, blommor, fotograf, mat, nanny till festen (till de 7 barn som kommer finnas där) och min klänning.
    Min sambos (oh vad kul det ska bi att få skriva man snart) bror och moster ska sjunga "Come what may" och sedan ska hon även sjunga "Käleksvisan" av Sarah D. Finer. 
    Vi är lite oense när det kommer till in och ut musik. Jag gillar folkmusik, men A tycker inte nlika dant utan ör mer inne för något klassiskt stycke (vilket jag avskyr).
    Vi granskar därför filmmusik just nu då både jag och min karl har ett stort filmmintresse. Tex introt till Änglagård och ett strycke ur Jurassic Park :)

    Ringarna är kvar - vet vad jag vill ha men den överskriden budgeten men ex antal tusen.

    Vi letar jus nu efter någon transport från kyrkan men tycker det är sådana överpriser, 3-4 tusen kronor...
    Har ni funderat något på detta??

    Håller just i detta nu på att titta på klänningar till vår dotter och gudbarn som ska vara brudnäbbar, tillsammans med vår son. Finns ju så mycket vackert där ute :) Blir galen!



    En annan idè vi tänkt göra är att låta gästerna sätta sitt fingermärke som gästbok, det blir då till en fin tavla att ha som minne. Kul med lite udda och annorlunda grejer!

    Något i den här stilen



    Sitter på så många ideèr att jag inte ka välja på alla detaljer jag vill göra!

     
  • Frusna Flickan

    Hej everyone!

    Jag ska gifta mig den 30 augusti och tänkte att det kunde vara trevligt att följas åt med andra som också ska stå brud i Augusti.

    Vi fick flytta hela bröllopet nyligen p g a min mans tvillingbrors idrottstävling så nu är det inte längre den 16 augusti utan 30:e som gäller.

    Rock on!

  • Frusna Flickan

    Just det... Vi fölovar oss i Paris den 3 maj. Ring fixad. Sedan ska vi vara i Hanhals kyrka och på Gottskär på Onsalahalvön söder om Göteborg med gästerna hela helgen. Vi har hyrt ett hus med mindre festlokat och tio sovrum i eftersom mannens släkt bor långt bort. Har förresten köpt vigselring också Och beställt klänningen!

  • ViktoriaStefan
    Icalundahl skrev 2014-03-02 18:51:28 följande:
    Idag blev inbjudningarna också klara. Såå skönt att mer och mer börja falla på plats!
    Vi har börjat fundera på musik i kyrkan,
    Som ingångsmusik pratar vi om Introt till Änglagård.
    I  kyrkan ska min sambos moster och bror sjunga "Come what may" (den från mouline rouge) och sedan "Kärleksvisan"  av Sarah Down Finer.

    Har ni tänkt på någon musik?? 
    Jättefin klänning du köpt.

    Den musik vi bestämt är:
    Som ingång: Gräsö brudmarsch (av Nordman) och det ska även vara solosång till den.
    Under vigselakten så ska min vän som har en otroligt vacker röst sjunga Utan dina andetag av Kent och Du är allt av Sonja Aldén.
    Som utgång: I was made for loving you med Kiss, den blir nog i ett lite lugnare tempo.

    På onsdag ska vi på ett andra möte på restaurangen där vi ska ha vår bröllopsmiddag och fest. Vi ska då bestämma hur vi vill ha dukat, vilka blommor vi vill ha och vilken bröllopstårta vi vill ha.

    En stor sak som vi inte bestämt ännu är vilket band som ska spela på festen så det måste vi ta tag i nu.
  • kärleken

    Va roligt! Jag har:      lokalvigselförrättarefestplats med helhetslösningsmycken (tror jag)fotografdjmusik till vigseltårtaplats att sova innan och efter dagenfrisör och sminktjej!mannens ring (förlovningsring) men ej vigselringej klänningej skorej vigselringej skickat inbjudningskorten än men de rä utformade iaf :)ej fixat filmare till vigselnej köpt presenter till tärnorna, de som hjälpt till och toastmastersnaej skrivit löftena

  • FrkJeppa

    När det gäller musik så håller vi på men in och utgångs musik.. Min svägerskas vänner ska sjunga du är allt med Sonja Alden jag blir helt tårögd och känner ettpirr i magen när jag hör den och tänker på min sambo så den va självklar iövrigt så blir det ev Cecilia vennersten det vackraste... Eller ngn annan som känns bra.. Svårt det där med musiken tycker vi... Vi håller på och bestämma brudvals och vi kommer ha en lugn låt och. Det lutar åt the power of love... När Celine Dion sjunger den där. E vi dock lite oense då sambon vill ha orginalet... Vad rolig att med brudnäbbs kläder min sambos syter kommer att sy vår dotters brudnäbbsklänning och sen ska vår son matcha min sambo i klädena så där får vi vänta lite tills hans kläder är bestämda... Jag har budgeterat 3000 för transport från kyrkan för vår del.. Hoppas att deräcker.. :/ Iövrigt så håller vi budgeten relativt bra än så länge iaf. Vilket känns bra! Men det är ju långt i från klart... Imorgon tänkte jag stanna till hos en frisör här i. Området där jag ev ska göra min håruppsättning.. Sminkningen kommer en vän till mig göra... Vad kul. Och höra hur det går för alla :)

  • sha

    Vad långt ni alla verkar ha kommit:) Känner att vi ligger lite efter, hehe!

    Vi håller fortfarande på med gästlistan, att det ska vara så svårt!!
    Inbjudningskorten håller min vän på med för fullt, vi fick ett första utkast som var super men där ska göras en del justeringar.
    Ska ni andra ha med barn på middagen/festen efteråt? Vi ska inte ha det men jag tycker texten om att "vi älskar barn men vill fira denna dagen med vuxna" känns så ful!! Min mamma sa då att man ju skriver på kuvertet vem inbjudan är till och att det då framgår att barnen inte är välkomna. För mig är även det självklart, men är det det för andra också? Jag vill verkligen inte ha med den där jäkla texten!! Får för mig att det är något folk här i forumt fått för dig måste stå med.
    Catering är bokad, vi har dock inte bestämt menyn
    Sen gör inte catering tårta så det måste vi ta någon annanstans ifrån.
    Jag håller på att vela fram och tillbaka om jag ska satsa på att ha en riktig frisör eller riktigt make up-artist. Just nu lutar det åt make up-artisten, som då även gör mitt hår. Jag får finnar när jag är stressad så vill verkligen att min hy ska se fin ut på bröllopet;)

    Vi har tänkt att ha Brudmarsch från Delsbo och Bruastregen (halländsk brudmarsch) som in & utgångs-musik.
    Under vigseln vill vi ha lyckorus med Elin Sigvardsson och sen nån mer!

Svar på tråden Augusti 2014!