• Bamsemums

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Det är fler som har skapat trådar om sin månad, tänkte göra samma sak Då jag inte har sett "min" månad här än. Så är det fler som ska gifta sig Juli 2014? Hur långt har ni kommit med planeringen och hur känns det? :)      

  • Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?
  • tisa

    NBFN,

    vad tråkigt att ni måste skjuta på det! Vet hur det är. Vi skulle gift oss i juni i år, men så dog min m2bs mamma i höstas.. Vi tänkte att det går ändå, men glädjen infann sig aldrig. Gick inte att planera bröllop med honom, hade inga åsikter om nåt, bara deppigt.. Så i feb valde vi att avboka allt och inte skicka ut några inbjudningskort. Det var jättehårt, men samtidigt nu så har vi det roliga framför oss, eller hur? Det går otroligt fort, bara man inte tänker på det hela tiden. Hitta lite andra små mål på vägen, så det inte bara är bröllop att längta efter. Vi hade också kunnat göra det borgligt men jag vet hur du menar att få ha alla där och fest och så. Då får man vänta, och det är det enda vettiga för oss också. Tänk vad härligt det blir sen när det är dags!

    Det viktigaste är att ni mår bra såklart. Hoppas att ryggen blir bättre av rehabiliteringen!

  • Nevertheless

    NBFN 

    Usch, hoppas du blir bättre i ryggen.
    Vi fick skjuta på vårat oxå, skulle gift oss denna helgen egentligen men fick skjuta på det till nästa år pga att mitt arbete konkade.. vi har det lite kämpigt nu med då jag studerar nu å det är massa trassel med CSN så jag har inte fått nå studiemedel hela VT utan jobbat oxå för att det ska gå runt och som det är nu så verkar det vara som så att jag jobbat för mycket nu efter sommaren och då inte kommer få nå studiemedel till hösten heller! :(

    365dagar kvar till dagen D nu!!! :D 

  • Nevertheless

    Ingångslåten tror jag vi har klart för oss nu med :) Ring of fire av Johnny cash blir det nog (utan sång) På youtube finns det hur det kan låta på piano, men hade gärna haft på orgel om det går/låter bra då det blir så mäktigt ljud av det tycker jag :D å kyrkan vi gifter oss i har en väldigt fin orgel å en kantor som verkligen kan spela bra! :) Har ni funderat något på in/utgångs musik än?

  • CJ5

    Jag tycker det är så långt kvar att jag känner mig lite töntig som börjar planera nu. Men det kanske är dags? När börjar ni prova klänningar? Tänkte ringa kyrkan nu efter semestrarna. Men som skrivet känner mig lite töntig.

  • Pia88
    CJ5 skrev 2013-07-31 23:39:44 följande:
    Jag tycker det är så långt kvar att jag känner mig lite töntig som börjar planera nu. Men det kanske är dags? När börjar ni prova klänningar? Tänkte ringa kyrkan nu efter semestrarna. Men som skrivet känner mig lite töntig.
    Inte alls töntigt att börja planera redan nu...
    Bokade festlokal, fotograf och kyrka i Maj... bröllop nästa år..
    Klänning har jag hemma hos mina föräldrar sedan 2 veckor tillbaka... Andra provningen hittade jag Rätt Skrattande
  • CJ5

    Har hittat så fina klänningar på etsy till mina döttrar, dom är jätte billiga under 300 kr styck, problemet är att dom ska måttbeställas och jag har ju ingen aning om hur stora dom kommer vara nästa sommar... 5,5 år och två månader är dom nu. Har hittat en billig kostym till minsta sonen också, men samma problem, vilken storlek har han nästa sommar?

    Satt och fixade med våra inbjudningskort igår, så nu är utsidan klar, dom är turkosgröna med vintagespets och ett hästbrudpar på! :) Så fina!

  • Pia88
    CJ5 skrev 2013-08-05 07:20:53 följande:
    Oj Pia88! Men då så, jag ska ringa kyrkan i dag och är typ sjukt nervös! :)
    Det var jag oxå.. Men det gick bra Glad fick exakt det datum och den tid vi velat ha. Samma med fotograf, han tog gärna emot bokningar till nästa sommar... Även lokalen hade vi tur med. Inga problem där heller Glad så nu är det bara att köra på med träning (förbenade semester) och tappa de sista kilona innan dagen D nästa sommar Flört o ja.. inbjudningar, programhäfte, mat etc... Flört
  • CJ5

    JAG HAR BOKAT KYRKAN!!! *stuttsar upp och ner och hoppar runt* 19 juli klockan 16 nästa sommar blir jag fru!!!! IIIIK!!!!!

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?