Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Härligt PoS, och fy tusan vilka kanon priser!!! Wow! Och jag brukar vara bra på att fynda ;)

  • MH2014

    Det dör med skor känner jag igen,,tänkte ha ett par varma klackadestövlar jag har hemma som transport skor,, men nu är ju min klänning sån att den visar skorna lite så nu måste jag tänka om, då jag vill ha snygga framför allt till fotograferingen utomhus.

  • MH2014

    Jag tänker inta ha nån speciell väska! Lite läppglans och dyligt får ligga i lokalen :) men så är ju vi på samma plats hela tiden oxå.

  • MH2014

    Härligt änglalik!! OCH VILKEN JÄKLA TUR DU HADE!! :) ska du hämta hem den nu? Kul att du delar med dig!! Hur har du tänkt med accessoarer och hår/make?? Alltid kul att höra helheten :)
    Jag var sarkastisk och menade att min nog inte va så poppis då det inte finns nå bilder ens om man googlar efter den, haha

  • MH2014
    Eliin skrev 2013-09-04 11:38:08 följande:
    Här kommer en bild på klänningen som jag starkt funderar på att köpa.
    Håll till godo med kvaliteten och ljuset.


     


    Väldigt fint!
  • MH2014
    izredam skrev 2013-09-04 00:24:40 följande:
    Först och främst, creds till er som pysslar massor själva, jag har inget varken öga eller intresse av sådant tyvärr :(

    PoS - ja, ringen måste vi få se! Jag ska köpa min nu det närmaste också, velar mellan två - får bli en vända till och prova nu i veckan igen. Så svårt kan det ju inte vara att välja, den ska ju bara sitta där tills man dör Flört

    Bettansss - Sjukt fin klänning! Har tittat på något liknande faktiskt, men jag struntade i traditionell brudklänning tillslut.

    På tal om min klänning, jag startade en annan tråd om det här för ett tag sen - tänkte fråga er också: Vad har man för strumpbyxor till den här den 21/12? Funderar på någon variant i vit bomull/ylle eller liknande, men blir det för socker sött? Kombineras i alla fall med converse och någon form av tröja att ta på när/om jag fryser...


    Alltså typ de här...


    Strumpbyxor i merinoull offwhite mönstrad


    Vad tror ni? Det eller nude-färgade nylonstrumpbyxor?  Eller andra förslag?
    Vad är conversen i för färg?? tycer jag spelar roll för vad jag ska ge för tycke :)
  • MH2014
    bettansss skrev 2013-09-03 21:21:34 följande:
    Haha, nu känner jag mig jätteblond, läste igenom din kommentar för snabbt för att uppfatta sarkasmen! :) 

    De skickar faktiskt hem den till mig. Jag berättade när jag var där att jag inte bor i Stockholm, så för 100 spänn får jag hem den till mig på direkten, tyckte att det kändes som en bra deal! Sen måste jag förstås lämna in den till nån som lägger upp den, men det ska väl lösa sig det också. 

    Håret tänkte jag ha uppsatt helt, men inte så stramt, utan lite ledigt och "romantiskt" typ. Jag provade en slöja till på Lilly också som var jättefin till som jag är lite sugen på att ha, eller i alla fall någon liknande. Den gick ner till midjan med en spetskant runt om. Tror bara jag ska ha ett par "hängande" pärlörhängen (eller vad man nu ska säga) som smycken, jag är inte så mycket för att ha en massa halsband och grjejer på mig. Min sambo säger hela tiden att han tycker att jag är sötare ju mindre smink jag har så det blir nog en ganska enkel och så naturlig sminkning som möjligt. 
  • MH2014

    Izredam - varför inte ta ett par tunnare vita nylonstrumpbyxor!? Blir lite sött och tufft samtidigt, beroende på övrig utsmyckning.

  • MH2014

    Har även jag funderat på kottar, fast en bukett med nästan bara kottar. Otroligt häftiga!! Får se vad jag beslutar om bukett, då jag inte vet om jag ska ha någon än eller en på handleden.

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014