Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    PoS - jag gillar den jätte mycket, mer bakifrån än framifrån, haha.. Den är jätte skön och lätt att få på, lite tyngd iochmed släpet. Det negativa är att den är väldigt genomskinlig på sidorna där krumelurerna inte finns :/ går ju att lösa med en underklänning. Men är en klar favvo just nu!!

    har du inga bilder på dina klänningar??

    jag har köpt en brun pälscape från blocket som jag tänkte ha vid fotograferingen och dyl. Har oxå köpt en enkel, lång slöja i ivory, får se om jag har den men det va gubben som tyckte att jag kanske skulle ha en bara för att det är enda gången man använder det! Isåfall tänkte jag nog bara ha den under själva vigseln och ta bort den till minglet.

  • MH2014

    PoS - det där med nerklätt beror nog på vilket material du väljer!?? Och modell! Vad har du tänkt?

  • MH2014

    Känns som om vi har allt tänk planerat på papper,,vi "vet" vad som behöver handlas, vem vi ska låna saker av om vi lånar något, funderingar om vigselakt, funderingar om fotografen/fotograferingen, maten osv... Så vi känner oss nog mer klara än vad vi är, hahaha! Allt ska genomföras oxå men känner mig relativt lugn. Önskar bara att jag hade klänningen klart, då det är VÄLDIGT farligt att googla runt på det!!!!! Kommer man någonsin bli 100% nöjd??! Utan att lägga en smärre förmögenhet ala kontantinsats på en lyxvilla ;)

  • MH2014

    Jag har beslutångest!!! Vet inte hur ja ska göra med brudklänningen! Köpa/prova fler/vänta till hösten eller nu...??? Virrvarr i hjärnan, ena sekunden har jag bestämt mig men efter några timmar är jag tillbaka på noll. Googlar som en galning och får nya perspektiv hela tiden samtidigt som jag försöker följa en budget...haha, inte lätt detta, inte alls. Tur man förhoppningsvis inte behöver göra det föööör många ggr ;)

  • MH2014

    Härligt Nettan69 :) och tack för pepp!! Ibland stiger denna planering mig om huvudet ;) Det värsta med mig är att kan känna många "rätt" hahaha :)

  • MH2014

    Så kul att många av oss kommit så långt!! Toppen kul att läsa!! Vi själva har tagit lite paus fram till september nu...visst surfars det runt men inga planer på nå 2do förrän då. Vi funderar på att skicka ut inbjudningarna till 1januari typ, osa sista januari (vigs 11/2) vi tänkte oxå skicka spara datumet till dem vi vet behöver det inför arbetet osv i okt/nov... Tycker ni vi har för lite tid??

  • MH2014

    Lindlund - va gulligt av dig!! :) Är inte riktigt vad jag är ute efter men jätte vacker, nästan för vacker för vår "enkla" vigsel.

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014