Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Hör med henne om hon kanske kan stoppa i nå mörkblått?? Så går det ju oxå hand i hand, eller någon silversprejat gräs eller nå? Bara en tanke :) Då kan karln ha en silvrig slips? Blir ju stiligt till det blå men ändå lite fränt!

  • MH2014

    Tänkte du typ stövletter?? Eller ska du ha ombytes skor?
    själv tänkte jag "byta om" från vinterstövlar till inneskor

  • MH2014

    JAG gillade mer nr2 isåfall!
    har inga tipsa heller då jag inte riktigt kollat på skor än (även fast jag då råkade köpa ett par som skickades tillbaka men det var en slump) Tänker som så att vinterskorna, de lite roligare brukar dyka upp i november. Så hoppas på det ;)

  • MH2014

    Izredam - panduro i Västerås har nog visst sådana band, köpte själv i svart i fredags :) Annars har du ju Furulunds, Åhléns i stan och tygaffären på Erikslund. Någon borde ha som faller dig i smaken!!

  • MH2014

    Maddox och bettansss - vi tänkte skicka ut "spara datumen" nu i okt/nov och sedan inbjudningarna i början på jan med osa sista jan (vigs 11 feb) men vi har inga resande gäster och vigs ju en tisdagkväll!

  • MH2014

    Idag om 19veckor är vi gifta!! Ojoj vad tiden går fort nu... Fotograf blivit bokad!
    mitt dilemma nu är ring!!ska ju som tänkt ha en ring som är förlovning och vigselring men har blivit sugen på att köpa en per-owned vintage diamant ring och ha tillsammans med min ring, får bli min "mitt nya efternamns ring" fiffigt jag kommit på va?? ;) kruxet är att jag hittat två stycken över nätet som jag måste bestämma mig för vilken till imorgon, aahhh, är ju så svårt!! Och jag/vi som har en tendens att alltid hitta mening i allt har ju givetvis gjort det i båda så kan inte använda min heliga uteslutningsmetod!! Aahhh

  • MH2014

    Jenniien - jag beställde två över nätet tidigare,,min erfarenhet och tycke är att det kan vara stor skillnad på klänningar ifrån Dino beställde jag och dyrare klänningar i butik. Billigare klänningar, under 10 000:- KAN vara mer lika över nätet,,det som jag inte gillade med kinaklänningarna var sömnaden. Men detta är mitt tycke, och jag kommer aldrig mer beställa ifrån sådana sidor. :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014