Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    äsch varför kommer inte bilderna med, jag som har ansträngt mig och överfört till vanlig dator eftersom det inte fungerar från paddan.. :)

  • Juli2013

    Man tror inte det är sant! Bara en vecka till det bröllop som jag, åtminstone mentalt, har planerat i så många år :)
    Jag känner mig dock oroväckande lugn! Ingen stress eller panik eller oro, kommer det om ett par dagar tro??
    Det mesta är klart, förutom en del fix nu sista veckan, vi ska printa vigselprogrammet, festhäften har toastmastrarna gjort, bordsplaceringen ska monteras (små emaljerade vita hinkar med fem dragerade mandlar och en namntag på varje), annars görs nog det sista fredag/lördag såsom dukning, montera ljudanläggning, toalettkorgar, skyltar, korg med fleecefiltar, godis i glasburkar, hänga upp vimplar och pomponser, björkar utanför festlokalen, ballonger, ljusslinga, tårta görs av svärmödrarna, vi ska ha möte med serveringspersonal, med stråkkvintett, med kockar... :) tavla med bordsplacering.... Hm, det är en del kvar som vi ska göra märker jag nu när jag summerar! :)
    Vad har ni andra kvar? Tänk snart är det dags!!!

  • Juli2013

    Jag är så glad för vi verkar få kanonader i helgen, idag hörde jag på radion att vi har varmast i Sverige och att det verkar hålla i sig över helgen! :) det är ju underbart med härligt väder, men hade det blivit regn hade det varit en lika underbar dag ändå!! Man får tänka så, gäller att inte låta vädret bestämma över er dag! :) vi ska dock åka båt från kyrkan till festlokalen så vackert väder underlättar :)
    Jag känner mig också så oroväckande lugn, som en filbunke! Är det något fel? :)
    Jag känner mig bara glad och lycklig och förväntansfull just nu, en härlig känsla. På fredag flyttar vi alla in på herrgården där vi ska ha festen på lördagen, och värmer upp med grill, bastu och jacuzzi på fredagen. Ska bli underbart att få fira detta!
    jag önskar alla en fantastisk, underbar bröllopshelg! njut av varje sekund !!

  • Juli2013

    grattis alla nygifta brudar!! jag hoppas alla hade en oförglömlig, magisk dag! Men snälla hjälp mig, varför kan jag inte lägga upp bilder? Har överfört till "vanlig " dator eftersom det inte fungerar med iPad, men här går det inte heller :( Har provat lägga upp bilden först och text sen, och tvärtom. Några tips?? :)

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013