Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    Bröllop 27 juli 2013

    Jag tror att oavsett vem du frågar, varför den har gjort något som den är nöjd med, kommer tycka att det är märkligt. Jag tycker inte jag tagit illa vid mig, blir mest förvånad.
    Låt säga att någon här i tråden visar upp en brudklänning (eller något annat till sitt bröllop), som hon är jättenöjd med, men som jag själv tycker är ful, opassande, ja något jag själv inte skulle köpa helt enkelt. Då skulle inte jag fråga "Hur kan man köpa en sån klänning? Varför köper man en sån klänning? Det är bara en undran, ja jag får väl fortsätta undra" , bara för att jag måste få ha en åsikt.
    Vad ger det, och vad väntar man sig för svar? Hon är ju nöjd, och har inte bett om min åsikt, så jag skulle inte ifrågasätta varför man köper en sån, utan direkt säga "Wow vad kul att du är så nöjd med din klänning, grattis!"
    Jag har alltid tidigare känt att det här har varit en pepptråd.
    Det är vad jag menar.

  • Juli2013

    Du undrar fortfarande över syftet, det är lite svårt att förstå. jag vill göra det, jag tycker det känns som en fin present = syfte. var han ska lägga bilderna, ja det får jag återkomma med efter bröllopet, så kanske vi får svar på frågan.
    Jag vet inte varför det skulle vara kul för fotografen, det var en tjej som jag inte tror var intresserad av mig, men ja, förhoppningsvis gillar hon sitt yrke. Det är inte heller några porrbilder.
    Att fråga varför någon har gjort något, som den precis sagt att den är jättenöjd med, att "man inte förstår varför folk gör så", ja det skulle jag ställa mig lika frågande till varför du ifrågasätter, oavsett vad det gällde. En annan sak om man frågar vad andra tycker eller ber om råd.
    Men jag förstår att du tycker det är en vits med att göra så, jag lämnar det här nu.

  • Juli2013

    67d: spännande!! Blir det kanske lördag? Blir alldeles glad när jag hör om andras möhippor, jag går fortfarande på små moln efter min, jag hade en så himla rolig dag och önskar alla andra en fantastisk möhippa! Tyckte dagen gick alldeles för fort så njut av dagen!

  • Juli2013

    Pamjofre: åh vilken underbar bild! Tycker du är grym som tar såna bilder, tror på dig själv och ger en fin gåva till din blivande :) han kommer bli jätteglad, att du gjort dig för och ordnat en så fin bok. he's a lucky guy!!
    Mina är tagna i en studio så de är lite tråkigare :) och jag tyckte det var jättesvårt och läskigt, men hon var så gullig och jag kände mig så glad och stolt att bilderna blev så snygga, att jag kunde vara så fin!

  • Juli2013

    jonsar02: intressant att höra om beräkning av snittar! Vår cateringfirma föreslog två olika snittar och två snittar per man, och jag tyckte det lät väldigt konstigt!! Ska nog prata med dem igen :)

  • Juli2013

    pamjofre: jättefin dukning!! Vad är det ni har i de små påsarna?
    Jag har köpt 80 små vita emaljerade hinkar, som jag tänkte märka med namntags, och fylla hinkarna med något, och använda dem som bordsplacering. Hade tänkt fylla dem med typ dragerade mandlar, eller något annat vitt, fint? :)

  • Juli2013

    Ja, en månad kvar!! Inte klokt!! Förstår inte att det har gått så fort. Vi får tyvärr inte träffa prästen förrän den 15 juli, för han har semester tills dess... hoppas det går bra ändå :)

  • Juli2013

    Vi ska ha Pachabels Canon in D som ingång, spelad på cello, fiol och piano. Utgång blir Mendelsson på orgel :)

  • Juli2013

    Jag har också gjort provuppsättning och provsminkning för ett par dagar sedan! Här kommer ett par bilder på hår :) Alltså, hon gjorde väldigt slarvigt, bara för att få en ungefärlig ide om hur jag ville ha det.. kommer bli bättre på bröllopsdagen :)

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013