Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    åh jag hade möhippa i lördags och jag svävar fortfarande omkring på små moln för jag hade en så jäkla rolig dag! Underbart! För alla er som har det kvar, bara njut!

  • Juli2013

    Jag och min blivande var i sommarstugan när det typ 9 på morgonen plötsligt dök upp en mc med en sidovagn, det var en kollega till honom, som sa att jag skulle hoppa upp i sidovagnen och följa med honom. Han körde typ 3 mil in till stan och sedan till min blivandes arbetsplats (han är militär), och där inne på regementsområdet satt mina närmsta vänner på filtar på gräset! Så glad och överraskad blev jag, 13 stycken var dem. Sen hade de lånat in ett par officerare, ett par kollegor till min blivande, som var jättestränga och jag fick byta om till militäroutfit och de sedan fick jag köra militär hinderbana, så jobbigt men jättekul :)
    Fick vätskepauser med skumpa, hehe. Slet ut mig totalt för jag gick verkligen all in och gjorde mitt bästa och ville ju göra bra ifrån mig :) massa blåmärken fick jag men det var det värt :)
    Sen var det tipspromenad och presentation av alla som bar där. Sedan gick vi till en park och hade picknick med god lunch och mera skumpa, lite lekar, frågor om oss osv.
    Jag hade ju inget med mig eftersom jag var oförberedd och i sommarstugan men dom hade varit hemma hos mig förra veckan när jag bar bortrest och plockat ihop badkläder, partykläder, shorts osv, så duktiga! :)
    Sen blev det spa i ett par timmar, därefter till ett hotellrum och göra oss fina och ett och annat till glas skumpa! Därefter gick vi på en restaurang och åt fantastiskt god mat, jag fick också en liten present från var och en av dem som påminde dem om mig på något sätt.
    Sen blev det ut på klubb där de hade bokat ett vipbord så det stog och väntade på oss med ishinkar och skumpa :) vi hade så kul och dansade som bara den fram tills att de stängde! Massa färgglada drinkar fick jag så borde ha varit tröttare i huvudet på söndagen än vad jag var, hehe.
    Hade rosa tiara och stora rosa solglasögon på mig hela dagen, så det gick väl inte att ta miste på vad som var på gång.
    Det var verkligen en heldag och jag är så tacksam och glad över allt de hade fixat och atta alla hade rest hit från olika delar av landet, det värmer!

    Jag är ledsen för långt inlägg men man blir ju lite till sig är man börjar tänka på det, hehe. En fantastisk dag hade jag!

  • Juli2013

    Ja det var en fantastisk dag! Är så glad över allt de hade fixat, det blev väldigt lyckat.
    det är klart att det är inte alltid det går att få ihop och hitta en dag när alla kan eller ens hinna planera något, när inbjudan kommer lite senare, och man blir ju lika mycket gift för det :) vi skickade ju inbjudningarna redan i januari så de har haft tid på sig :)

  • Juli2013

    Idag har jag varit på sk secret box - fotografering, som jag tänkte ge i morgongåva till min blivande :) det var läskigt och otäckt eftersom jag aldrig posat framför en kamera förr, och ännu mindre i underkläder, hihi. Men det var roligt också och fotografen var jätteduktig! Väldigt snygga bilder och hon sa hela tiden exakt hur man skulle stå och var man skulle titta osv.
    Man får dem sedan i en svart sammetsask med texten For your eyes only
    Jag hoppas han blir glad :)

  • Juli2013

    Alltså det gör inte mig något att du inte förstår vitsen, och det spelar ju ingen roll heller? Om det känns bra för mig och jag tycker det känns som en fin present att ge honom vackra bilder av mig, så är väl det bra? Det är väl inget som man behöver ifrågasätta? jag ifrågasätter inte någon annans val, skulle aldrig göra.
    Jag har alltid haft dålig självkänsla så det var ett stort steg att ta foton, men jag känner mig glad och nöjd över att det blev så fina bilder.
    Vet tyvärr inte hur jag ska besvara ditt inlägg. Tråkigt och framför allt onödigt.

  • Juli2013

    alltså, det hade varit en annan sak om jag hade bett om åsikter, eller frågat vad folk tycker om sådana fotograferingar/morgongåvor. Men nu var jag glad och stolt och då är det tråkigt att skriva så, tycker jag.

  • Juli2013

    Klart jag kan svara på din fråga, jag tyckte jag gjorde det. jag tog bilderna för att jag tycker det känns som en fin present att ge vackra bilder till min man. vet många som varit hos fotografer genom tiderna, var ju väldigt mode på det ett tag. dock har jag aldrig gjort det för jag har inte haft självkänslan för det. vad han ska ha dem till? Det får han avgöra. Alla saker man äger "gör" man inte så mycket med, en del saker har man bara, och värdesätter dem, uppskattar dem.
    Klart du får ha en åsikt, men att ifrågasätta tycker jag är en annan sak, och tråkigt att det ska bli så i den här tråden, där man oftast brukar stötta och hjälpa varandra. Blev både förvånad och lite ledsen.
    Som sagt annat om jag hade bett om råd eller åsikter om morgongåvor eller fotograferingar, nu var jag bara glad och ville berätta om det. Vissa saker som andra gör skulle jag aldrig göra, vissa dekorationer eller dukningar skulle jag inte ha, vissa brudklänningar skulle jag aldrig köpa, men om den som skriver om det här i forumet är glad och nöjd skulle jag aldrig någonsin säga något, bara glädjas med den personen.

  • Juli2013

    jonsar02 tack! Jag kände mig glad och stolt efteråt, jag var jättenervös men tjejen som fotade var så himla gullig. Är nervös för att ge dem till min blivande men hoppas han blir glad.

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013