Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    jonsar02: åhh exakt den där har jag som förlovningsring! Vad kul :) Jag vet att det eg är en vigselring men gillade den och då blev det den. Jag blir ju jättenyfiken på vad du har för förlovningsring? Söker något som passar :)

  • Juli2013

    Jag ska ha två tärnor, min bästa barndomsvän och min syster, min blivande ska ha en marskalk/ best man. Jag vet att min syrra planerar möhippa sedan ett par månader tillbaka, hon har bett om mailadresser till alla som är bjudna osv, och jag vet att marskalken planerar svensexa, han har gett mig datum som jag ska se till att hålla oss hemma :) Det är väl tradition att det ingår lite i rollen att ordna möhippa/svensexa men att man inte har någon behöver inte betyda att man inte får nån, jag har varit på flera möhippor där det inte funnits någon tärna men någon har ändå känt lite "ansvar" och har dragit ihop en möhippa :)

  • Juli2013

    Vi ska ha två olika, och tre snittar per person. Getost med fikonmarmelad samt kallrökt lax med pepparot och färskost :)

  • Juli2013

    Tänk om tre månader är vi gifta!! Helt galet. Gud vad tiden rullar på snabbt nunors gud vad många grejer jag har kvar att fixa, hehe.
    Men klänningen bör komma vilken dag som helst (v17 var sagt), och ring ska vi ta oss iväg och titta på snart, jag vet i alla fall hur jag vill att den ska se ut.
    Osa är 1 maj så snart kan vi få bekräftat att det blir alldeles för många gäster för lokalen, hehe
    Det behövs fixas med festhäfte (toastmastrarna ska fixa men kanske behöver vi också engagera oss), vigselprogram, bordsplacering, brudbukett, köpas dukar och servetter, skor och underkläder till mig... Och säkert en del annat :)

  • Juli2013

    Åhh igår köpte vi äntligen min vigselring, så roligt! Dessvärre fick vi samtidigt lämna in våra förlovningsringar för att de ska putsas och graveras och sedan får vi hämta ut alla samtidigt om en månad! Så nu är vi ringlösa, till och med min blivande tyckte det kändes naket och tomt utan ring, han som aldrig haft någon förr :)
    Och just när vi satt hos juveleraren så ringde de och sa att klänningen nu är levererad till butiken, så nu ska jag dit och göra en provning och eventuella justeringar. Det börjar kännas på riktigt nu!! 66 dagar är ingenting!! :)

  • Juli2013

    Vi har bestämt oss för tält, trots att vi har världens finaste festlokal, en gammal sekelskiftesherrgård vid havet, men vi var och tittade på lokalerna med toastmastrarna och kom fram till att det nog blir lite trångt med 80 sittande i matsalen, så vi har bestämt oss för att hyra ett tält och sätta utanför, och dekorera fint med vimplar och pomponser och massa blommor osv, tror det kan bli fint trots att jag först var skeptisk..
    Sedan tänkte vi att vi går in och har bröllopstårta, vals, bar, fest osv inne, och så kan serveringspersonalen plocka och städa ute i tältet senare.
    Vi hat bokat ett tält som är 6x12 meter, inklusive golv, väggar och tak (förstås :) kostar det 4320 kr, det ingår också en "röd matta" och pelare med rep emellan som ska liksom rama in ingången. Sen kommer de dit med tältet och kör tillbaka det, vi får dock montera själva, annars kostar det någon tusenlapp mer. Jag tycker inte det var så farligt, men det är klart många bäckar små :)

  • Juli2013

    Jonsar02: det lät som en väldigt god tårta!! Vi ska också försöka oss på att göra egna tårtor, min mamma vill gärna göra något och föreslog tårta, dessutom om man har en snygg tårtställning så gör det mycket av intrycket, även om tårtan inte är från konditor :) tänkte ha vit sugarpaste och blommor och lite pärlor, innehåll har vi dock inte bestämt ännu. Fler som har smaskiga tårtförslag??

  • Juli2013

    Efter att ha jagat gata upp och gata ner och gått igenom typ alla göteborgs skobutiker hittade jag ääntligen dessa snyggingar! så sköna!! dessutom gör ju kilklacken att det går att gå både på gräsmatta och sandstrand utan att sjunka alltför mycket. Sen är det gummisula under så bra fäste. Annars är de helt i skinn och mocka. Jag är jättenöjd!

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013