• Anonym (längtar)

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Väljer att lägga tråden anonymt då jag är rädd för påhopp eftersom jag börjat planera så tidigt.

    Det är ju ett tag kvar men det måste väl finnas några fler som längtar och väntar...?

    Hur går det för er andra med planeringen?

    Hittills har vi bestämt: Prel datum, börjat titta på ringar, tittar på lokaler, valt kyrka, spanar på känningar, valt ut save-the-date som ska skickas om ett år (tidigt jag vet, men vi vill att alla ska kunna komma). Jag har nu börjat fundera på färgtema och dekorationer och ska snart fråga min tänkta tärna.

    Hoppas här finns några andra som är tidiga planerare med:)

  • Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
  • Loveit

    Vi har nästan bestämt oss och det blir nog svart, ljusrosa och vitt. Mer stilrent och modernt, inte rockabillystuk :)

  • brud1606

    Härligt med så olika idéer.

    Vi är i stort sett klara med maten och transport från kyrkan om det går i lås med lokalen vill säga.

    Maten gör en bekant då vi vill ha polsk mat och det finns inte många festlokaler som har kockar med kunskaper i polsk husman :)

    I helgen ska jag och min mamma skicka lite smått på klänningar. Nu börjar det kännas verkligt att jag och min älskade verkligen ska gifta oss :)

  • KoA2016
    brud1606 skrev 2015-04-23 15:58:23 följande:

    Maten gör en bekant då vi vill ha polsk mat och det finns inte många festlokaler som har kockar med kunskaper i polsk husman :)


    Intressant! Ovanligt med polsk mat - hur kommer det sig att ni väljer det? Har någon av er släkt där/ kommer därifrån? Vad är vanligt att äta där och vad har ni tänkt bjuda på på bröllopet? Glad
  • augusti

    Älskar polsk mat!!! Mmmm barsz o pierogi ruskie, golonka och losos z chrzanem....mmmmmmm "dregel" haha

    Vi harnprecis gjort om allt i vår planering, från 50 gäster så skar vi ned tilll 20. Från en stor festlokal till en intim middag i chambre separee på waxholmshotell med övernattning för alla och frukost ihop med gästerna :)

    Mkt mer vi, och så slipper vi allt med delorationer och sånt vi egentligen inte orkar hålla på med.

    Dessutom har jag fått min klänning skräddarsydd. Inte klar än men deposition avlagd och tyger valda, diamanten på 0.6ct har kommit, beställt alliansringen ( ska ha min förlovningsrign som är en platt enstenst med 0.04ct med smal allians och en solitär ) ska bara infatta diamanten så har jag allt färdigt :) 9 mån kvar!

  • Addis

    Hej!

    Du är långt ifrån ensam. Jag ska gifta mig augusti 2016 och har redan preliminär bokat datum för lokalen (vi ska dit imorgon på konsultation) och bokat makeup artisten redan! :)

  • lindalie

    Hoppar också in här!Glad

    Jag och min sambo förlovade oss på vår ettårs-dag förra året, ett gemensamt beslut och absolut inget "super-romantiskt-falla-ner på knä-frieri eller så Oskyldig 

    Sedan dess har vi pratat om bröllop från och till, men det var inte nu förrän i början av året vi började prata om det på allvar. 

    Vi hade först tänkt oss ett bröllop i maj 2016, men efter samtal med till kyrkan i mars så fick vi veta att den ska renoveras, så tidigast i juni 2016 preliminärt var det besked vi kunde få. Ett säkert besked kunde vi få först efter en månad. Det var en otålig väntan vill jag lova Flört Men sen så kom samtalet; 4 juni 2016 blir vårt datum!

    Gästlistan är i stort sett klar. ca. 60 gäster landar vi på.
    Färgtema kommer vi köra rosa, guld och vitt.
    Fotografen är bokad och handpenning betalar vi in ikväll
    Ska ha fyra tärnor och deras klänningar ska vi beställa i helgen.

    Var och kollade på in lite tärnklänningar i helgen tillsammans med min mamma och gick då in smyckesbutiken de har i samma hus bara för att kolla lite. Tror ni inte att jag hittar ringen med stort R, guldsmedens egen design och kärlek vid första ögonkastet. Dock så spräcker den budgeten lite men det kan vi nog leva med. Oskyldig Dock så kommer han inte börja med den för i höst och det är även då jag kommer köpa brudklänning och så.

    Bokning av festlokal, mat och vår transport tar svärföräldrarna hand om, vilket känns väldigt skönt - dock inte utan vårt samtycke såklart Flört

    Åh, vad det här ska bli kul! Hjärta

  • augusti

    Välkommen lindalie! Och grattis:).

    Härligt att allt redan faller på plats. Det är så mysigt att planera när man har en klar bild av vad man vill ha, googla grgejer och bilder och klänningar och ringar osv....så skoj!

    Det tog mig ett år av planering och omval för att äntligen vara nöjd ( behöver jag ens nämna att jag köpt brudklänning fem ggr utan att få psycho stämplat i pannan?) så det är bara bra att ni sätter igång med planerna i god tid :)

  • sarcor16

    Hej allesamman!

    Här kommer förhoppningsvis en brud till Flört 

    Så kul det är att läsa om all planering som på går och så långt ni verkat komma Glad är nästan så en annan blir lite små nojig, men antar att vi (eller mest jag) har ganska mycket planerat för att inte ha pratat om det mer allvarligt i knappt en månad Drömmer 

  • madmoxxi1177

    jag gifter mig oxo 2016 och jag står för det!
    jag har börjar kolla på lokaler och datum. jag har skaffat pintrest och gått med här!


    yep! jag är jätte (vi) och det är lika bra. BAAM så är de fan dags... :S

  • Alltsa

    Jag blev glad när jag såg den här tråden och när jag såg dess start (och sträckläste nästan allt) blev jag ännu lyckligare och kände mig plötsligt inte alls ute i för god tid. ;)

    I fredags, 1/5 gick mitt livs kärlek ner på knä och nu sitter vi plötsligt, hur overkligt det än känns, och planerar bröllop i början av juni 2016. Fick tips om den här sidan och jag kommer ha timmar av plöjande framför mig. :)

    Ser fram emot tips, inspiration och att följa er på vägen!

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)