Inlägg från: lindalie |Visa alla inlägg
  • lindalie

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hoppar också in här!Glad

    Jag och min sambo förlovade oss på vår ettårs-dag förra året, ett gemensamt beslut och absolut inget "super-romantiskt-falla-ner på knä-frieri eller så Oskyldig 

    Sedan dess har vi pratat om bröllop från och till, men det var inte nu förrän i början av året vi började prata om det på allvar. 

    Vi hade först tänkt oss ett bröllop i maj 2016, men efter samtal med till kyrkan i mars så fick vi veta att den ska renoveras, så tidigast i juni 2016 preliminärt var det besked vi kunde få. Ett säkert besked kunde vi få först efter en månad. Det var en otålig väntan vill jag lova Flört Men sen så kom samtalet; 4 juni 2016 blir vårt datum!

    Gästlistan är i stort sett klar. ca. 60 gäster landar vi på.
    Färgtema kommer vi köra rosa, guld och vitt.
    Fotografen är bokad och handpenning betalar vi in ikväll
    Ska ha fyra tärnor och deras klänningar ska vi beställa i helgen.

    Var och kollade på in lite tärnklänningar i helgen tillsammans med min mamma och gick då in smyckesbutiken de har i samma hus bara för att kolla lite. Tror ni inte att jag hittar ringen med stort R, guldsmedens egen design och kärlek vid första ögonkastet. Dock så spräcker den budgeten lite men det kan vi nog leva med. Oskyldig Dock så kommer han inte börja med den för i höst och det är även då jag kommer köpa brudklänning och så.

    Bokning av festlokal, mat och vår transport tar svärföräldrarna hand om, vilket känns väldigt skönt - dock inte utan vårt samtycke såklart Flört

    Åh, vad det här ska bli kul! Hjärta

  • lindalie

    Vi har nu fått hem våra Save the Date-kort - med fiffiga magneter på baksidan, hur smidigt som helst ju Flört

    Ni som ska skicka ut Save the date-kort, hur långt innan skickar/skickade ni ut dem? Vi funderade på att skicka ut det lagom till den 4:e juni - då det precis är ett år kvar, men det kanske är för tidigt?

  • lindalie
    sommaren2016 skrev 2015-05-17 07:46:06 följande:

    E det något nytt med Save the Date-kort??. Vi tycker det gott och väl det räcker, med inbjudningskort och vi kommer nog skicka dem så tidigt som möjligt nästa år. Vi gifter oss 18 juni 2016 gissar vi kommer skicka dem jan-februari då vet alla om det i god tid.
    Cool


    Är väl mer en trend som så mycket annat kommit från USA.
    Vi har diskuterat lite och vi känner att vi mest skickar ut det som en kul grej. Men också då vi har några gäster som är långväga samt att vi ska gifta oss under sommarmånaderna och vårt datum är ju i samband med baler och student och så vidare. Står lite mer här såg jag: http://www.brollopstorget.se/artiklar/1.1451945-skicka-kort-om-save-the-date :)

    Inbjudningarna kommer vi precis som er skicka ut runt februari och sätta osa två månader in för att kunna sätta de sista detaljerna ordentligt :)
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)