• LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Hejsan!

    Var är ni, alla ni som ska gifta er i Åhus/Kristianstad trakten under året som kommer?
    Jag vill mer än gärna ha nån att bolla ideér med! :)

    Bor själv i Åhus och ska gifta mig nån gång under 2013!
    Dyk in vet ja! 

  • Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!
  • Miss JH

    Fantastisk låt. Fick rysningar. Och vilken fin klänning. Älskar de axelbandslösa, enkla klänningarna. Ååååå var hittade du bröllopstidning?! Jag har letat, senast idag när jag var på ekohallen. Men har inte hittat. MÅSTE ju också ha !!! Sitter och kollar på Så ska det låta och "min" låt kom som nr 1, Utan dina andetag. Jag skruvade upp volymen och bara njöt...

  • LindaCalle

    Oh, vi slog precis på tv:n så vi missade den låten! Men den är riktigt fin!
    Kul att du gillade min låt också!

    Jag hittade en på ica här i åhus. Såg på köp & sälj att det var en tjej i falkenberg som sålde 17 bröllopstidningar för 100 kr, visst, nåt år gamla, men so what, hade varit perfekt egentligen...men samtidigt kul med nya...får nog från lite kompisar med ;) 

  • Miss JH

    Hahaha, ja man hade inte missat många tips iaf. Men jag vill med ha nya. Bör ju komma ut en för 2013 nu tycker man. Jag har redan panik inför dukningen. Man vill ju att det ska bli perfekt . Jag kunde inte sova inatt (har problem med en njure som gör ont) och OJ vad jag gjorde planer . Jag såg hela mitt bröllop från fotografering till festen var slut typ, haha. Helt galen jag vet . Det slutade med att jag drömde om mitt bröllop. Jag gifte mej för alla som inte kunde komma och de vi hade fått plocka bort från gästlistan onsdagen innan. I ett rött hus. Men när jag var på väg in kom jag på att jag inte hade lagt nåt smink, mitt hår var inte vidgjort, ingen präst och ingen som skulle sjunga. Störda drömmar man har nu .

  • LindaCalle

    Haha, galet! 

    Dukningen funderar jag med på, även fast det inte är brått med just den biten. Men som sagt, jag kan tyvärr inte fundera så mycket eftersom jag inte vet nåt än om färg eller tid eller lokal.

    Vilken av färgerna ska dina tärnor ha på sig? Såg nån tråd med bilder på tärnor i marint, riktigt snyggt! Det var också nån på köp&sälj som sälde marinblå tygservetter om det skulle va nåt ;) 

  • Miss JH

    Åh, tack för tips! Var först inne på rosa. Men funderar mer och mer på marint. Mina flickor ska vita satinklänningar med ett brett satinband i midjan som man knyter. Det ska iaf vara i samma färg som tärnornas klänningar. Så till de ska sys upp får jag bestämma mej iaf .

  • Miss JH

    God fortsättning! Hade ni en bra kväll igår? Nu är det alltså 2013, året som vi gifter oss och vi ska stå som fruar . Så häftigt!

  • LindaCalle

    Haha, ja, tänka sig, cooolt!
    Fick sms inatt från en vän som tydligen blivit tillfrågad hon också, kul! Vet dock inte om de tänkt gifta sig, för tidigare har ingen av dem velat det...men men, de kommer nog hit idag om alla mår bra nog, haha...så då får jag väl veta mer!

    Har vänner som fick bebis kl 11 på förmiddagen idag med, så de klarade "rätt" år, blev tydligen första bebben inne på csk 2013! :)

    Jo vi hade det kanon igår! Vi var 4 par + alla barn, hemma hos några kompisar (barnens dagiskompisar, vi är ett bra gäng där som ses). Mycket roligt prat, dricka, mat och sång. och bröllopsprat, haha...tur att andra med verkar tycka det är kul att prata om...än så länge ;)

    Hur hade ni det? 

  • Miss JH

    Oj, det hände mycket kul i er vänskapskrets över nyår då . Kul när man är ett gäng som kan umgås så. Vilket dagis går de på? Jag har jobbat på dagis i Åhus innan, fast det är visserligen 8-9 år sen . Så det var innan dina barn gick på dagis haha. Vi var 5 familjer här med barn, så vi blev 23 st. Fullt ös . Vi är egentligen 4 familjer som umgås till nyår, midsommar och Valborg. Men i år hakade ytterligare en familj på. Det var jättetrevligt. Alldeles för mycket god mat dock som alltid haha. Nu blir det dags att ta tag i sitt liv igen. Nytt år nya tag . Blev en del bröllopsprat här med . Vännerna var så glada för vår skull... Kul. Längtar så tills jag får hem min klänning så man kan fixa till den till sina egna mått. Kommer säkert få lägga upp den lite då jag är en minimänniska på ynka 158 cm . Kompisen är minst 165 cm så...

  • Miss JH

    Förresten Linda, fick du nån fin ring när din sambo friade?

  • LindaCalle

    Haha, jösses vilken jättemänniska din kompis är, säger jag då som också räcker 158 cm över havet...;)

    Jajemen, jag fick en ring, han vågade chansa ;) En rätt bred, slät ring i silver (inga rundade kanter utan mer "kantig") och likadan till honom då. Jättefin, men vi har märkt att silver är rätt mjukt så vi har en del repor redan...tyvärr. Du då? Ska ni välja tillsammans eller fick du nån?

    Jag träffade på en vän idag som hade den frisyren som jag skulle vilja ha på bröllopet (ja, sådär som sleten dagen-efter frusyr, kuuuuul, haha) så hon har lovat att fixa på mig om jag ff vill ha det så när det gäller, och hon berättade också att hon sminkat en hel del och gärna fixat det med, så det blir kanske så istället för en elev !:)

    Mina barn går på kryddgården, min mamma jobbar på villa... Jag har själv jobbat en hel del på flera olika förskolor innan jag började plugga, men det var ca 10 år sen! Var var du nånstans? 

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!