• LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Hejsan!

    Var är ni, alla ni som ska gifta er i Åhus/Kristianstad trakten under året som kommer?
    Jag vill mer än gärna ha nån att bolla ideér med! :)

    Bor själv i Åhus och ska gifta mig nån gång under 2013!
    Dyk in vet ja! 

  • Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!
  • Miss JH

    (L) Vi är ju värda de bästa bröllopen . Känner ju att du är min allierade i detta. Bollar lika mycket idéer med dej som med tärnorna nästan haha.

  • Miss JH

    Blir galen!!! Kan inte hitta nån bröllopstidning nånstans . Inte ens på maxi hittade jag någon . Linda, var där många i Åhus?! Jag får väl köra ner dit och köpa en annars. De har inte i affären här och varken ekohallen eller maxi hade någon konstigt nog...

  • LindaCalle

    Näää? Vad konstigt? Jag var på ica precis, men hade inte sett ditt meddelande innan så jag kollade tyvärr inte efter tidningarna! Men du, pressbyrån har ju skitmycket tidningar, du har inte vägarna förbi där?

    Så, då ser det ut som att du och jag kommer att gifta oss samma dag!! :) Lokalen är ombokad till den 29/6, och vigselförättaren (mannen som vigde i juni, inte homofobtanten som vigde i juli, haha) är bokad. Det blir dock redan 13.30 om det inte blir några ändringar. Det var det senaste han kunde sträcka sig till verkar det som, och efter den andra vigseln tar han ingen.

    Men innan inbjudningarna är skickade finns det ju utrymme för ändringar ;)

    I snabba drag får vår dag bli nåt i stil med:

    13.30-14.00 vigsel
    14.00-14.30 "krammingel" vid vigselplatsen, haha....det brukar ju va så...
    15.00 Alla är vid lokalen (om vi nu inte vigs väldigt nära eller på plats)
    15 - 16.30 Champagnemingel, gästfotografering, aktivitet i form av tipsrunda eller likande för att dryga ut tiden.
    16.30- Alla sitter....ja, sen hur lång tid middagen tar känns ju omöjligt att sia om, hur räknar man egentligen?? hur lång tid mellan rätter o sådär? Man vet ju inte hur många tal o liknande som kommer?!?

    Så vi får helt enkelt komma på nåt skoj för gästerna och hoppas på bra väder så att det inte blir drygt innan middagen, om nu inga ändringar kommer! :) 

  • Miss JH

    Oj vad ni har hunnit med nu! Kul ! Och vad häftigt att vi gifter oss på samma dag. Haha. Låter som ett jättebra program ni fått till. Tidsrunda är ju superkul om ni vill fördriva tiden. Andra saker ni kan låta de göra så länge är tex att skriva små lappar med tänkvärda ord till er som de sedan får lägga i en burk. Som ni kan ha sen. Fotografering är ju toppen att hinna med där. Tiden går så mycket snabbare än vad man tror. Se till att ha mycket bubbel och lite salta pinnar så är alla nöjda . Ja middagen är omöjligt att beräkna ju! Som du säger, man vet inte hur många tal, spex och sånt som kommer hända under kvällen. Ska bli så spännande

  • Miss JH

    Förresten, tror du får nog räkna 1,5 timme per rätt. Med servering, tal mm. Och paus emellan...

  • LindaCalle

    Just det där med lådan vill jag nog inte planera för själv, för på alla bröllop jag har varit på (nästan) så har nån gjort det som en grej istället för tal, fast lite mer tillspexat! Så det kanske kommer ändå!

  • Miss JH

    Så mysigt, nyss hemkommen efter mitt dygn med tärnorna. Vilken härlig kväll vi hade igår. Så mycket skratt, men också en massa effektiv planering. Vi kom fram till hur dukningen ska se ut, lite överraskningar och spex från mej och sambon plus brudföljet. Vi spånade även på hur minglet skulle vara innan vigseln medan alla kommer och även efter vigseln medan maten ska komma fram mm. Oj, vad man längtar nu. Vill ju att det ska bli juni nu

  • Memme

    oj vad ni har hunnit skriva här, har haft lite problem med att hitta tråden jag skrev i :S men men
    kul med fler från hässleholm

    såhär långt har vi kommit
    .-bokat kyrka, vankiva kyrka (döpte vår dotter där och föll pladask för den)
    -bokat lokal (till och med betald) stoby byggde gård
    - bestämt färgtema
    - nästan bestämt toasstmasters
    - bestämt hur ijudningarna ska se ut
    - beställt egendseginad stämpel till inbjudningarna
    - frisören bokad (min syster är frisör s det var enkelt)

    ja det är typ så långt vi har kommit... ska inte gifta oss förrän i augusti och jag är redan sönder stressad för jag käner att jag inte har ngn koll på läget. Planeringsfreak som jag är... 

    tråkigt när det ska strula men håller tummarna att det ordnar upp sig 

  • Miss JH

    Memme: Vilken tur att du hittade oss igen då . Vad ska ni ha för färgtema? Vi håller på att spåna gällande inbjudningarna. Vi ska bestämma exakt vad som ska stå i dem, sen är det dags att sätta igång att fixa dem och skicka ut. Vi har ju bröllop mitt i semestertider så känner att vi behöver ha ut dem snarast om folk inte ska boka annat.

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!