• MsChevy

    Brud 2014 Västmanland

    Hej hallå! Jag hoppar gärna in här, vi bestämde oss ikväll för att bli man o hustru i slutet av maj-början juni 2014. Vi har varit förlovade sen juli 2011 och vi funderar på att gifta oss på stranden på Johannisbergs Camping i Västerås för det var där vi träffades och vi ska kolla upp Kolbäcksparken som festlokal. Vi har 50-talstema så vi ska försöka få gästerna (och oss själva) att känna det som att kliva rätt in i 50-talet. Skrattande

    Vi har egentligen inte bokat nåt eller kommit igång så alls, men nu när vi iaf bestämt datum kan vi sätta igång. Fotografen är iaf klar, min sambos arbetskamrat är en ruskigt duktig fotograf som tävlar internationellt i foto, så det är skönt att ha det klart. Eftersom vi är vad en del kallar "raggare" så är transporten inget större bekymmer, en kompis har en totalrenoverad Buick cab från 1947 Solig Vi är rätt så färdiga med menyn, vi ska ha en rejäl buffé med massor av god mat på. Jag ska be en av mina bästa vänner att göra sin så brutalt goda potatissallad, så god finns inte att få tag på. "Köksa" är tillfrågad, en bekant till min sambo är kock så hon ställde gärna upp på det o hon skulle få tag på lite extra kökshjälp oxå. Toastmaster är tillfrågad, men vi ska dubbelkolla med honom igen eftersom han bor i Norge (min m2b kommer från Norge, så många av gästerna kommer därifrån). 

    Vi var typ på det klara med bestman o tärnor, men av vissa anledningar bör vi nu tänka om. Gästlistan slipas o stöts o blöts mest hela tiden, men den får vi nog ordning på till slut. Men det blir ca 80-90 gäster..

  • MsChevy
    MH2014 skrev 2013-05-21 20:25:23 följande:
    Då sa vi se, status för oss;

    datum
    Vigselplats/mingelplats preliminärbokad
    Dekorationer påbörjade och istort sett klara
    blommor bestämt
    Gästtavla inhandlad ska "bara" målas till
    Gästlistan klar (lite filande kan ju komma)
    mat och dryck bestämt (dock inte vem som ska anlitas)
    några fotografer tillfrågade
    band tillfrågat OM vi väljer underhållning
    mannens kläder bestämda til utseende men inget är köpt eller valt märke, skorna är köpta
    klänningsstuk till mig bestämt men inte hittat än, ytterskor köpta
    frisör/smink klart
    schema över dagen klart
    minimoon nästan klar, ej bokad
    vilken känsla vi vill förmedla på vår dag

    det som behövs filas på lite extra är transport under dagen (?) och dilemmat över vilken fotograf
    Om vi har kommit långt så har ju ni kommit ännu längre Skrattande Vilket datum är det dax för er?
    Vi (läs jag hehe) har planerat i drygt ett år för det var tänkt att vi skulle ev gifta oss i år, men husköp gick före hehe. Jag ska kolla upp det där utomhuskapellet. Fast vi hade ju tänkt ha borgerligt...
  • MsChevy

    Tittade på deras hemsida nu o det såg ju jättefint ut!!! Tack så jättemycket för tipset! Ska definitivt kolla närmare på det Solig 

  • MsChevy
    xanthine: fråga elever på hotell- och restauranglinjen på ett gymnasium om de vill hjälpa till med servering mot en liten slant. 3 st servpersonal är nog bättre till så många gäster.
    Vi har en bekant som är kock så vi ska fråga henne om hon kan fixa två pers till o hjälpa oss med serveringen. Våra gäster är oxå gäster o ska inte behöva springa i köket Glad 
  • MsChevy

    Hur går det för er tjejer? 
    Jag har alltid varit totalt insnöad på att ha borgerlig vigsel då jag inte är ett dugg kristen, men råkade på ortens präst häromdan o han är en störtskön man! Jag vet att han skulle kunna ge mig/oss en bra vigsel, så nu börjar jag faktiskt fundera på kyrklig vigsel...märkligt va man kan göra för kärleken Tungan ute  (fast då får han faktiskt gå med på fest i folkpark hehe)

  • MsChevy

    Var har ni tagit vägen, tjejer? 
    Jag har fixat en bröllopshemsida, men nu imorse när jag skulle jobba lite med den, så kom jag inte in på den, "server in error" stod det (o jag är inte direkt superbra på det här med internet o servrar o sånt, jag skruvar hellre bil). Tänk om sidan inte funkar när det väl gäller? Förvånad Ska man ha en reservsida kanske, från en annan domän? 
    Ska ni ha er egen hemsida?  

  • MsChevy
    Maria466: vi ska oxå gifta oss 7/6 2014! Solig vart gifter ni er?

    MH2014: Vad vill ni har för transport då? Jag känner väldigt många med riktigt fina bilar. Vad har ni för budget till fotograf? 
    Vi kommer inte gifta oss i nån kyrka alls, utan det blir utekapellet vid Lövudden Glad jag ska prata med prästen här i stan o se om det känns rätt iaf o hur fritänkande han är. 
    Vår hemsida funkar igen, vilken lättnad! Vi vill ha det för det är ganska mycket information som behövs ut till våra gäster eftersom hälften av dom kommer från Norge.
    Känns så underbart att vi äntligen bestämt datum, det känns mera på riktigt nu :D Gästlistan ska nötas o stötas några gånger till, håller på med utkast på inbjudningarna. Ska kolla upp lokal o vigselplats nästa vecka om jag hinner o orkar. (Kämpar nämligen mot en utbrändhet/depression) Pysslandet sparar jag till mörka höstkvällar. 
    Men vill iaf ha platserna bokade o klara.  
  • MsChevy
    Maria466 skrev 2013-05-30 19:28:13 följande:
    Vi gifter oss i Badelunda Solig
    Ni då?
    Vi har tänkt o gifta oss i utekapellet vid Lövudden, Västerås. Det är en vacker plats utmed mälaren. 
  • MsChevy
    xanthine skrev 2013-06-02 12:44:04 följande:
    MsChevy, jag såg att du skrev längre upp att du kände folk med fina bilar
    Vi var inne på limo först men den kommer inte kunna vända ute vid Ängsö Kyrka. Är alldeles för trångt där ute. 
    Ja det gör jag Glad vilket datum gifter ni er, hur många timmar, är det bara till o från vigsel o till lokal eller är det när ni åker på natten oxå o vad har ni för budget på den posten? De frågar alltid såna saker.
    En kompis har en JÄTTEFIN Buick cab från 1947 (den funderar vi på att ha), en hotrod Cheva från -38 (så grymt läcker). En annan som finns är en Olds från -64. Ja bilar finns det gott om, beror bara vad ni vill ha o om de är tillgängliga ert datum. Skrattande
Svar på tråden Brud 2014 Västmanland